Başardım...
Moderatör: Sai
- Sylopes
Başardım...
Evet arkadaşlar ''güvensizim'' diye konu açmıştım yardımlarınız ve düşünceleriniz doğrultusunda telekineziyi başardım.İlk psi-whelli denicektim ama daha zor bişiden başlıyım dedim pyrokinesis(ateş kontrolü)yaptım.Bir saatlik çalışma sonucu ateşi söndürebildim.45 dk olunca ateşin boyu 1 cm kaldı sönmek bilmedi.bende 25 dk daha bekledim ateş yanmakla-sönmek arasında bişi oldu sonra mumu çok hafifçe titrettim (mumu sallamadım sağa sola) sonra mumun ateşi 3 saniye mas mavi oldu sonrada söndü.Yani telekineziyi başardım.Tüm yardımlarınız için teşekkürler....
-
Re: Başardım...
inşallah başarıların devam eder
bu konuda görüşlerimiz işe yaramışsa ne mutlu bize...
eğer bu konuda ilerlemek istiyosan bu konuya ağırlık ver yani pyrokineziye ama TK nın daha çok alt dalları var
bu konuda görüşlerimiz işe yaramışsa ne mutlu bize...
eğer bu konuda ilerlemek istiyosan bu konuya ağırlık ver yani pyrokineziye ama TK nın daha çok alt dalları var
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
- Sylopes
evet doğru sölüyosun kardeş, ben zaten ağırlık vereceğim konuları seçtim psiball,Telekinezi,pyrokinesis tabi dediğin gibi telekinezi diyince akla bir sürü alt dal geliyo ben telekineziden kastım cismleri oynatma,yitme felan...
- hasanorg
Ateş olayları pyrokineziye giriyor.Bende boyunu uzatmıştım ateşin.
Git dedim
"Me"yi ekleyemedim.
"Me"yi ekleyemedim.
- Sylopes
Evet arkadaşlar bu seferde ateşi büyütme çalışması yaptım şuanlık ateşin boyu 6 cm oldu.Ve şunuda öğrendim.Enerjimizi bir yere yoğunlaştırdıktan sonra o enerjimiz belli bir süre sonra kayboluyo.Ben dün ateşi küçültmüştüm.1cm olmuştu boyu sonra sönmedi diye sinirlendim odamdan çıktım balkona gittim geldiğimde ateşin boyu yine 1 cm idi.Yani anlıyacağınız enerji ile cism arasındaki bağ hemen kaybolmuyor saygılarımla......
- archipallium
tebrikler kardeşim başarılarının devamını dilerim ve sana kapak çalışmasını öneriyorum...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- Sylopes
eywallah kardeşim. kapak çalışmasınıda yapmaya başlıyım önerin için teşekkürler....
- ddemmahum
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Devamını diliyorum tebrikler