Bazen ben bile sasip kaliyorum yaptiklarima...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Bazen ben bile sasip kaliyorum yaptiklarima...

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Mereba arkadaslar...Simdi LOrd_of_Hackland de butun derdini buraya dokecek simdi diceksiniz :D nasil yaptigimi bilmeyip de yaptigim seyler oluyor...ama bilerek yapmaya calistigimda olmuyor...mesela geriye gidelim sayarak...
---
iki gun once domino oynuyoruz...iste tas olmayinca pazar vardir,gidersin...ben her pazara gittigimde elimi taslarin ustune tutuyorum ve 10 defadan 1 inde yanlis tas seciyorum...arkadasim domino tasi secerken bunu al diyorum,aliyor,ac o 6 olcak...aciyor,6 cikiyor...
---
dayimlardayim,kucuk 5 yasinda bi kizi var,cok seker...oynamadan edemedim onla :) cocugu gorunce insanin cocuk olasi geliyor ya...neyse..onla top oynuyoruz,bi de buyuk kiz kardesi var,ben kucuk olani topla vurunca buyuk kiz kardesi de kolundan tutup saga sola cekiyor...vuramiyim diye...bend e bi vurdum,olmadi,iki vurdum olmadi,sonunda topu aldim ve cocuga yaklasip gozlerinin icine bakarak topa parmaginla dokun...dedim...cocuk dokundu topa...ve geri cekilip bu atis mukemmel olacak deyip guldum...ve topu attigimda cocugun buyuk kiz kardesi bunu bi cekti,cocuk kapiyi optu resmen :) ...dudagi falan kanadi...
---
lambalari patlatmaya calisiyorum,gec patliyor...bisey yapmak istedigimde istememden kac zaman sonra oluyor...
---
kartlar vardi bende,arkadasima falina bekm miiii?diye saka yaptim,bak lan dedi...
sonra birini actim,dedim ki,baban yakin zamanda eve gelicek...noluyo lan?nerden bildin?dedi...birini actim,o olacak,bu olacak iste...dogru cikanlar cok oluyordu...
---
bunu kontrol ede bilmek icin ne yapmam gerekiyor?mesela bi bakiyorum elim sekil degismis,parmaklarimla arkamdaki birseye yon vermege calisiyorum.hic bir tepki vermedigi halde yine yapiyorum...
istemeden...ama isteyerek...ama ben istemiyorum...anlatamadim sanirim :) anliyanlar olursa yazsin lutfen
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

ManiaTIC
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Bazen ben bile sasip kaliyorum yaptiklarima...

Okunmamış mesaj gönderen ManiaTIC »

-ben tavla oynarken 3 defa kendi attıgım 3 defa karsı tarafın attıgı zarı söyledim. gelecek olan zarı söylemedim kendi söyledigim zar geldi.
-minibüs beklerken bazen 10dan bazen 78den geri sayarak rastgele bir rakamdan baslayarak geri saydıgımda bir kac kez minibüs 0 diyince geldi
-orta okulda 1, 0 dedim zil caldı.

ama dedigin gibi bunları acıklayamıyorum. varsa acıklayabilen cok iyi olur :)
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

-küçük çocuklarda heleki kız olduğunda telepati yapmak aşırı kolay.çünkü erkekler gibi abazanlık peşinde değiller,düşüncelerini kontrol etmek kolay,kim isterse denesin.olmazsa gelin o zaman konuşalım.
-diğer verdiğin örnekler psişik çalışmalar yapan hemen heqkesin başına gelen şeyler

o yüzden doğru yoldasın,derdini bize anlatmazsan kime anlatıcan?hele böyle psişik dertleri :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Bana Bak ve dinle çok gelişmişsin gibi bişe nebilim yeteneklerin çok iyi bunları kontrol edip doğru yerde ve gerektiği zaman kullanman gerekir bu olay herkeste olamaz yani diyorum telepati felan başla Meditasyon yap kendine hakim ol ve emin ol çok güzel şeyler olacak diyorum :)

Keşke bendede öle olsa :)
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
Kullanıcı avatarı
EmRe67

yanlış sölediysem arkadaşlar düzeltsin.

geller

EmRe67 yazdı:Bana Bak ve dinle çok gelişmişsin gibi bişe nebilim yeteneklerin çok iyi bunları kontrol edip doğru yerde ve gerektiği zaman kullanman gerekir bu olay herkeste olamaz yani diyorum telepati felan başla Meditasyon yap kendine hakim ol ve emin ol çok güzel şeyler olacak diyorum :)

herkeste olamaz ne demek?1 yıl o kadar uzun değil,sürekli psişik çalışmalar yap,ya da 4 ay olmazsa o zaman gel.siz kendinizde olan gücün farkında deilsiniz!
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
geller

EmRe67 yazdı:Bana Bak ve dinle çok gelişmişsin gibi bişe nebilim yeteneklerin çok iyi bunları kontrol edip doğru yerde ve gerektiği zaman kullanman gerekir bu olay herkeste olamaz yani diyorum telepati felan başla Meditasyon yap kendine hakim ol ve emin ol çok güzel şeyler olacak diyorum :)

herkeste olamaz ne demek?1 yıl o kadar uzun değil,sürekli psişik çalışmalar yap,ya da 4 ay olmazsa o zaman gel.siz kendinizde olan gücün farkında deilsiniz!

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
geller

EmRe daha yenisin,1kaç ay sonra olan değişimlerin farkında olacaksın.zor değil ya bu bir gelişmişlik değil,başlangıç aşamasının normal olguları

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
EmRe67

ya ama psi whelli biraz zor donduruyorum + kapak çalışmaları yapıyorum arada

ve psijik güçlerde hiç bişey çalışmadım evet yeniyim napmam gerek Ve ee başka çalışmalar için araştırma yapıcam forumda .. önerin varmı geller
Kullanıcı avatarı
SAH1N
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen SAH1N »

Emre kaç saat kapak çalısıyosun
odaklanma çalışmaları çok önemli kapağa ağırlık ver ...
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..

“Sizden Gelenler” sayfasına dön