Telekinezi Yardım!!!
Moderatör: Sai
- MasTerTeLeKiNeZi33
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi Yardım!!!
Herkese Selamün Aleyküm. Öncelikle bu forum sitesine bu soruyu sormak için kayıt oldum, ben 14 yaşındayım ve çok yakın bir arkadaşım ile zevkli hayallerimiz var. işte cisimleri telekinezi ile oynatmak herkesin içinde havalı olmak (okul, sokak vs. vs.) diğer insanlardan farklı olmak gibi ama bir türlü nesneyi örn: kaleme yoğunlaşıyorum uzun bir süre ellerime enerjiyi beynimden aktarıyorum ellerimde karıncalanma, titreşim vs. kalemi çok iyi bir şekilde döndürdüğü imaje ediyorum buna %100 inanıyorum döneceğine ama bir türlü kalem 1mm bile oynamıyor.. psi whell yaptım 1 hafta boyunca ilk gün denedim döndü ama ben bunun ya statik enerjiyle yada rüzgar ile döndüğüne inanıyorum, abimde rüzgar ile dönmüştür dedi, onu bide kapalı kapta dene dedi bendi kapalı kapta denedim çok uğraştım ama dönmedi bir yazıda okumuştum bir master adam (telekinezide) 84 yaşında herhalde izliyorum videoyu su dolu leğeni 3 metre ilerletti yani gerçekten de telekinezi var mıdır varsa bu forumda kaç kişi yapıyor ve ayrıca bana %100 işe yarayan bir teknik söyler misiniz yani hep aynı teknikler var deniyorum olmuyor farklı bir teknik lazım.. şimdiden teşekkürler.
Hayatını boş boş yaşarsan hayatta olmanın ne anlamı kalır..
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Telekinezi Yardım!!!
Aleykum Selam Foruma hoşgeldin. Başlangıcının ilk adımı inanmak olsun.Forum başlığında da belirtildiği gibi başarmadan önce inanacaksın.Sık sık kendine; yapabiliyorum,başarılıyım ve ben de bulunan enerjiyi istediğim şekilde yönlendirebiliyorum diye telkinde bulun.Ardından forumda yer alan belli başlı kapak vb teknikleri kendini geliştirmek için kullan.Gereken enerjiyi oluşturabilecek düzeye geldiğinde çalışmaların sırasında bir anda pes ettim dediğin vakit bile cismin hareketine şahit olabilirsin.Yılmadan usanmadan çalışman gerekir.Belki 1 hafta belki de 1 ay da sonuca ulaşabilirsin.Tamamen senin inancın ve çalışmana bağlı.Canlı yayında Enis TALAS tarafından yapılmış kalem düşürme videosunu izlemeni tavsiye ederim.Zaten belli bir süre sonra istesen de istemesen de kendine has teknikleri oluşturmaya başlıyorsun.Doğal olarak enerjini yönlendirecek teknikler sana has hale gelmeye başlıyor ve farklı metodlar geliştirebiliyorsun.Bahsettiğim videoyu da yükledim.Başarılar dilerim
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Havali olma amacn varsa telekinezi senden kaçar
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
aynen.kibir ve nefsin ruhsal güçlerin önünü kapatır,ama bu hissi yenmek çok zor oluyo..teleman yazdı:Havali olma amacn varsa telekinezi senden kaçar
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- MasTerTeLeKiNeZi33
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ben etrafimdaki insanlari gözlemliyorum hal ve hareketlerine dikkatlice bakiyorum bana hersey anlamsız geliyor yani ot gibi yaşamak istemiyorum hayatıma renk katmak istiyorum farklı şeyler olsun istiyorum özel bi gücüm olsa (telekinezi) okulu bırakırım :D hep imrenmişimdir bu ünlü kişilere neden biz değilizde onlar ? yani biryerlere varabilmek tanınmak ünlü olmak insanlar tarafından saygı görülen birisi olmak istiyorum ama birtürlü biryere varamıyorum bunun bir anahtarı bir sırrı olmalı... Cevaplarınızı bekliyorum..geller yazdı:aynen.kibir ve nefsin ruhsal güçlerin önünü kapatır,ama bu hissi yenmek çok zor oluyo..teleman yazdı:Havali olma amacn varsa telekinezi senden kaçar
Hayatını boş boş yaşarsan hayatta olmanın ne anlamı kalır..
-
Bizim yaşlarımızdaki hemen her kesin isteği budur işte.mesela Korzay Koçak seneler öncesi o da bizim gibi öğrenmeye çalışıyordu,ama şimdi..bir ilüzyonist ya da mentalist,çok değişti.bazıları ne demek istediğimi anlar her halde..
Kibir başarının önünde engeldir,bir yerden sonra kendini bir nebze üstün gördünmü,yandın.bunun sonu kötü olur.
Kibir başarının önünde engeldir,bir yerden sonra kendini bir nebze üstün gördünmü,yandın.bunun sonu kötü olur.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
aslında sadece ünlüler nasıl boktan hayat yaşadıklarının farkındalar.kimsenin umrunda olmamanın tadını çıkar.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-