Telekinezi yapabilen birisi!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
MasTerTeLeKiNeZi33
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi yapabilen birisi!!!

Okunmamış mesaj gönderen MasTerTeLeKiNeZi33 »

Bu forumda ben telekinezi yapıyorum nesneyi hareket ettirebiliyorum yada levitasyon yapabilen diyen birisi varmı varsa video çekip yollayabilir mi yoksa hepsi sözdemi inan, inan... bumudur yani inanıyorum ama gene olmuyo psi wheel yapıyorum ellerimi koymadan hiç bişi yapmıyorum dönüyo kendi kendine saga sola kapalı kapta deniyorum. Çok ama çok uğraşıyorum ama yok genede dönmüyor.
Hayatını boş boş yaşarsan hayatta olmanın ne anlamı kalır..

Kullanıcı avatarı
HokusPokus
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: Telekinezi yapabilen birisi!!!

Okunmamış mesaj gönderen HokusPokus »

benimde dönmüyor uğraşma psi whell önemli değil kaşık bük
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

sen de haklısın,yapan biri olmayınca inanç,inanç olmayınca da tk olmuyor,ama eğer araştırsan,bir sürü video bula bilirsin.nesne yok ama psi wheeli siteyi ziyaret eden botlar da yapıyor:D ama gerçekten inansan yaparsın.levitasyona gelince,çok yoğun bir çalışma gerektiriyor,o kadar çalışmaya tahammülü olan bir tek Ferdi abi var.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
geller

Valla,bir süre sonra pw yapdığında ne kadar kolay bir şeyi yapamamışım diye düşünücen..hep kendini kasmandan dolayı.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
MasTerTeLeKiNeZi33

valla tk iyi güzelde olmayınca olmuyor. yani beyinle bir cismi hareket ettirmek biraz olsa da saçma geliyor e öyle olunca da tk dan vazgeçiyorum ama onun hayali o zevk herkes den farklı olma düşüncesi var ya ona yenik düşünce tk ya tekrar başlıyorsun geller sen neler yapabiliyorsun tk hakkında açıkçası ben lucid dram (rüya) ya geçmeyi planlıyorum çünkü açık açık şahit oldum lucid olabilmek için günlerce uğraşıyordum bir gün uyudum gece sabah kalktım sonra hemen 1 sn geçmeden uykuya geri daldım ve pattt lucid deyim uçtum felan o zevk çok muhteşemdi ama kısa sürüyor ve ayda yılda bir denk geliyosun lucid rüya üzerine bir sayfa kurulacak teknikler felan var ya işte asıl gerçek olan o (tk astral seyahat telepati) felan bunlar vıdtırı vızzık şeyler :D yani şahsen parapsikolojiyi kötülemiyorum ama bu tk yı a.s telepatiyi felan çok denedim olmadı bende l.d geçicem hiç değilse rüyamda telekinezi yaparım :D

Kullanıcı avatarı
hakan100i
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen hakan100i »

MasTerTeLeKiNeZi33 yazdı:Bu forumda ben telekinezi yapıyorum nesneyi hareket ettirebiliyorum yada levite yapabilen diyen birisi varmı varsa video çekip yollayabilirmi yoksa hepsi sözdemi inan, inan... bumudur yani inanıyorum ama gene olmuyo psi wheel yapıyorum ellerimi koymadan hiç bişi yapmıyorum dönüyo kendi kendine saga sola kapalı kapta deniyorum afedersiniz kıçımı yırtıyorum dönmesi için bundan kastım (çok ama çok uğraşıyorum) ama yok genede dönmüyor.
Lunarkineziye başla. gerçekten çok kolay. bilgi istersen bana öm at
Psi-wheel: %100
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Kendini kasmak kardeşim bi kapak al ortasına bak günde 5-10dk yap hergun olarak kapakın cıkıntılı yerine bak 5-10 dk

bu odaklanmanı sağlar

+ gevşe kasma okadar kendini elbet döndürürsün. ben fazla donduremediğim zaman böle gözlerimi kapatıp kendimi rahatlatıyorum herşeyi unutuyorum zihnimi ferahlatıyorum felan sonra kapak 5-10 dk çalışıyorum sonra 5 dkda a4 kağıda bi nokta koyuyorum 5 dkda ona odaklanıp bakıoyrum sonra psi whell fırıl fırıl cam fanus olsa bile ama yinede bu hemen olcak diil yani hergün uygula bu çalışmaları yap pw kapak a4. tamamı. pwyi fanus içinde döndürtükten sonra pb psi balla geç :D ondan sonra kaşık buk felan ...
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
Kullanıcı avatarı
MasTerTeLeKiNeZi33

aslında bunlarla uğraşmaktan sıkıldım en iyisi lucid dream bizzat ben gerçek olduğuna inandım ve site açmaya karar verdim bu yüzden aynı bu site gibi bir forum sitesi açıcam deneme amaçlı çünkü kodlama bilmiyorum ve siteyi düzenlemek için felan uğraşmakta istemiyorum hazır site lazım ücretsiz önerebileceğiniz bir site varmı ?
geller

kodlama bilmiyorsan bu iş yatar derim.ayrıca hiç tecrüben yok,bilgi desen sadece kopyala yapıştırlardan ibaret bir site hiç tıklanmaz.telekinezi.com.tr bula bileceğin en iyi site.bunun yerine düzenli çalışıp,Lucid ola bilirsin...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

bencede geller.ç.