Bilgi (psi wheel dönüş kontrolü hakkında)

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
crycover
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Bilgi (psi wheel dönüş kontrolü hakkında)

Okunmamış mesaj gönderen crycover »

Mehaba benim yaşım 17 sürekli bu tarz şeylere ilgim vardı ama daha önceden hiçbir araştırma yapmamıştım busabah araştırıp telekineziyi öğrendim akşama kadar internette videolar izledim yazılar okudum ve yarım saat önce psi wheel denedim ama psi wheelin yapımında iğne ile olması gerektiği yazarken dikkate almayıp uçlu kalemin ucuyla denedim :D( içinizden mal diyo olabilirsiniz haklısınız :D) ve tahmin ettiğiniz gibi hiç bir sonuç alamadım daha sonra iğne ile denedim ve 2. dakikasında psi wheel dönmeye başladı ama sadece sola döndüre biliyorum ve durdurabiliyorum istediğim zaman dönüyor duruyor ama sağa dönderemiyorum sebebi ney ve bu işte başarılı olurmuyum ?
En son Admin tarafından 08 Şub, 04:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi. Lütfen başlıkları içeriğe uygun açalım.

Kullanıcı avatarı
illegal41
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: Bilgi

Okunmamış mesaj gönderen illegal41 »

Günde 30 dakika Psi Wheel çalış.Gerçekten yararı olur fakat bana sorarsan psi wheel ilk aşama forumdaki diğer tekniklere yoğunlaş.
"Bardağın içindeyken bardağın şeklini, şişenin içindeyken şişenin şeklini alan su gibi ol."

Bruce Lee
crycover

Ya şuan psi wheeli istediğim gibi kontrol edemiyorum nedense sadece sola dönüyor durdururkende çok zorlanıyorum ama sağa döndüremiyorum bu mesajdan sonrada sürekli uğraşdım sağa dönmüyor ellerimi kullanmadan sadece sallandırabiliyorum tam olarak dönmüyor
crycover

birde bu enerji ile sadece kağıt kapak gibi şeyler sadece döndürülüyormu mesela kağıdı enerji ile havaya kaldırma gibi imkanımız varmı yada açık olan bir kapıyı enerji ile kapamak ?
Kullanıcı avatarı
illegal41

Havaya kaldırma olayı telekinezi ile yapılır fakat adı levitasyondur.Tabiki çok ilerlersen kapıları açmak gibi 1-2kg kuvvet gerektiren işleride yapabilirsinin.
"Bardağın içindeyken bardağın şeklini, şişenin içindeyken şişenin şeklini alan su gibi ol."

Bruce Lee

crycover

teşekkür ederim don bir sorum daha var bu psi wheel yaparken olmuyor ama psi wheeli bıraktığımda avuç içimde değişik bir ağrı oluyor bu doğalmı ? acı verecek şekilde bir ağrı değil
Kullanıcı avatarı
illegal41

Evet.İşte o ağrı diye adlandırdığın şeyen miğdeni ile diyaframın arasında hara adından bir organ var.O organın içindeki Chi(Yaşam Enerjisinin Dışa Vurumudur).

Bruce Lee
crycover

Eyw. dostum saolasın :) umarım başarılı olurum :)