Telekinezi Soruları
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi Soruları
Merhaba Değerli Telekinetik Arkadaşlar Ben Sizlere Birşey Sorucam Ben Psi Wheele Başlıyalı Bu 6.Günüm.Bu 6 Günde Psi Wheel Çalıştım Ve Halada Çalışıyorum Ve Forumdaki Bi Konudan Sonra Artık Kapak Çalışması Ve Meditasyon'da Yapmaya Başlayalı 2 Gün Oluyo.Psi Wheeli Avuç İçiyle Sardığım Zaman Ve Odaklandığım Zaman Avuç İçlerimde Karıncalanma Hissediyorum Ve Yoğunlaştıkça O Karıncalanmanın Dahada Arttığını Hissediyorum Ve Psi Wheelin Tam Ortasına Odaklanıyorum Çok Fazla İnanıyorum Yani İnanmada Ve Odaklanmada Bi Problem Yok Ama Ellerimle Psi Wheeli 1-2 Cm Aralığında Etkileyebiliyorum 5 Cm Uzaklaşıyorum Ve Ellerimi Uzaklaştırdığım Zaman Bana Nedense Bi Uzak Geliyo Ama İçimden Mesafe Fark Etmez Her Yerden Döner Diye Telkin Veriyorum Ama Wheel Bu Sefer Titriyo Ve Milim Milim Oynuyo Birde Ellerim 1-2 Cm Aralığındayken Ellerimi Ne Tarafa Çevirirsem O Tarafa Dönüyo Statik Elektrikmi Diye Düşündüm Ama Yok Dedim Normalde Bi Kere Uzaktan Gözlerimle Baktığımda Hafif Dönmüştü.Psi Wheelden Sonra Başım Hafiften Ağrıyo Bu İyiye İşaret Diyorum Yani Gelişiyorum Ama Dediğim Gibi Bana Bu Konuda Detaylı Bilgi Verirmisiniz.Yani Benim Ne Yapmam Lazım Başka ?
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Telekinezi Soruları
Benim sana ve çoğu kişiye önerim brain wave generator'dür arkadaşım :) meditation 3 modunu 15 dakika dinlersen psi-wheel şakır şakır döner hem sen benden daha iyi çalışıyorsun (benim zamanım olmuyo ayrıca biraz üşeniyorum)daha hızlı döner hem ellerin karıncalanması çok doğal birşey ve iyiye işaret eğer brain wave kullanmak istemiyorsan çalışmalara devam et ve arttırabildiğin kadar arttır daha sağlıklı çalışma olur :)
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
LunarKinezi %0
- MrCapTaiN
Teşekkür Ederim Bi Soru Daha Sorucam Bunu Normal Şarkı Gibi Dinlicez Dimi :DFireManager yazdı:Benim sana ve çoğu kişiye önerim brain wave generator'dür arkadaşım :) meditation 3 modunu 15 dakika dinlersen psi-wheel şakır şakır döner hem sen benden daha iyi çalışıyorsun (benim zamanım olmuyo ayrıca biraz üşeniyorum)daha hızlı döner hem ellerin karıncalanması çok doğal birşey ve iyiye işaret eğer brain wave kullanmak istemiyorsan çalışmalara devam et ve arttırabildiğin kadar arttır daha sağlıklı çalışma olur :)
- MrCapTaiN
Ayriyeten Bunu Youtube'da Dinlicez Heralde Çünki Arama Motorunda İndir Mindir Yazıyo ?
- MrCapTaiN
Youtube'da Gezinirken Bi Müzik Buldum Süper Beyin Theta Dalgası Diye Bu İşe Yararmı ? Linki Aşşağıda;
http://www.youtube.com/watch?v=6ELDKehiYxc
- FireManager
zaten bu bir program şeklindedir indirmek zorundasın youtubedeki theta dalgalarının işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum ve evet müzik gibi dinliceksin bir 15 dk dinlesen yeterli olur hem programı seversen diğer deneyimlerede yardımcı olacak dalgalar var örneğin lucid rüya astral seyehat :) uyku sorunlarınıda halledebilirsin I-dooseri duyduysan buda ona benzer bişeydir.MrCapTaiN yazdı:Youtube'da Gezinirken Bi Müzik Buldum Süper Beyin Theta Dalgası Diye Bu İşe Yararmı ? Linki Aşşağıda;
LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
- MrCapTaiN
Ben Sadece Telekinezi Yapmak İstiyorum Bunun İçin Hangisini Dinlemeliyim Ve Sen Dinleyip Telekinezi Veya Diğer Psişik Güçleri Yapabiliyomusun En Son Ben Meditation 3'ü Dinledimde Biraz Ürkütücü Geldi Bide Hipnoz Diyo Bişi Olmaz Dimi ?FireManager yazdı:zaten bu bir program şeklindedir indirmek zorundasın youtubedeki theta dalgalarının işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum ve evet müzik gibi dinliceksin bir 15 dk dinlesen yeterli olur hem programı seversen diğer deneyimlerede yardımcı olacak dalgalar var örneğin lucid rüya astral seyehat :) uyku sorunlarınıda halledebilirsin I-dooseri duyduysan buda ona benzer bişeydir.MrCapTaiN yazdı:Youtube'da Gezinirken Bi Müzik Buldum Süper Beyin Theta Dalgası Diye Bu İşe Yararmı ? Linki Aşşağıda;
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Hipnoz değil de transa girersen telkin ver..Beyni uyku moduna geçir.bir de natura sound 3 indir..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- FireManager
Hayır ilk başta banada ürkütücü gelmişti sonradan alışıyosun merak etme Meditation 3 hipnoz değildir zaten yanındada high mental activity adı üzerine (yüksek mental aktiviteleri) yazar psi-wheel psi-ball gibi çalışmalara yaradığını düşünüyorum belkide işe yaramıyordur bilinç altım öyle kabul etmiştir belki sadece inandırmak içinde yapılmış olabilir ama öyle birşey sanmam çünkü çok dikkatli dinlediğinde birşeyler anlıyorsun ne biliyim ilginç birşey herneyse hipnoz mipnoz filan benim bildiğim mod değil meditation 3 'ü bana diğerlerini uzmanlarına sorMrCapTaiN yazdı:Ben Sadece Telekinezi Yapmak İstiyorum Bunun İçin Hangisini Dinlemeliyim Ve Sen Dinleyip Telekinezi Veya Diğer Psişik Güçleri Yapabiliyomusun En Son Ben Meditation 3'ü Dinledimde Biraz Ürkütücü Geldi Bide Hipnoz Diyo Bişi Olmaz Dimi ?FireManager yazdı:zaten bu bir program şeklindedir indirmek zorundasın youtubedeki theta dalgalarının işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum ve evet müzik gibi dinliceksin bir 15 dk dinlesen yeterli olur hem programı seversen diğer deneyimlerede yardımcı olacak dalgalar var örneğin lucid rüya astral seyehatMrCapTaiN yazdı:Youtube'da Gezinirken Bi Müzik Buldum Süper Beyin Theta Dalgası Diye Bu İşe Yararmı ? Linki Aşşağıda;
http://www.youtube.com/watch?v=6ELDKehiYxcuyku sorunlarınıda halledebilirsin I-dooseri duyduysan buda ona benzer bişeydir.

LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
- FireManager
birde birşey sorucam geller bana telepatiyi kolaylaştırcak bildiğin bi binural ses dalgası dalga boyları vb... herneyse varmı telepati hoşuma gitmeye başladıdageller yazdı:Hipnoz değil de transa girersen telkin ver..Beyni uyku moduna geçir.bir de natura sound 3 indir..

LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
-