TELEKİNEZİNİN OLASI ZARARLARI
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- Bru-x
Amatör telekinetiklerin dikkate alacağı maddeler 1 ve 5. maddelerdir.
1) Şiddetli baş ağrısına neden olabilir
2) Kaşık bükmek bilinç altındaki metallere karşı sertlik düşüncesini kaldırır yada enerji artık daha rahat serbest kaldığından kaşık kolay bükülür. Bu yeteneğinizi geliştirdiğinizde bir süre kaşıklar siz farkında olmadan bükülebilirler. Buda cebinize koyduğunuz metallerin kendi kendine bükülmesi demektir. Yemek yerken kaşıkların bükülmesi sorunu ile karşılaşabilirsiniz
3) Cep telefonu, dijital saatleriniz ve analog saatleriniz yani tüm saat türleri üzerinizde taşıdığınızda geri yada ileri gidebilirler.
4) Cep telefonu, saat gibi bataryalı aletlerinizin şarzları daha erken bitebilir
5) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler, yine elektronik aletler bu durumla karşılaşabilir. Böyle olması onlara belirli bir miktar zarar veriyor olabilir.
6) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir
Saydıklarımızın dışında başka teknik ve sağlık problemleri gerçekleşiyor olabilir.
Yukarıda saydığımız maddeler Türk Psişik Özlen Tuncer 'in yardımları, arkadaşlarımızın ve bizim kendi tecrübelerimizden yola çıkılarak yazılmıştır.
Kaynak: beyingucu.net
Amatör telekinetiklerin dikkate alacağı maddeler 1 ve 5. maddelerdir.
1) Şiddetli baş ağrısına neden olabilir
2) Kaşık bükmek bilinç altındaki metallere karşı sertlik düşüncesini kaldırır yada enerji artık daha rahat serbest kaldığından kaşık kolay bükülür. Bu yeteneğinizi geliştirdiğinizde bir süre kaşıklar siz farkında olmadan bükülebilirler. Buda cebinize koyduğunuz metallerin kendi kendine bükülmesi demektir. Yemek yerken kaşıkların bükülmesi sorunu ile karşılaşabilirsiniz
3) Cep telefonu, dijital saatleriniz ve analog saatleriniz yani tüm saat türleri üzerinizde taşıdığınızda geri yada ileri gidebilirler.
4) Cep telefonu, saat gibi bataryalı aletlerinizin şarzları daha erken bitebilir
5) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler, yine elektronik aletler bu durumla karşılaşabilir. Böyle olması onlara belirli bir miktar zarar veriyor olabilir.
6) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir
Saydıklarımızın dışında başka teknik ve sağlık problemleri gerçekleşiyor olabilir.
Yukarıda saydığımız maddeler Türk Psişik Özlen Tuncer 'in yardımları, arkadaşlarımızın ve bizim kendi tecrübelerimizden yola çıkılarak yazılmıştır.
Kaynak: beyingucu.net
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
- SyLaR
Re: TELEKİNEZİNİN OLASI ZARARLARI
Unutkanlık yaptığını da duymustum...
“Eğer hergününü son günün gibi yaşarsan bir gün mutlaka haklı çıkarsın”
- Bru-x
Evet unutkanlıkta ilk zamanlarda olabilir. Zihin çok dağınık oluyor, telekinezi için zihin fazla yoğunlaştığı için dış dünya olayları kısa süreliğine bir kenara bırakabiliyor
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
- SyLaR
Yanlış anlamazsan bişey sorcam kardesm .. Sen bu telekinezi de ne kadar ilerledin..?
- elemor
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
ben çok denemedim denediğim zamanlarda da çok unutkanlık sorunu olmadı. canım sıkıldıkça arada bir deniyorum ondan mı acaba?
- SyLaR
Ben öss e hazırlandığım zaman babam bana yasaklamıştı unutkanlık yapar die.. 

- elif
unutkanlık konusuna katılmıyorum bende öyle bir etkisi olmadı mantığınıda anlamadım
- SyLaR
Ben de direk etkisini görmedim.. Diğer forumlarda görmüştüm unutkanlık yaptığını.. Doğal olarak tırstım tabi.. 

- EbRuCuK

- HaYaT BiR GüNDüR O Da BuGüNDüR!!
SéNiN ArTiST OlDuGuN YéRDé YöNéTMéN BéNDiM!
- dramakolimelan
baş ağrısı yapıyo telekinezi.yapanların söldiğine göre...
-