Dalgınlık hali

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Thanatos
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Dalgınlık hali

Okunmamış mesaj gönderen Thanatos »

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım bır sorum var dırek soruya gecıyorum

Dalgın oldugum zaman farklı seyler oluyor mesela yanımdakı ınsanlar bır anda bagırmaya baslıyor ben kendıme gelınce duzelıyorlar mesela geçen gun dalgın oldugumda annem elındekı surahıyı yere dusurdu kırıldı halbuki iki eliyle tutuyordu düşmesi çok zordu yanı kısacası dalgın oldugum zaman cok degısık seyler basıma gelıyor bunun nedenı nedır bunu kontrol altına almanın bır yolu varmı yanı bunu lehime çevirme şansım varmı varsa nasıldır yardımcı olursanız memnun olurum tesekkurler.
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Dalgınlık hali

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Merhaba Thanatos.Öncelikle hoş geldin.Dalgınlık hali seni o an için çevrende olup biten ve cereyan eden olaylardan koparır görüş açını içine doğru çeker.Aslında o an olan olaylar dalgın olmasanda olacak ve cereyan edecek olan hal ve durumlardır.Dalgın iken bir nevi hipnoz anında oluşan trans gibi belli bir hal içinde olursun.Trans halindeyken etrafta olup bitenleri fark edebilirsin.Fakat tepki vermez ve o kadar düşünmezsin.Transtan çıkınca ise etrafta olanlara bir anlam veremeyebilir ve garip olaylarmış gibi görünebilir.Çünkü o an olan bitenler sen trans halindeyken ve üst bilincin kapalıyken meydana geldi.Yani olan bitenlerde bir gariplik ve endişe edilecek bir durum yok
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
HokusPokus
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen HokusPokus »

Thatanos kardeş banada öyle oldu bende dalınca kadın bana baktı birden elindeki bardak düştü.Yani göz ile alakalı bir bağ gibi birşey kadın bana baktı demekki göz bağı kurduk ve düştü.İşte yani ordaki dalgınlık enerjin etrafa dağılıyor biri sana bakınca oda biraz dalgın olup hemen düşürüyo banada oldu 2 kere.
Thanatos

Pekı ben enerjımı nasıl arttırabılırım bunu nasıl kullanabılırım ? Telekınezı alanında ne gıbı teknıkler uygulamam lazım ?
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

arama butonuu :D
bulduğun tüm konuları oku.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Evet Sonuçta Arama Butonunun Tarihteki Yeri Çok Büyük Demi Geller :D
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Thanatos

Bazen söyle birsey oluyor mesela istediğim birşey var ama onu düşündügümde tam tersi oluyo yani mesela birini görmek istiyorum sonra goremıyorum tersi oluyo çok saçma birşey burdan anlatması zor ama boyle karmaşık olaylar gelıyor basıma neden acaba bılmem anlatabıldımmı

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön