Telekinezi'ye Mantıksal Cevap!

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kilitli
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi'ye Mantıksal Cevap!

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Merhaba Arkadaşlar Telekinezi'yi Mantıksal Olarak Bi Düşünelim Bu Faaliyetin Amacı Forumda Bazı Kişilerin Telekineziye İnanmamaları Şimdi;

---Telekinezi Nedir ?---
Düşünce Gücü İle Cisimleri Yerinden Oynatmak,Uçurmak,Hareket Ettirmektir.

---O Nasıl Oluyor ? ---
Derseniz Şöyle Oluyor;
Allah Bizleri Yaratırken Kendi Ruhundan Üflemiştir Ve İnsan Allah'ın Yarattığı En Mükemmel Varlıktır.Doğal Haliylede Allah Bize Beyin Ve Akıl Vermiş.Mesela Siz Bir İşe Hiç Emek Vermeden Olmasını İsterseniz O İşin Olmasını Beklemeyin Neden ?
Çünki Allah İnsanlara İrade Gücü Vermiş Yani İnsanların Kendi Başlarının Çaresine Bakması İçin Akıl Fikir Vermiş.Bunun Yanında Yardım Almak İçinde Allah'a Dua Edip Allah'tan Yardım İsteriz.Her Şey Allah'ın İzniyle Olur.Allah Bu Dünyada Her Şeyi Bizim Emrimize Vermiştir.Bunun En Güzel Örnekleri;
Tarım,İşçilik Vb...

Şimdi Konu Kaynadı Gitti Derseniz Ona Aslında Hiçbirşey Olmadı Hala Duruyo :)

--- Eee Peki Bunun Telekinezi İle Ne Alakası Var ? ---
Bak Şimdi Yukardada Belirttiğim Gibi Biz Allah'ın Birer Parçasıyız Ve Allah'tan Geldik Yine Allah'a Gidicez.Hayatta Kimimiz Elbetki Tuhaf Şeylerle Karşılaşmıştır Ve Buna Tesadüf Diyip Geçmiştir.Doğal Haliyle Allah Bize Aslında Paha Biçilemez Bir Güç Vermiştir.Allah'a Şükürler Olsun.
Sen Ahirete İnanıyosun Ahirette Bir Kuş Diyelim Onu Yemeyi Düşündük Hemen Önümüze Gelicek Sen Buna İnanıyosun.
Rüya Gördüğüne İnanıyosun.
Allah'a İnanıyosun.
Bir Şeyin Olması İçin Allah'ın Bir Ol Demesi İle Olduğunada İnanıyosun.
İnsanda Oluşan Statik Elektriğe Bile İnanıyosun.
Gel Gelelim Telekineziye Niye İnanmıyosun ?

Evet Arkadaşlar Böle Mantık Yürütelim Cevaplarınızı Bekliyorum :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.

Kilitli