Tv'de çok güzel bir program
Moderatör: Sai
-
Tv'de çok güzel bir program
Hayatınızdaki hiçbir şey istediğiniz gibi gitmiyor. İşinizden, ilişkilerinizden, yaşamınızdan sürekli uğraşmak zorunda kaldığınız dertlerden artık çok sıkıldınız ama bir çıkış yolu da bulamıyorsunuz.
Acaba, zihinsel matrikslerin esiri olmuş ve hep aynı döngüyü tekrar ediyor olabilir misiniz? O zaman doğru yerdesiniz� KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ ile hakkınız olan mutluluğu elde etmek, sahip olmak istediğiniz her şeyi kazanmak ve tüm bunları kalıcı kılmak sizin elinizde�
Hakkınız olan mutluluğu elde etmek artık ��Kuantum Düşünce Tekniği�ile mümkün...Sizi engelleyen, sınırlayan düşünce ve inançlarınızdan kurtulup,başarı,bolluk ve sevgiyle dolu bir hayata yelken açmak için şimdi tam zamanı�
Gerçek kişiliğinizle buluştuğunuzda mucizelerle dolu bir dünyanın kapılarını aralamış, Kuantum Düşünce Tekniği metotlarını uygulayarak, bu kapıdan içeri girmiş olacaksınız..
Kuantum Düşünce Tekniği�nin insan hayatına kazandırdıkları ve uygulama alanları, programın sunuculuğunu da yapan R. ŞANAL tarafından genel bir anlatım ve tekniği pratik uygulama örnekleri ile ekrana getirilecek.
Her çarşamba 23:50 de TV8'de
Acaba, zihinsel matrikslerin esiri olmuş ve hep aynı döngüyü tekrar ediyor olabilir misiniz? O zaman doğru yerdesiniz� KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ ile hakkınız olan mutluluğu elde etmek, sahip olmak istediğiniz her şeyi kazanmak ve tüm bunları kalıcı kılmak sizin elinizde�
Hakkınız olan mutluluğu elde etmek artık ��Kuantum Düşünce Tekniği�ile mümkün...Sizi engelleyen, sınırlayan düşünce ve inançlarınızdan kurtulup,başarı,bolluk ve sevgiyle dolu bir hayata yelken açmak için şimdi tam zamanı�
Gerçek kişiliğinizle buluştuğunuzda mucizelerle dolu bir dünyanın kapılarını aralamış, Kuantum Düşünce Tekniği metotlarını uygulayarak, bu kapıdan içeri girmiş olacaksınız..
Kuantum Düşünce Tekniği�nin insan hayatına kazandırdıkları ve uygulama alanları, programın sunuculuğunu da yapan R. ŞANAL tarafından genel bir anlatım ve tekniği pratik uygulama örnekleri ile ekrana getirilecek.
Her çarşamba 23:50 de TV8'de
- ddemmahum
-
Re: Tv'de çok güzel bir program
Bişy deiL ben bu prog. yeni gördm eskiden showmaxte veriliyomuş bizde olmadığı için bilmiyordum artık izleyebiliriz
- ddemmahum
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- frether
arkadaşlar bu nasıl yapılıyor öğretebilecek kimse var mı ......
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ney nasıl yapılıo ya
- frether
cisimleri haraket ettirmek.
- Sai
- Yönetici