Pyrokinezi anlayanlar gelsin
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 48 Muğla
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Pyrokinezi anlayanlar gelsin
Merhaba ben pyrokineziye basladim mum dansi ve mum büyütmeyi yaptim sonraki adımım ne olmali yazarsaniz sevinirim
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Pyrokinezi anlayanlar gelsin
Mum sönükken yakmaya çalış veya tersi söndürmeye çalış.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Sonra ki adımın büyük düşünmek olsun ki, normalde yapacakların sana küçük şeyler olurmuş gibi gelsin. Telekinez çalışırkende durum böyle.. Mesela ben uzun süre bayrak direğini eğme çalışması yaptım :) Hedefim büyüktü. Ama kaşığın bundan bin kat daha kolay olacağını anlyan bilinçaltım 2.seferde kaşığı bükmeyi başardım :) Sana da büyük düşünmeyi öneriyorum.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
2 tane mum yak yan yana birini alçat birini yükselt dengeyi sağla konstrasyon gerekıyor.
bu uygulama yap önemli .)
bu uygulama yap önemli .)
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
çok güzel bir fikirGEN-X yazdı:Sonra ki adımın büyük düşünmek olsun ki, normalde yapacakların sana küçük şeyler olurmuş gibi gelsin. Telekinez çalışırkende durum böyle.. Mesela ben uzun süre bayrak direğini eğme çalışması yaptım :) Hedefim büyüktü. Ama kaşığın bundan bin kat daha kolay olacağını anlyan bilinçaltım 2.seferde kaşığı bükmeyi başardım :) Sana da büyük düşünmeyi öneriyorum.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 48 Muğla
Çok teşekkürler denicem saolun
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Rica ederiz. Faydalı olur inşAllahDejavu3 yazdı:Çok teşekkürler denicem saolun
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
-