KAŞIK DİYE BİRŞEY HAKİKATTE YOK (MATRİX)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Casstiel
Yaşadığınız İl: 64 Uşak
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

KAŞIK DİYE BİRŞEY HAKİKATTE YOK (MATRİX)

Okunmamış mesaj gönderen Casstiel »

Aklınızdan hiç çıkmasınki gerçekten başarmayı arzuluyorsanız yapıcağınız şeye hakikaten bütün kalbinizle inanmalısınız. İnanmayı yeni dönemin terminolojisinde değerlendirirsek kuantum yaşadığımız dünyaya enerjinizin iletilmesini sağlayan bir tüney diyebilirim. Benimde kayda değer ilk başarımı tecrübe edindiğimde aynen olduğu gibi: 24-haziran-2006 saat 03:00 sularında TK.alıştırmaları yaparken nesneye dikkatimi toplamadan yorulup, bitkinleşip nesneye bakıp fakat tamamiyle başka bir şeyi kafamda kurgularken tecrübe edinmiş olmam.
Aleminyum folyoya bakıyor fakat tamamen aklımda başka bir şey kurguluyordum ve tam olarak 6.cm2 lik bir aleminyum folyo kinetikleşerek parmak uçlarıma doğru çekilmeye başladı onu kolaylıkla levite edebileceğim kadar enerji var olmuştu. Bu tecrübeden sonra çalışmalarımı ve araştırmalarımı daha detaylı genişletmeye başladım.

-Kaşık paslanmaz metal elle yamulamıycak kadar sertlikte olmalıdır.
-Kaşığı sol uzvunuzla tutunuz.
-Kaşığı tutarken kafanızda hiç bir şey kurgulamayın, düşünmeyin sadece kaşığa odaklanın.
-İşaret ve baş parmağınızın arasında alnınızın üst bölümünde naklettiğiniz enerjiyi süratle parmak uçlarında biriktirip yoğunlaştırın ve enerjinizin kaşığa aktığını düşünün.
-Parmaklarınızla cok narin bir şekilde bastırmadan ovalayın ve bunu uygularken kaşığın sadece yamulmasını istediğiniz istikamete doğru enerjinizi yönlendirerek yapın.
-- ALINTI

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: KAŞIK DİYE BİRŞEY HAKİKATTE YOK (MATRİX)

Okunmamış mesaj gönderen geller »

kaşığı sol elle TUTMAYIN.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

geller yazdı:kaşığı sol elle TUTMAYIN.
Niyeki ?
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
geller

negatif enerji akar.çok açmayayım,tutmayın işte.hem sağ el daha rahat.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Casstiel
Yaşadığınız İl: 64 Uşak
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Casstiel »

Aslında sol el sağ el alakası yok diyelim mi ? Bir inanış psikoloji ile hareket edildiğinde sol el sola dönen yol sol gözün seğirmesi kötü bişey negatif olarak tam terside iyiliğe işaret ediyor gibi söylemler ortaya çıkıyor ama bence insan neresinden ne tür bir enerji çıkacağını kendisi belirler. Tabi benim görüşüm.

geller

Hayır.

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Ben bir şey fark ettim. Doğru yada yanlış, bilmiyorum ama nem yazayım.

Astral seyahat konusunda araştırmalarım ve telekinezi konusunda yaşanmış ve yaşadığım olayların çoğunun ortak noktasında özellikle ilk yapım aşamasında belirli bir olgu gözüme çarptı. O da: Yorgunluk..
Denemelerimin çoğunda yorgun olduğum vakitlerde başarı sağladım. Yorgun olduğumuz zamanı biraz incelersek aslında beynimizin derdi neredeyse sadece vücudumuz. O anları aklımıza getirelim. Fazla bir şey düşünmemek, beynin bir nevi veri tabanında o cisme odaklanmasını sağlıyor. Dolayısıyla oluşan enerji yön buluyor. Hatta ben uzun zaman önce ilk psi-weel denememi uzun süre kas çalıştıktan sonra gece yorgun ama Uykusuz şekilde yapmıştım. Hatta kendime hazırladığım bir planda bir gün içinde max. derecelere yakın şekilde beyni ve vücudu yorup yine Uykusuz haldeyken Telekinezi çalışması yapmak. Uykusuzu sürekli bastırmamın sebebi ise uykunun beyni o yöne çekmesi. Bu yüzden öğlen uyulması çok yararlı olacaktır. Bu konuda düşüncelerim böyle. Bunca şeyin tesadüf olmadığını ve hepsinin ortak bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Denedikten sonra gelişmeleri buraya aktaracağım. Ha bu arada size çok önemli bir tavsiye: Elinizde herhangi bir kamera varsa (Olabildiğince uzun süre çekim yapacak.) Toplu ortamlarda yapabildiğiniz kadar çekim yapın, çok ilginç şeylere rastlayabilirsiniz. Buna inanıyorum Sağlıcakla kalın :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
geller

çekim yaparak ne gibi şeylere raslarız??neden daha önceden öyle toplu mekanlarda çekilmiş videolara bakmıyoruz?acayip merak ettim

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

geller yazdı:çekim yaparak ne gibi şeylere raslarız??neden daha önceden öyle toplu mekanlarda çekilmiş videolara bakmıyoruz?acayip merak ettim
Daha önce çekilmiş videolarda bizim etkimiz yoktur değil mi? Tabi burda karmaşık durum şu: Video ne zaman ve kiminle çekildi?
Burada ki amaç şu: Aslında biz bu işlerimizden (Parapsikoloji) dolayı etrafa diğerlerinden daha fazla enerji (Düşsel) Salıyoruz. Mesela bu çekimler sayesinde fark edilmeyen lamba yanıp sönmeleri, eşyaların düşmesi veya kıpırdaması, insanlar üzerindeki değişim ve tepkisel durumlar.. gibi bir çok olayla karşılaşabiliriz.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
geller

lamba olayını zaten hep görüyoruz,kendi kendine kaşıklar mı haraket etcek?bakalım.

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN