Bilinçaltına İnmek İçin Türkü Dinletiyorlar

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Bilinçaltına İnmek İçin Türkü Dinletiyorlar

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Resim
Arkadaşlar daha önce bilinçaltı ile ilgili birçok konuya değinmiştik.Uyuduğumuz zaman bile bilinçaltının aktif olduğunu ve öğrenmeye açık olduğunu elimizdeki bilgilerle savunmuştuk.Bildiğiniz gibi Ünlü Sunucu Kenan IŞIK geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bir tedavi görmekte.Doktorları bilinçaltına inmek için kendisine Malatya Türküleri dinletiyor.Konu ile ilgili basın da şu açıklamalar yer aldı;

"Bilinçaltına girmek ve uyanması aşamasında faydalı olması için sevdiği Malatya türküleri ve uzun hava dinlettiriliyor. Hissediyor, algılıyor ve vücudu ile buna cevap veriyor. Algısını açmak için hem biz hem de doktorları konuşarak gözlerini açmasını bekliyoruz. Bu tedavilerin büyük bölümü uyandırılma aşamasıdır. 20 gündür uyutuluyor. Doktorlar şimdiye kadarki tedaviye olumlu cevap vermesinin kendilerine bir adım daha artırdığını söylediler. Tedavide olumlu yönde devam ediyor. Bizi ve verilen sesleri hissediyor algılayabiliyor. Bu da beynin durumunun iyiye doğru gittiğini gösteriyor. Gözlerini açıp konuşacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz."
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Techor
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bilinçaltına İnmek İçin Türkü Dinletiyorlar

Okunmamış mesaj gönderen Techor »

Guzel bır tedavı yontemı sonuc almalarını umarım.
Yardımcı olmaya ve yardım ıstemeye geldım..
Bana ulasın:
http://www.facebook.com/soydan.karakus.7