Yardım..

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Gaara

Yardım..

Okunmamış mesaj gönderen Gaara »

Herkese meraba.. Bu işlerde yeniyim. Sitenizi bayağı dolaştım. Ama yinede tam istediğim cevaba ulaşamadım.(ya da ben bulamadım)

Öncelikle siz mesela psi wheel i yaparken bi enerjinin vücudumuzdan ellerimize aktığını hayal etmemiz gerektiği gibi şeyler söylemişsiniz. Bu enerjinin tam kaynağı neresi? Bazı yerlerde karın bazılarında baş diyo. Ve ben her iki şekilde de gözümde canlandırdım ama çok fazla bi şey hissedemedim.

Bir de şu kağıt döndürme işini yapıyorum. Ama sadece dönüyo istediğimi yaptıramıyorum. Sanırım bu şekilde dönmesinin sebebi elimin sıcaklığı ile oluşan ısının havada konveksiyonel şekilde yayılması mı? Yoks yanlış mı düşünüyorum?

Teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
archipallium

Re: Yardım..

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

bahsettiğn enerjinin kaynağını sen belirlersin kendi vücudundan da alabilirsin ama daha yeni olduğun için yeterli enerji yoktur o yüzden güneşi ayı ve dünyayı enerji kaynağı olarak kullanabilirsin bence dünyayı kullan çünkü direk temas ettiğin bi kaynak olduğu için daha kolay enerji alabilirsin...
Ayrıca psiçarkı yapabiliyorsan tebrikler kapak çalışmasına başla ve ondan sonra psiçark çalış daha verimli olur senin için belli bi seviyeye gelince kağıdı istediğin yöne hızlı bi şekilde çevirebileceksin biraz sabır ve çalışma unutma...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
Gaara

Teşekkür ederim. Çalışıcam. :D
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

çalış çalış...XD
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

elinin sıcaklıqıyla da ilgisi var psi çarkın dönmesinin,dediğin gibi havada konveksiyonel şekilde yayılmasından da kaynaklanıyor olabilir ama sen bu şekilde düşünürsen telekinezinin varlığı insanın kendini kandırmasından ibaret olduqu sonucu ortaya çıkar...
ayrıca ben psiçarkı yaş elle de çevirdim ellerim buz gibiydi yine de döndü,burda asıl önemli olan psi enerjisidir,konveksiyonel iletim değil:)

burnlib

Okunmamış mesaj gönderen burnlib »

Benim merak ettiğim psi wheelde ilerlemek için en başta sadece 1 yöne çevirebiliyoruz (şahsen ben öyleyim) ve otomatik hızı kendi oluyor yani istediğim hızda istediğim yöne çeviremiyorum.. ilerlemek için sadece 1 yöne çevirerek mi ilerlicez yoksa ters yöne ve hızlı çevirmeye çalışmakmı gerekiyor ilerlemek için...
optimist_21

burnlib yazdı:Benim merak ettiğim psi wheelde ilerlemek için en başta sadece 1 yöne çevirebiliyoruz (şahsen ben öyleyim) ve otomatik hızı kendi oluyor yani istediğim hızda istediğim yöne çeviremiyorum.. ilerlemek için sadece 1 yöne çevirerek mi ilerlicez yoksa ters yöne ve hızlı çevirmeye çalışmakmı gerekiyor ilerlemek için...
ilerlemek için başlarda psiçarkın dönme yönünü kontrol etmeye çalışma,hangi yöne dönüyosa bırak o yönde dönsün,yön tayini yaparsan psiçarkı kilitlersin,sadece daha hızlı dönmesini iste...
zaman ilerledikçe kontrolü de sağlamaya başlarsın:)
Kullanıcı avatarı
Gaara

Hmm..Sanırım bende de öle bi şey oldu. Çünkü normalde döndürebildiğim halde şimdi sadece biraz titriyo ve bi kaç milim dönüyo. Ben kapak çalışması yapmaya başladım. Bi kaç dakka boyunca bakıyorum kapağa, sonra psiçarkı döndürmeyi denniyorum ama çok başarılı olamıyorum. Nedeni nedir?

Bi de ben çarkın her bi köşesine nokta koydum. Döndürürken tıpkı kapaktaki gibi o noktalara yoğunlaşmaya çalışıyorum sizce işe yarar mı?
burnlib

Okunmamış mesaj gönderen burnlib »

şahsen dediğini yapmadan önce yani diğer tarafa döndürmeye çalışınca normalde döndürdüğüm tarafada döndüremiyordum yada çok zorlanıyordum.. ama bu seferde daha hızlı dönmesini isteyip veya düşündüğümde bu sefer daha hızlı dönmek yerine duruyor yada çok yavaşlıyor :) ne yapıcam bi çare lütfen... Teşekkürler...
optimist_21

Gaara yazdı:Hmm..Sanırım bende de öle bi şey oldu. Çünkü normalde döndürebildiğim halde şimdi sadece biraz titriyo ve bi kaç milim dönüyo. Ben kapak çalışması yapmaya başladım. Bi kaç dakka boyunca bakıyorum kapağa, sonra psiçarkı döndürmeyi denniyorum ama çok başarılı olamıyorum. Nedeni nedir?

Bi de ben çarkın her bi köşesine nokta koydum. Döndürürken tıpkı kapaktaki gibi o noktalara yoğunlaşmaya çalışıyorum sizce işe yarar mı?
psiçarkı dönerken ona bakma,psiçark görüş alanın içerisinde olsun ama başka yere bak:)ilerleyen günlerde sadece döndürme amaçlı diil teknik amaçlı çalışmalar yap,tek elle döndür,sağa ve sola,nereye dönmesini istiyorsan o yöne döndürmeye çalış ve durdurma yöntemleri geliştir kendine.
psi çarkın köşelerine nokta koymana gerek yok,böyle yaparsan bu döndürme işini çok önemsemiş olursun,telekinezi basit bişidir ve her insan yapar ancak telekineziyi doğaüstü güçlere sahip kişilerde bulunan bir yetenek sanıp bu yeteneklere kavuşmak istersen başarısız olursun,kısaca telekineziyi önemseme ama severek yap:)