Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım..Şu kağıt işine başladım ilk 2 gün ellerimle çevirmeye çalıştım ancak 2 gün öncesinden itibaren gözlerimle bakmaya başlıyorum..Kağıt hareket ediyor.Bazen sola dönüyor duruyor sağa dönüyor veya aşağı yukarı sallanıyor bu kendim kontrol edemiyorum sanırım biraz pratik yapmam gerekli...
Daha iyi döndürmem için ne önerirsiniz.Birde elimi sanki bir topu tutarcasına iki avcumun içi birbirini görecek şekilde durdurdum.Ve ısın dedim gözlerimi kapadım ısındığını hissetmeye ve inanmaya başladım hakikaten ellerim ısında ancak iki elimin arasında birşey oluştuduğunu fark ettim bu şey giderek büyüyor istemsiz olarak ellerim açılıyor hani birini kucaklarsınızya işte öyle açılıyor ellerimi birleştirmeye çalıştıkça bu enerji sıkışıyor sanki elimdeki birşeyi atar gibi onu bir yere attığımda ise kayboluyor..Bu nedir
Kağıt
Moderatör: Sai
- archipallium
Re: Kağıt
psiçark için yani kağıtla yaptığın şey için kapak çalışması yap ne diye sorma forumda anlatılıyor ara biraz bulursun
bu elini ısıtarak yaptığın şey psitop yani herkesin dediği şekilde psiballdır bunu yapmak kolaydır ama fırlatması zordur çalışman lazım...
bu elini ısıtarak yaptığın şey psitop yani herkesin dediği şekilde psiballdır bunu yapmak kolaydır ama fırlatması zordur çalışman lazım...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!