Nesne ve Enerji
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Nesne ve Enerji
Selam arkadaşlar öncelikle herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım.
Benim basit bi sorum var bu sabah rüyamda çok garip bişey gördüm o akşamda telekineziyle ilgili bişeyler okuyodum uyuya kalmışım rüyamda bizim evde yaşlı bi büyücü vardı dediğim bi çok garip bi rüya neyse büyücüyle biraz konuştuk sonra birden bana büyü falan fırlatmaya başladı ama büyüleri bu filmlerdeki gibi ışıklı falan çok havalıydı bende kendimi korumak maksatlı elimi dur anlamında ona doğru uzattım ve birden yaptığı büyüleri çekmeye başladım ve büyüleri sömürdükçe kendimden geçiyodum kendimi çok güçlü hissettim sanki tek parmağımla koca bi apartmanı kaldırabilirdim neyse sonra bizim yaşlı büyücünün bütün gücünü emdim kuruttum tabi ama bu gücü daha fazla kullanamadan uyandım aniden ama çok güzel bi rüyaydı.
Neyse gençler yani sorum şu telekinezi yoluyla nesnelerden enerji çekebilirmiyim yada nesneye negatif enerjimi falan boşaltabilirmiyim bunu yapan varsa bana bi yardımcı olursa sevinirim şimdi enerji boşaltmak diyince hemen kapak çalış diyceksiniz ama çok sıkıcı yani asla çalışmam başka yollar varsa olur. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Benim basit bi sorum var bu sabah rüyamda çok garip bişey gördüm o akşamda telekineziyle ilgili bişeyler okuyodum uyuya kalmışım rüyamda bizim evde yaşlı bi büyücü vardı dediğim bi çok garip bi rüya neyse büyücüyle biraz konuştuk sonra birden bana büyü falan fırlatmaya başladı ama büyüleri bu filmlerdeki gibi ışıklı falan çok havalıydı bende kendimi korumak maksatlı elimi dur anlamında ona doğru uzattım ve birden yaptığı büyüleri çekmeye başladım ve büyüleri sömürdükçe kendimden geçiyodum kendimi çok güçlü hissettim sanki tek parmağımla koca bi apartmanı kaldırabilirdim neyse sonra bizim yaşlı büyücünün bütün gücünü emdim kuruttum tabi ama bu gücü daha fazla kullanamadan uyandım aniden ama çok güzel bi rüyaydı.
Neyse gençler yani sorum şu telekinezi yoluyla nesnelerden enerji çekebilirmiyim yada nesneye negatif enerjimi falan boşaltabilirmiyim bunu yapan varsa bana bi yardımcı olursa sevinirim şimdi enerji boşaltmak diyince hemen kapak çalış diyceksiniz ama çok sıkıcı yani asla çalışmam başka yollar varsa olur. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Nesne ve Enerji
Negatif enerjiyi çekmesi için sana uygun olan doğal taşalrdan seçebilirsin.
Nesneden enerji çekilebilirmi ? Güzel soru. Uzunca bir düşünmek gerek bunu.
Ama güneşten yada aydan enerji çekebilirsin.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Evet çok haklısın.FullManyak yazdı:Negatif enerjiyi çekmesi için sana uygun olan doğal taşalrdan seçebilirsin.
Ayrıca şu nesneden enerji çekme işi kulağa mantıklı gelmiyor değil. :) Düşünmek gerek.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- ChiMaster60
Banada mantıklı geliyo mesela psi ball yaparken aydanveya güneşten enerji çekebiliyosak aynı şeyi bi canlı veya nesneyede uygulayabiliriz sevmediğiniz insanların enerjisini emip güçsüz bıraktığınızı düşünsenize kulağa çok hoş geliyo.GEN-X yazdı:Evet çok haklısın.FullManyak yazdı:Negatif enerjiyi çekmesi için sana uygun olan doğal taşalrdan seçebilirsin.
Ayrıca şu nesneden enerji çekme işi kulağa mantıklı gelmiyor değil. :) Düşünmek gerek.
Ve bence bu konu bi araştırmayı hak ediyo geller veya gen x kardeşlerimizden böylee bi konu gelse süper olur bence
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Psi-ball % 70
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Biz psi wheel ya da pipet ne olursa artık çalıştıkça bizim ona odaklanıp onu hareket ettirmemiz nesnenin enerjisini çekip bizim enerjimizle birleştirip öyle yollamanın sonucu olabilir kulağa mantıklı geliyor :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Ağaçların aurasına bakıldığında sürekli olarak güneşten enerji emiyorlar. Etraftaki diğer nesnelerden değil. Burdan şu sonucu çıkarabiliriz. Enerji emebilmek için enerji değil enerji "kaynağı" gerekli olabilir. Yani güneş bir enerji kaynağıdır. Enerjiyi direk kendisi oluşturur. Ve bu sayede bizde ondan çekebiliyor olabiliriz. Bu durumda insanın chakrasını emebilmekte gayet mantıklı :)
Nasıl adamsınız, etrafınızda insanlar varken 150 milyon km uzaktan enerji çekiyorsunuz :)
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Kul hakkına girmemek için Uchiha :)
enerji çekip,o adamı zayıf mı düşürelim?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Yok canım şakasına dedim :) ama o kadar uzaktan çekmek yerine yakın biryerden çekseniz daha iyi..geller yazdı:Kul hakkına girmemek için Uchiha :)
- EmRe67
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Ama bi dene yani :)
Git birini enerjisini çekmeye çalış bakalım zarar vermek istemıyorsun sadece deniyorsun yani .
Git birini enerjisini çekmeye çalış bakalım zarar vermek istemıyorsun sadece deniyorsun yani .
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
-