Ben bu telekineziyi anlamadım!?
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben bu telekineziyi anlamadım!?
Öncelikle selamun aleykum.Ben 2 yıldır uğraşiyorum ama çok sık ara verdiğim için dahaca nesne hareket ettiremedim (bu yüzden ara sıra kendime kızdığım oluyor tabi).Son günlerde bi kez daha ara vermiştim (1 hafta gibi) sonra bi 4 dk kapak çalışması yaptım (biliyorum çok az) psi-wheel yapmayı denedim (aliminyum folyoyla) gayet iyi dönüyordu,sonra aliminyum folyoyu aldım ters çevirdim masanın üstüne koydum bide böle döndürmeyi denim dedim.5 dk lık odaklanmadan sonra çok hafif döndüğünü fark ettim (çok yavaşca o kadar yavaş ki zor anladım).Daha dikkatli bakinca aşşağı yukarı titrediğini fark ettim.
Aklımı karıştıran şu:1 hafta önce bunu bile yapamazken şimdi nasıl bunu yapiyorum hemde arada hiç çalışmadan?
Aklımı karıştıran şu:1 hafta önce bunu bile yapamazken şimdi nasıl bunu yapiyorum hemde arada hiç çalışmadan?
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- Gipsy Danger_X3
- Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Re: Ben bu telekineziyi anlamadım!?
Keşke aliminyum folyo yerine kağıt ile yapsaydın. Kağıt bile en ufak etki ile dönerken aliminyum folyonun karşısında çok yavaş nefes alsan bile kıpraşmalar oluyor. Yani tam olarak emin olmak için bir de kağıt ile yapmaya çalış.
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
-
tmm denerim
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
o gün denedim ama yapmadım bi de bu sabah yaptım az bişi aşşağı yukarı oynadı
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Boş ver onu. Eline büyük bir demir al ve onu bük. Yada bir arabayı kaldırmaya çalış. Mesela direğin üstündeki bardağı dalgalandırmaya çalış. Bunlar senin iç gücününün sınırını parçalar atar. Bunu MrCapTain oluşturmuştu. Ona da teşekkürler tekrardan.No_99 yazdı:o gün denedim ama yapmadım bi de bu sabah yaptım az bişi aşşağı yukarı oynadı
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
GEN-X yazdı:Boş ver onu. Eline büyük bir demir al ve onu bük. Yada bir arabayı kaldırmaya çalış. Mesela direğin üstündeki bardağı dalgalandırmaya çalış. Bunlar senin iç gücününün sınırını parçalar atar. Bunu MrCapTain oluşturmuştu. Ona da teşekkürler tekrardan.No_99 yazdı:o gün denedim ama yapmadım bi de bu sabah yaptım az bişi aşşağı yukarı oynadı
bunu ben de denicem teşekkürler mrcaptain kaç saat yapmamız gerekiyo bunu
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Rica Ederim :)GEN-X yazdı:Boş ver onu. Eline büyük bir demir al ve onu bük. Yada bir arabayı kaldırmaya çalış. Mesela direğin üstündeki bardağı dalgalandırmaya çalış. Bunlar senin iç gücününün sınırını parçalar atar. Bunu MrCapTain oluşturmuştu. Ona da teşekkürler tekrardan.No_99 yazdı:o gün denedim ama yapmadım bi de bu sabah yaptım az bişi aşşağı yukarı oynadı
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
O fark etmez bence. Mesela kaşık bükmeyi 20 dk yapıyorsan onuda aynı yap. Sana kalmış.inflames yazdı:GEN-X yazdı:Boş ver onu. Eline büyük bir demir al ve onu bük. Yada bir arabayı kaldırmaya çalış. Mesela direğin üstündeki bardağı dalgalandırmaya çalış. Bunlar senin iç gücününün sınırını parçalar atar. Bunu MrCapTain oluşturmuştu. Ona da teşekkürler tekrardan.No_99 yazdı:o gün denedim ama yapmadım bi de bu sabah yaptım az bişi aşşağı yukarı oynadı
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
İç gücünün sınırını parçalicaz o yüzden birşeyi havalandırmaya çalıştığında 5,10 saniye çalışsan daha iyi olur.Beyin hem bak bu bunu yaptığına göre demekki yapılıyomuş diye anlar yani örnek verdim :D neyse hemde o havalandırmanın hemen çok kolay bir biçimde havalanabileceğini idrak eder hani beyin ezber yapıyor ya onun gibi :)inflames yazdı:GEN-X yazdı:Boş ver onu. Eline büyük bir demir al ve onu bük. Yada bir arabayı kaldırmaya çalış. Mesela direğin üstündeki bardağı dalgalandırmaya çalış. Bunlar senin iç gücününün sınırını parçalar atar. Bunu MrCapTain oluşturmuştu. Ona da teşekkürler tekrardan.No_99 yazdı:o gün denedim ama yapmadım bi de bu sabah yaptım az bişi aşşağı yukarı oynadı
- MrCapTaiN
GEN-X'in dediği gibide aynen o sana kalmış birşey, hangisi kolay geliyosa.
-