PİRİ REİS

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Thanatos
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

PİRİ REİS

Okunmamış mesaj gönderen Thanatos »

Merhabalar arkadaşlar.

Öncelikle soracağım sorunun saçma olduğunu belirtmek isterim.
Arkadaşlar Osmanlı Devletinin Türk denizcisi olan Piri Reis hakkında bir soru sormak istiyorum.Piri Reis'in 1513 yılında çizdiği ilk dünya haritasını biliyorsunuz.O zamanın teknolojisiyle bu haritayı çizmenin imkansız olduğunu söylerler ve bazı rivayetlerde Piri Reis'in uykusunda şaha kalktığını söylenir.Benim merak ettiğim şey acaba Piri Reis uykusunda astral seyehat vb birşey yapıp bu haritayı çizmiş olabilirmi gerçekten merak ediyorum.
Bu saçma soru için gerçekten özür dilerim.Sizin düşünceleriniz nelerdir belirtirseniz sevinirim :)
Allaha emanet olun..
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...

Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: PİRİ REİS

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

Tam bilinmiyor ama teoriler ortaya atılmış.

http://www.dersteknik.com/2012/05/piri- ... nasil.html
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: PİRİ REİS

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Olabilir.
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön