Bi bakınn

Moderatör: Sai

sniperxarda

Bi bakınn

Okunmamış mesaj gönderen sniperxarda »

Arkadaşlar uzun zamandır telekinezi yapmıyorum.Ama dün gece yaşadığım olaydan sonra başlamaya karar verdim niye uzun zamandır yapmadığımı sorarsanız şiddetli baş ağırısından dolayı yapmıyodum.Ama dün geceki olay ve sınıfta yaşadıklarımdan sonra tekrar başlamaya karar verdim bu baş ağrılarının normal olduğunu öğrendim.Dün gece internette korkunç hikayeleri okuyodum.Bayaa korkmuştum sonra içeriye hızlı bir şekilde girdim ışığı yaktım ışık patladı.Bi olay daha var sınıfta yaşadığım ise arkadaşıma çok kızmıştım çok öfkelenmiştim floresanlar sonup yandı sonup yandı bu olaydan sonra telekineziye başlamaya karar verdim.Sizce bu telekineziyle alakalımı internette okumuştum korkunca bilinçsizce telekinezi yapılıyodu.Ya da öfkelenince olabilirmi?Ha bişey daha sorucam telekinezi her yaşa uygunmu????
Bi soru daha:)
Psişik güçler insana zarar verirmi beynine vücuduna falan??

fbatumi

Re: Bi bakınn

Okunmamış mesaj gönderen fbatumi »

insanlara zarar verebilir mesela çok sinirlendiğinde sakın birisinin göğüsüne bakma göğüsü durabilirmiş ben daha dün başladım zateb fazla bişi bilmiom sıf psi whell birazcık kıpırdatıyo sende bana biraz yardımcı olur musun?
sniperxarda

Okunmamış mesaj gönderen sniperxarda »

olurum tabikide özelden konuşalım ben psi wheeli fırıldak gibi döndürüyodum ama şimdi bugun başladım dönmedi tabiikide ama sabır ve inanç bunlar olmadan telekinezi yapamassın psi wheeli donduremezsin
Bu arada yorumun için saol
fbatumi

ok şimdiden tşkkürler
fbatumi

pardon göğüsü durmaz kalbi durur:D

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Yeni gençler gelmiş hoşgeldiniz.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

ya bi insanın bakışlarıyla kalbi durdurması için bayaaaaaaaaaaaa bi uğraşması hatta lunarkinezi çalışması lazım
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

ve lunarkinezinin etkisi yüksek ve bir o kadarda zor bir tekniktir...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

vede sakat bi teknik yani şu andan karıncalara uygulamaktayım kesine yakın sonuç veriyor ama bir o kadarda günah bulaşıldığı zaman bırakılmayan bi teknik!!!
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

lunakinezi zordur ama çok etkilidir

“Sizden Gelenler” sayfasına dön