telekinezi.com.tr E-Dergiye Ne Dersiniz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
telekinezi.com.tr E-Dergiye Ne Dersiniz ?
E-Dergi yapmaya ne dersiniz ? Gerçekçi teoriler, teknikler, tanımlar kısacası parapsikolojiyle ilgili her türlü bilginin bulunacağı bir dergi... Çok güzel bir bilgi kaynağı elde edilmiş olur. Herkes bildiği şeyleri yazarsa muhteşem bir kaynak çıkar ortaya. Hem yeni başlıyanlar için hemde gelişmekte olan bizler için yep yeni bilgiler içerebilir. Sanal okuldan daha kolay daha zahmetsiz olur. Grup gibide kısıtlanmış olmamış olur. Bekide dergi yapalım derken güzel bir kitap yazarız hep beraber ? Sadece bir fikir... Olumlu, olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: telekinezi.com.tr E-Dergiye Ne Dersiniz ?
Güzel bir fikir. Neden olmasın? Bunu bir konuşalım senle ;)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- fire
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Fikir güzel hayata geçirirsek bence daha güzel olur...
Mutlu olmanın iki yolu vardır: Ya isteklerini azaltacaksın,Ya da imkanlarını zorlayacaksın..
- FullManyak
En büyük bilgi kaynağını biz oluşturalım ? :)GEN-X yazdı:Güzel bir fikir. Neden olmasın? Bunu bir konuşalım senle ;)
Bunu okuduğuma sevindim :)fire yazdı:Fikir güzel hayata geçirirsek bence daha güzel olur...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
gayet güzel bir fikir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Bence zaman kaybi bilen ne biliyor ve anlatmak istiyorsa foruma yazsin ek bir is zaman kaybi yok düzeni yok tasarimi yok kapağı iş tkdan çıkar hem superstrans söz konusu ise zaman harcamamaliyiz. Ama fikir gzl
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Öncelikle herkese merhaba,telekinezi'ye inanılmaz bir ilgi duyuyorum.Bu bağlamda forumu 2 sene evvel araştırmış ama bilgiler gözüme karışık görünmüş ve çalışmayı bırakmıştım.Üniversite de bunda önemli etkendi.Kayda değer hiçbir başarım yok telekineziye dair.Çünkü hiçbirşeyi sırası ile yapamadım bence. Bilgi karmaşası oluştu kafamda o zamanlarda.Lakin artık kararlıyım. Dünya yansa yapacağım bu işi.Yine bir bilgim yok ama bu kitap gerçekten faydalı olacaktır diye düşündüm ve ilk yorumumu buraya yazmak istedim.
Şayet sıralı bir düzen oluşturup bana dökmüanları verirseniz dilediğniiz gibi bir e kitap yapabilirim. Tasarım, kapak, düzen bunları kolaylıkla halledebilirim.
İyi geceler diliyorum herkese.
Şayet sıralı bir düzen oluşturup bana dökmüanları verirseniz dilediğniiz gibi bir e kitap yapabilirim. Tasarım, kapak, düzen bunları kolaylıkla halledebilirim.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Aramıza Hoş geldiniz.taderka yazdı:Öncelikle herkese merhaba,telekinezi'ye inanılmaz bir ilgi duyuyorum.Bu bağlamda forumu 2 sene evvel araştırmış ama bilgiler gözüme karışık görünmüş ve çalışmayı bırakmıştım.Üniversite de bunda önemli etkendi.Kayda değer hiçbir başarım yok telekineziye dair.Çünkü hiçbirşeyi sırası ile yapamadım bence. Bilgi karmaşası oluştu kafamda o zamanlarda.Lakin artık kararlıyım. Dünya yansa yapacağım bu işi.Yine bir bilgim yok ama bu kitap gerçekten faydalı olacaktır diye düşündüm ve ilk yorumumu buraya yazmak istedim.
Bilginin eksik olması çalışmamayı da beraberine getirir. Buda kısa zamanda bırakılması ve başarısız olunması demektir. Bu sefer ki isteğinizi anlıyorum. Eskisinden çok daha fazla, biliyorum. Çünkü bende 2.seferin sonucunda buradayım. :)
Döküman oluşturma konusunda da teşekkür ederiz. Çok şükür şuanda yapacak arkadaşımız var ama bu kesinlikle sizlerden yardım almayacağımız anlamına gelmiyor.
Tekrardan başlıyorsanız madem;
Daha çok okuyun. Öncelikle Telekinezi nedir? Ne Şartlar Altında Ne Şekilde Yapılır? Bu ve bunlar gibi bir çok sorunun cevabını sitede yazan makaleler yardımı ile bulabilirsiniz. Ayrıca,
Herhangi bir özel arama (Site içinde) yapacağınızda sayfa altında bulunan "Google Özel Arama" bölümü ile yapabilirsiniz. Bulamadığınız konuları da sorabilirsiniz.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- FullManyak
Forumda aşamalı olarak anlatım yok. Akrepkral ın bazı yazıları var sadece. Yani tüm bilgilerı karışık olarak alıyoruz. Bunları düzene sokmak kişiye kalıyor. Bence düzgün bir kaynak oluşturabilirsek karmaşıklığın önüne geçip bizde dahil herkesin daha iyi kavrayıp başarıya ulaşmasını sağlıyabiliriz.
@taderka - Tabi kide gen-x in dediği gibi yardımlarını bekliyoruz :) Aslında herkesın yardımını bekliyoruz :)
@taderka - Tabi kide gen-x in dediği gibi yardımlarını bekliyoruz :) Aslında herkesın yardımını bekliyoruz :)
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Bence tam anlamıyla mükemmel olur karışık paragrafları ve beyin karıştıran olayları bırakıp herşeyin tek elden alınması mükemmel olur.
-