Merhaba Arkadaşlar Telekineziye Karşı Çok İlgim Var Psi-wheel Döndürmeye İlk Denememde Başladım İlk Olarak Kendime İnanamadım Hava Akımındandır Felan Dedim Ama Odada Hiçbir Yer Açık Değildi Ayrıca Aynı Yerde Benden Başka Kişilerde Deneyip Yapamadı.
Bu Gün 4.Günüm
Kağıdı Sadece 180 Derece Döndürebiliyorum Yarısına Kadar Yani Ama Dün Yani 3. Günümde Sadece Bakışlarıma Döndürdüm Ama Yine Tam Tur Değil Yarısına Kadar Ne Önerirsiniz Çabuk mu Öğreniyorum Yoksa Herkes mi Bu Sürede Yapıyor Hiçbir Bilgim Yok
Psi-wheel hakkında yardım
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-wheel hakkında yardım
En son Admin tarafından 01 Haz, 06:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık içeriğe uygun olarak değiştirildi.
Sebep: Başlık içeriğe uygun olarak değiştirildi.
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Psi-wheel hakkında yardım
Ben ilk acemi günlerimde psi-wheel'i 1 haftada döndürmeyi 2.haftaya kontrol etmeyi öğrenmiştim.
Sana tavsiyem psi Wheel'de kontrol sağladıktan sonra yani istediğinde sola döndürüp durdurabildiğinde ve sonra sağa döndürüp durdurmayı başarabiliyorsan.(ki ben ellerimle arada 5 cm uzaklıkta yapıyordum)
Pipet çalışmasına veya kağıt'ı top haline getirip hareket ettirmeye çalışabilirsin.
Daha birsürü uygulama var çalıştıkça kendi kendine teknik ve uygulama geliştirebiliyorsun.
Yanında hergün 10'ar dakika kapak çalışması yap kapak çalışması çok önemli :)
Sana tavsiyem psi Wheel'de kontrol sağladıktan sonra yani istediğinde sola döndürüp durdurabildiğinde ve sonra sağa döndürüp durdurmayı başarabiliyorsan.(ki ben ellerimle arada 5 cm uzaklıkta yapıyordum)
Pipet çalışmasına veya kağıt'ı top haline getirip hareket ettirmeye çalışabilirsin.
Daha birsürü uygulama var çalıştıkça kendi kendine teknik ve uygulama geliştirebiliyorsun.
Yanında hergün 10'ar dakika kapak çalışması yap kapak çalışması çok önemli :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
ya az dönmesinin sebebi şu ben de ilk seferinde döndürdüm hatta bakışımla bile döndürebiliyordum ilk gün 2.gün tık yok aynı yer aynı beyin ama tık yoktu psi whell gerçekten sinir bozan bir şey bir gün dönüo bir gün dönmüo sen MrCapTain in dediği gibi kontrol etmeyi öğrenince istediğin yere geç bn kaşık bükmeyi çok istiyorum ona geçtim şu an çok rahat büküyorum kaşığı
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- katibun
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
uzun zamandır bu konulara ilgiliydim bu siteyi buldum şimdi. psi wheel i bende deniycem bu gün yada yarın. ne kadar sürede yaparım yazarım. olur inş.
-