Tuhaf Bir Duru
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Tuhaf Bir Duru
Dün gece odamda yatmadan önce ışığımı kapattım ve uyudum.Sonra Annem gece su içmek için odasından çıkmış.Benim odamın ve mutfağın ışığının açık olduğunu görmüş.Evde herkes yatıyordu..Sabah kalktığımda bana bunları anlattı.Biraz şaşırdım ama sonradan farkettim 6 gündür ElektroKinezi ile uğraşıyorum acaba benden kaynaklanan bir sorun mudur??
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Tuhaf Bir Duru
Bi bakın hırsız girmiştir :D şaka bi yana böyle şeyleri göz önünde bulundurmak gerek senden de kaynaklı olabilir ama bunun gibi olayları uyku sırasında kim yaşadı bilmiyorum ama genellikle uykuda olmadığın zaman olabilir tam olarak bilmiyorum ama araştırmak gerek :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
Uykudayken belki içimdeki enerji harekete geçmiştir.Zaten adı üzerinde tuhaf bir olay :D
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Bende de oldu,normal,ama kineziyle alakası yok.açıklayamadığım bir durum.Bilinçis uyurgezerlik somnabulizm,ya da astral.uydurmuş olma ihtimalini de unutmayalım tabi
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
Bunun uyurgezerlikle alakası yok.Uyurgezer bir insan değilim ve uydurulma ihtimali var demişsin.Sen benim buraya gelme amacımı biliyormusun?? Buraya hikaye anlatmaya gereksiz konu açmaya gelmedim.Kendimi geliştirmeye geldim.Burda başıma gelen bir olayı anlatıyorum ve uydurma diyorsun sana diyecek söz bulamadım.Çok Ön Yargılısın...
- MrCapTaiN
Dediğin gibi içindeki enerji harekete geçmiştir bu iyi birşey :) ne zamandır ve kaç saat kapak çalışıyosun ?
-
Kardes enerjiyi kontrol edemiyorum enerji harekete geçse nolur neyse 1 aya inş hallederim kapak çalışması değişiyor sabah 20 dk akşam 30 dk :D
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
O kadar gördük ki,ne yapalım.oluyor uyduranlar.egoyu tatmin etmekle alakalı.Önyargılı demen gereksiz.
Bak eğer işık yanmışsa,bu sadece ampülle alakalı kısa süreli enerji boşalması durumunda oluşacak bir olay,ama eğer bildiğin yakılmışsa bırak kinezi falan,bunu bildiğin evden biri yakmıştır.Tüm bu ihtimaller hala boş geliyorsa astral bedenini kullana bilecek enerji ve tecrübeye de sahip değilsen bunun bir adı var.SOMNABULİZM.
Bak eğer işık yanmışsa,bu sadece ampülle alakalı kısa süreli enerji boşalması durumunda oluşacak bir olay,ama eğer bildiğin yakılmışsa bırak kinezi falan,bunu bildiğin evden biri yakmıştır.Tüm bu ihtimaller hala boş geliyorsa astral bedenini kullana bilecek enerji ve tecrübeye de sahip değilsen bunun bir adı var.SOMNABULİZM.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
uyurgezer bir insan değilim demişsin bu işler belli olmaz belki de her gün uyurgezersin kimse görmedi yani bir sürü sebebi var kafanı yorma derim benim de böle bi olay olmuştu biligisayarı kapatmıştım uyudum okula gittim geldiğimde pc açıktı evdeki herkeze sordum kimse açmamış mesela bunun da amntıklı bir açıklaması vardır ya da kinezi ile alakalıdır bilmiyorum senin de kesin değil yani kafana takma boşvre bu olayı kapak ve elektrokinezi çalışmaya devam et
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
inflames'e katılıyoruminflames yazdı:uyurgezer bir insan değilim demişsin bu işler belli olmaz belki de her gün uyurgezersin kimse görmedi yani bir sürü sebebi var kafanı yorma derim benim de böle bi olay olmuştu biligisayarı kapatmıştım uyudum okula gittim geldiğimde pc açıktı evdeki herkeze sordum kimse açmamış mesela bunun da amntıklı bir açıklaması vardır ya da kinezi ile alakalıdır bilmiyorum senin de kesin değil yani kafana takma boşvre bu olayı kapak ve elektrokinezi çalışmaya devam et
-