Telekinezi yi uzun zamandır biliyor ve araştırıyordum. Bu günlerde ilgim çok arttı ve yapmaya karar verdim. PSI wheeli yapmaya çalıştım pencereyi ve kapıyı kapattım nefesimide tuttum. Döndürmeyi başarsamda cam içinde döndüremedim bunun nedeni nedir ?
Ayrıca element konusunda elementin toprak çıktı. Biraz araştırma yaptım ve şuan medyada hiçbir terrakinezi (giokinezi)
yapan birinin olmadığinı öğrendim gerçek olup olmadığından emin değilim. Burçlara göre elementin toprak çıktı ama ben daha çok su veya ateş elementine ilgi gösteriyordum bu yüzden elementle ilgili testler yaptım daha çok toprak ve su yüksek çıktı. Burcuna göre elementimi değiştiremez miyim ?
Ama elementlerle ilgili kinezileri öğrenmeden önce telekinezi de iyi bir yere gelmek gerekiyor. Bana telekinezi hakkında ne önerirsiniz ? bazı arkadaşlar kapak çalışmasından bahsediyorlardı oldukça yararı oluyormuş. bana kapak çalışmasındanda bahsedebiliriz iniz ?
sanırım farketmedim ama fazla soru sordum :) ama öğrenmeyi çok istiyorum :-) lütfen sorularına cevap verin :-)
Ne önerirsiniz ?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Ne önerirsiniz ?
Öncelikle merhaba.İlk günden döndürmek bana fazla garip geldi.Belki ortamda bir hava akımı vardır diye düşünüyorum.Cam içinde döndürememenin nedeni odaklanamamak olabilir.Bu yüzden kapak çalışmasını daha çok yapmanı öneririm.Cam çalışmasını pek sevmiyorum çünkü beynimi fazla yoruyor.
Aynı şekilde bende de toprak ve su yüksek çıktı.Değiştirmek diye bir şey zor olur çünkü o senin hayat standartlarından ve yaşamından alınmış bir testdir.Terrakinezi yapan az ve teknikte az ama sen suya çalışabilirsin bence.
Kapak çalışması bir yere odaklanıp bakmaktır doğrusu.Bir kapağı al ve ona odaklan.Bu arada beynini boşaltmaya çalış.Hızlı hızlı nefes alıp vermek daha çok işine yarar.Günde 20-30 dakika bu çalışmayı yapsan gerçekten çok işine yarar çünkü Konsantrasyon ve dikkatini geliştiriyor.Böylece psi-wheelde odaklanma problemin büyük ölçüde azalıyor.İlla kapak olmasına gerek yok herhangi bir yere odaklanmalısın.
Aynı şekilde bende de toprak ve su yüksek çıktı.Değiştirmek diye bir şey zor olur çünkü o senin hayat standartlarından ve yaşamından alınmış bir testdir.Terrakinezi yapan az ve teknikte az ama sen suya çalışabilirsin bence.
Kapak çalışması bir yere odaklanıp bakmaktır doğrusu.Bir kapağı al ve ona odaklan.Bu arada beynini boşaltmaya çalış.Hızlı hızlı nefes alıp vermek daha çok işine yarar.Günde 20-30 dakika bu çalışmayı yapsan gerçekten çok işine yarar çünkü Konsantrasyon ve dikkatini geliştiriyor.Böylece psi-wheelde odaklanma problemin büyük ölçüde azalıyor.İlla kapak olmasına gerek yok herhangi bir yere odaklanmalısın.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Ne önerirsiniz ?
ilk günden döndürmesi garip gelmedi çünkü benim de ilk günden döndü ama 2. gün çok az dönmüştü. bir süres onra caam kabın içinde yapayım dedim başım ağrıdı biraz o yüzden cam kaba şimdi geçme bence çalış ilk önce ve elemnt işleri onlarla şu an uğraşmamanı tavsiye ederim. ben de senni gibi hemen gittim element işleriyle uğraştım elimde olan ne bir 0. ama şimdi elementleri daha iyi anlıyorum bu zamanlar uğraştım mumun alevini falan yükselttim sen boşver ilk önce telekinezi yap sonra element kinezilerine geçersin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim