Brainwave ?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
damon00
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Brainwave ?

Okunmamış mesaj gönderen damon00 »

Sayfadaki konulara bakarken Brainwave diye bir şey gördüm biraz araştırma yaptım ve brainwave telekinesis'i mp3 olarak indirdi, dinlemeye başladığımda ilkelerde bir şey olmadı ama 2. dakikadan sonra sol elimde bir sıcaklık olduğunu hissettim. 3. dakikadan sonra sıcaklıkla beraber karıncalanma da olmaya başladı. Dinlerken aynı zamanda PSI wheel deneyeyim dedim ve normalden daha çok başarılı oldum. Dinlemeyi bırakmamak rağmen karıncalanma devam etti ve galen devam ediyor. yeni olduğum için bunun bir zararı varmıdır ?

damon00

Re: Brainwave ?

yazılarda yanlıslıklar yapmışım kusura bakmayın umarım anlarsınız
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

brainwave'ye çok dikkat etmedim ama dinlemişliğim olmuştur insanı farklı bi duruma sokup konsantre olmasını sağlıyor brainwave yararlı ama bence kapakla aynı vazifeyi görüyo sadece ses etkisini hemen gösteriyo yani psidoz gibi ama sonradan etkisi geçebilir.Kapak çalışmasının ise birsürü faydaları var çok dinlemedikçe bi zararı olmadığını söylüyolar ama bence zararlı niye diye dersen beyindeki frekansları değiştiriyor.Bazen böle baş ağrısı felan yapıyor brainwaveyi tavsiye etmem ama günde 10'ar dakika kapak çalış bak bunu tavsiye ederim
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
damon00

Haklısın brainwave dinlerken baş ağrım oldu ama sol elimde acayip bir karıncalanma ve sıcaklık hissi oluştu. Kapak çalışmasına devam edeceğim ve iki günde bir brainwave dinlemeyi düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Bir değişiklik bir gelişme olursa bizimle paylaşabilirsin :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön