Artık kontrol etmek istiyorum

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Jaqen
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Artık kontrol etmek istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen Jaqen »

Be uzun zamandır bu tür olaylara inanmayı reddettim ama etrafımdaki gariplikleri artık görmezden gelemiyorum. Sürekli etrafımda nesnelerin az da olsa hareket ettiğini fark ettim ama bu olayları reddettiğim için bunun beynimin bana bir oyunu yani bir yanılgı olduğunu düşündüm. Mesela odamda tek başıma otururken kapı ve pencerelerde kapalıyken perdenin hareket ettiğini, düz masada duran kalemin durup dururken yuvarlanması, yüksek raflardan bir şey almaya çalışırken daha dokunmadan elime düşmesi gibi olaylar. Ama hepsine kafamda cevaplar verdim ama artık olmuyor. Paranoyak falan olduğumu düşünmeye başladım. En sonunda sizin şu kağıt çevirme olayını denemek istedim. O zaman anladım ki bu olaylar gerçek. Ama sorun şu ki kontrol edemiyorum bazen kağıdı o kadar hızlı çeviriyorum kağıt artık havalanıp masaya düşüyor ama bazen de hiç bir şey olmuyor.
Ayrıca bir sorum daha var. Vücuduma zarar gelir mi? Mesela bu kağıt olayını yapamadığım bir seferde o kadar sinirlendim ki birden burnum kanamaya başladı. Bazen de başarılı sonuç aldıktan sonra bir çınlama duyuyorum ki öyle böyle değil doktora gitcem muhtemelen beni psikoloğa yönlendirecek bu yüzden gerek yok.
Kısacası ben ne yapmalıyım? Nasıl kontrol ederim yada edebilir miyim? Bundan uzalaşabilir miyim?

Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Artık kontrol etmek istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Öncelikle bu konuda gerçelten doğuştan gelen yeteneğin var.Kendine zarar vermeyi önlemek zor oluyor çünkü aynı şeyi ben de telepatide yaşıyorum.Başın ağrıyor , kulağın çınlıyor felan ama burnum hiç kanamadı.Kapak çalışmasına özen göster.Psi-whhel'e bugünlerde pek çalışma ççünkü sana sorun olan o gibi gözüküyor.Bence hayatın konusunda daha dikkatli ol annene felan pek gösterme yoksa seni deli yerine koyuyorlar (Bende oldu) Ve sakın ama SAKIN çok sesli ortamlarda denemeye kalkma.
Bir düğünde birinin beynini okumaya çalıştım.Ondan sonraki iki gün boyunca kulak ağrısı çektim ben de doktora gidicektim.Büyük ihtimal psikoloğa yönlendirecekti beni de çünkü bir sorun çıkmayacaltı.Özellikle doktora gitme ve bu günlerde sakın telekinezi yapma yoksa daha büyük sorunlar ortaya çıkar.Bundan uzaklaşabileceğini zannetmiyorum çünkü bu senin kaderin.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bence çok şiddetli ağrı olur ama sakatlayan yatalak eden ağrı olmaz bir de nariana haklı sakın ailen görmesin beni büyücü yerine koyuyorlardı zor kurtardım kendimi ama bence telekinezi yapabilirsin ama daha zor şeyler mesela zihin gücüyle
ne olabilir hımm bardağı oynatmayı dene ya da kaşık bükmeyi
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Nariana'ya katılıyorum.Bende salonda televizyon açıktı kalemi hareket ettirmeye çalıştım ondan sonra televizyonun sesi kulağımda çınlama yapıyordu bazen kapak çalıştıktan sonra kulaklarım çınlıyordu genellikle akşam oluyordu bu çınlamalar Jaqen arkadaşımın bu konuda başarılı olacağına inanıyorum inşaAllah daha iyisini yaparız.
İnflames'in dediği gibi bardak oynatmayı felan deneyebilirsin
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Sana çok önemli bir şey söyleyeyim.Bir gün içinde en fazla 1 saat yap fazla yaparsan gerilemeye girersin ve tıkanırsın uzun bir süre yapamassın ve bu sana acı verir.Dikkatli olmanı öneririm.
Bana arkadaşım cadı diyor arkadaşlarına da gösterme bence.
Başarı,benimdir diyebilenindir.

Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Nariana yazdı:Sana çok önemli bir şey söyleyeyim.Bir gün içinde en fazla 1 saat yap fazla yaparsan gerilemeye girersin ve tıkanırsın uzun bir süre yapamassın ve bu sana acı verir.Dikkatli olmanı öneririm.
Bana arkadaşım cadı diyor arkadaşlarına da gösterme bence.
Çok affedersin ama arkadaşın gerik falının teki.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

nariana'ya cadı diyen kişi biraz cahilmiş çünkü cadıların kaçı zihin okuyabiliyor? hadi nariana nekrokineziyle uğraşsa arkadaşı cadı demesinde bi mantık olabilirdi ama neyse :D

onlar bizi anlayamaz çünkü anlamak istemezler o kdr çok ilizyonist var o kdr ilizyonistleri görünce her şeyde hile var zannediyorlar
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim