arkadaslar lütfen yardımcı olun elektrokinezi gücümü kullanırken zorlanıyorum

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
ela
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

arkadaslar lütfen yardımcı olun elektrokinezi gücümü kullanırken zorlanıyorum

Okunmamış mesaj gönderen ela »

merhaba ben aranıza yeni katıldım elektro kinezi gücümü fark edeli bir yıl kadar anca oldu arkadasımla disciye gitmisdik disi cekilicek ti korkuyordu elimi tutmuştu ben o anda sadece kalbimin yerinde durmak istemeyecek kadar çok attığını ve odadaki lambalarin voltajında dengesizlikler olduğunu hatırlıyorum bu durum baya sürdü okuldayken bilgisayarlar bozuluyor lambalar yanıp sönüyordu ama istemden yapıyorum tbi bana bi akıl verin
"SEN" GİTTİN VE BEN...BİTTİM...

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: arkadaslar lütfen yardımcı olun elektrokinezi gücümü kullanırken zorlanıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Merhaba hoş geldin,

Kontrol zor olan kısmı. Eğer istem dışı enerji açığa çıkıyorsa uzun ve sabırlı bir çalışma süreci gerekebilir. Bu süreçte iki alan önerebilirim birincisi oto hipnoz ile bedendeki enerji akışını hissedip kontrol etmek ve bedeninde istediğin bölgeye hareket ettirebilmek ikincisi ise kontrollü nefes alış veriş egzersizi de diyebileceğimi meditasyon tekniği ve telkinlerle önce tüm bedenini sonrada enerjini kontrol altına alabilmektir. Bu süreçte dikkat etmek gerekenleri aşağıdaki linkte bulabilirsin. Yakın zamanda oto hipnoz ve astral seyahat, telepati ve telekinezi konulu bir yazı yayınlamayı düşünüyorum takipte kalırsan o yazıya da bakabilirsin.

https://astralseyahat.net/sorunlar-uyari ... t2343.html
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Re: arkadaslar lütfen yardımcı olun elektrokinezi gücümü kullanırken zorlanıyorum

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Gücünün açığa çıkması çok harika birşey çok sevinmelisin bence AkrepKral iyice açıklamış hergün düzenli olarak çalışırsan inşaAllah kontrolde edebilirsin.
Bu arada abi yazını dört gözle bekliyorum :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
ela

teşekkür ederim ama şunu da belirteyim ben bunu yaparken çok ama çok zorlanıyorum hatta son zamanklarda biraz bile gücümü kullanmaya çalşsam 2 gün kendime gelemiyorum bide bu aralar gücüm çok zayıfladi acaba gücümü kaybediyormuyum akıl verin bana önce böyle değildi
ela

Re: yardım edin lütfen

merhaba benim bi sorum daha olucak tı ben gücümu kontrol etmek daha dogrusu harekete geçirmek için ne yapabilirim

Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Bende de durup dururken insanlara sen şunu düşünüyorsun nedeni bu diyordum gücün ne kadar iyi olsa da kontrol edemessen zamanla yamayı denediğinde başın ağrıyacaktır ve gerileyeceksindir.Bu yüzden hemen şimdi kontrol etmeye çalış sakın benim gibi olma.Burnum bile kanıyor arada telepati yapmayı denediğimde
Başarı,benimdir diyebilenindir.
ela

teşekkür ederim ama dedigim gibi artık konsantre olurken bile yorgun düşüyorum ben yardım edin
ela

Re: arkadaslar lütfen yardımcı olun elektrokineziyle ilgilenenler yazsin yardıma ihtiyacım var

merhaba ben elektrokinezi gücümü fark edeli bir sene oldu baslarda iyibir sekilde kullanıp kontrol ediyordum ama bir olaydan sonra aşırı güç kullandım ve bi daha gücümü kontrol edemedim ve gücüm zayıfladı ve simdi meditasyon yaparken bile çok zorlanıyorum ve eskisi kadar gücümü hissedemiyorum yardım edin lütfen
ela

Re: sizce ben mi yaptım??

az önce markete gittim dondurma almak icin dolabı açacaktım dolaba dokunurken bi anda elektrikler kesildi market sahibi karşıdaki site nin .güvenliğine sizde elektrik varmı diye sordu adam var dedi market sahibi gidip sigortaya baktı sigorta atmıştı sizce ben mi yaptım daha öncesinde evdeyken denemeler yapıyordum kendimi iyi hissetmiyorum hala
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

çakra açmayı dene reikki şifası kullan enerji veren taşları dene herkez gerilemeye başlıyor bu zmanlarda ben de kaşık bükememye başladım :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kilitli