Böcekleri kontrol ediyorum.Bu yetenek midir ?
Moderatör: Sai
- ikramyagdiran
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Böcekleri kontrol ediyorum.Bu yetenek midir ?
Arkadaşlar herkesin bir yeteneği vardır. ama ben bunu bundan 4 yıl kadar önceden başlamış ve bırakmıştım. o zamnalar çoluk çocuktum tabi pek önemsemiyordum. şimdilerde afedersiniz tuvaletteydim ve yerde karınca gördüm. ve içimden oynamak geçti. bu arada 1 haftadır teekineziyle uğraşıyorum. içimden karıncaya emrettim.bir rota boyunca giden böceğe dedimki (tabiki içimden dedim maazallah tuvalette konuşulmaz. in midir cin midir ne ararsan vardır oralarda. her neyse) ters yönde ilerlemesini söyledim. aradan 1 saniye geçmeden karınca ters döndü. tabi ben şaşırdım ama dikkatimi verince karıncanın da şaşırdığını gördüm (hemen bazılarına cevap veriyim. karınca durdu falan bi etrafına baktı noluyo lan dedi. daha sonra) tekrar gittiği yöne doğru devam etti. tabii bende bi gazla. hayır o yoldan dön ve ters yönde ilerle dedim. aynı olanlar yine oldu ama bu sefer karınca biraz daha ilerledi. hep geriye dönmek istiyomuş gibi bi havası vardı. daha sonra yine eski yolulna döndü. ben tabi bunları zevk için yapıodum. sonra neyse boşwer deyip çıktım tuvaletten. bi daha tuvalete gidince yine yaptım taaaki 3. tuvalet macerama kadar bunun bir yetenek mi yoksa tesadüf mü olduğunu anlamadım. 3. kez gidince karıncaya duvara tırman diye emrettim karınca 2 saniye sonra duvar doğru ani bi dönüş yaptı. çıktı tırmandı ben in dedim indi sonra kafasına göre takıldı.
şimdi asıl konu ben bunun yetenek oldğunu 4 sene önceden sinekleri isteğim doğrltusunda harekt ettirmeye çalışırken biliodum. ama o sıralar ne telekinezi var ne başka bir şey. (Dutluk anlayacağın) ki sinek çok az ileri geri hareket eder ve uçmaya başlardı. şimdii soruyorum arkadaşlar. ben bunun bir yetenek olduğuna inanıyorum. hem Kuran-ı kerimde biz size hayvanları boyun eğdirdik gibisinden cümlelerde var.veya sizi yeryüzüne halife kıldık gibisinden. tam ayet numaralarını bilmiyorum. yanlışım varsa da düzeltin beni. Acaba benim bu yaptığım doğuştan gelen bir yetenek midr? yazdıklarım kesinlikle doğrudur.(hatta bi gün bi kıza göstermiştim 4 sene önce. ben böcek gibi küçük hayvanları hareket ettirebliyorum diye ama ispat etmeye çalışmamıştım. oda kendim uydurdum sanıp kendine bi yetenek uydurmuştu sanırım. bu andan itibaren kimseye solemedim ve de bıraktım) şimdi tekrar soruyorum bu bi tyetenek mi. yapan aradaşlar varmı. nasıl kendimi geliştirebilirim. (olumlu veya olumsuz eleştiriye açığım. kim ne derse desin yalancı değilim.hiç bi zaman da olmadım) Teşekkürlerrrrr. ayrıca bu bi kinezi ise hangi türden kinezi.(biyokinezi falan varya hani)
şimdi asıl konu ben bunun yetenek oldğunu 4 sene önceden sinekleri isteğim doğrltusunda harekt ettirmeye çalışırken biliodum. ama o sıralar ne telekinezi var ne başka bir şey. (Dutluk anlayacağın) ki sinek çok az ileri geri hareket eder ve uçmaya başlardı. şimdii soruyorum arkadaşlar. ben bunun bir yetenek olduğuna inanıyorum. hem Kuran-ı kerimde biz size hayvanları boyun eğdirdik gibisinden cümlelerde var.veya sizi yeryüzüne halife kıldık gibisinden. tam ayet numaralarını bilmiyorum. yanlışım varsa da düzeltin beni. Acaba benim bu yaptığım doğuştan gelen bir yetenek midr? yazdıklarım kesinlikle doğrudur.(hatta bi gün bi kıza göstermiştim 4 sene önce. ben böcek gibi küçük hayvanları hareket ettirebliyorum diye ama ispat etmeye çalışmamıştım. oda kendim uydurdum sanıp kendine bi yetenek uydurmuştu sanırım. bu andan itibaren kimseye solemedim ve de bıraktım) şimdi tekrar soruyorum bu bi tyetenek mi. yapan aradaşlar varmı. nasıl kendimi geliştirebilirim. (olumlu veya olumsuz eleştiriye açığım. kim ne derse desin yalancı değilim.hiç bi zaman da olmadım) Teşekkürlerrrrr. ayrıca bu bi kinezi ise hangi türden kinezi.(biyokinezi falan varya hani)
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Böcekleri kontrol ediyorum.Bu yetenek midir ?
bence herkez uğraşırsa yapabilir bir bağ kurarark ama sende yetenk var ama başkaları da ypar umarım dediğimi anladın. ben hiç denemediğimden bilmiyorum yapabilir miyim diye ama sen anlamışsın tebrik ederim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- ikramyagdiran
çok teşekkürler yorumun için..... adamsın
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
- ikramyagdiran
başkaları yok mu yapan veya bunun hangi kinezi olduğunu bana bildirebileck kişiler falan?
Böceğin şaşırması bulunduğn ortamın kokmasında olsa gerek :D
Sen orda deneme birde dışarda dene aynı şey olacak mı.
Sen orda deneme birde dışarda dene aynı şey olacak mı.
- ikramyagdiran
tamam sofi kardeş. ayrıca ortam kokmuyodu
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Hayvanların zihnine hükmediyor olabilirsin.Daha büyük hayvanları kontrol etmeye çalış.
- ikramyagdiran
teşekkürler denerim ama biraz yürek verin doğrumudur tesadüf müdür? kimsede bişi yazmıyo ki.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Tesadûf yoktur,denk gelmiştir diyemeyiz.doğru ama kontrol ediyorum kelimesi yanlış olurdu,bağ kurmak ola bilir,köpek,güvercin gibi hayvanlarda dene.
Noluyo lan :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Tesadûf yoktur,denk gelmiştir diyemeyiz.doğru ama kontrol ediyorum kelimesi yanlış olurdu,bağ kurmak ola bilir,köpek,güvercin gibi hayvanlarda dene.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-