Parapsikolojik E-Dergimize İsim Arıyoruz !

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
FullManyak
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Parapsikolojik E-Dergimize İsim Arıyoruz !

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

Arkadaşlar bir süre önce bahsettiğim projemiz için hazırlıklar tamamlandı. Hatta konular hazırlanmaya başlandı. Tek eksiğimiz isimimiz yok. Sizce ismimiz ne olmalı ?

sosyopat
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: Parapsikolojik E-Dergimize İsim Arıyoruz !

Okunmamış mesaj gönderen sosyopat »

parapsikopatlar dikkat çekici olur hem :D yada telekinetik dünya da olabilir benim fikirlerim bunlar
Kullanıcı avatarı
RezanTsn21
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen RezanTsn21 »

Telekinezik Sırlar
Başlamak için mükemmel olmak zorunda
değilsin, fakat mükemmel olmak için
başlamak zorundasın.

Ben başladım ya siz ?
Kullanıcı avatarı
ikramyagdiran
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen ikramyagdiran »

merhaba ben ve fullmanyak ortak yapıyoruz. aslında sorunun muhattapı tam olarak benim. derginin dizaynı ve isimlendirilmesi falan benim alanıma giriyor. gençler fikirler hoş güzel ama daha kısa tek kelimelik hoşbişiler arıyoruz. örnek hani windows veya vista gibi anlamı pek önemli değil sadece akılda kalıcı olması bizim için önemli olan. örnek veriyim benim aklıma ilk PSI geldi hani psi pet ball wheel varya onların başındaki PSI logosu olur diye düşünmüştüm. derginin adıda ]Piesay (ingilizce okunuşu pi-es-ay) olur dedim ama sizede danışıp fikir almakta fayda var bunun gibi başka ve güzel isimler olmassa bunu kullanmakta karar kıldık gibi. beyin jimnastiği yapın yaaaaaa.
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
sosyopat
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen sosyopat »

İOB
inan odaklan başar yada İnOdBa
kısa olsun demiştiniz buna benzer olabilir

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

e-dergi nerde olacak eğer google playde olursa küçük ekranlı telefonlar için de olsun çünkü bendeki telefon galaxy pocket ve ekranı çok küçük.
Bence ismi Bilinmeyen güç ya da İnsanların bilmediği gücü gibi bir şey olabilir bence hem dikkat çeker diye düşündüm
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
ikramyagdiran

tavsiyelerin için saol fakat isim konusunda dediğim gibi tek kelimelik ve konuyu içeren isimler bekliyoruz. banada kalsa öyle isimler insanların dikkatini çeker fakat kapağa sığabilecek tek kelimelik ve konuyu izah eden bir isim bekliyoruz. tekrar teşekkürler. belki daha iyi bir fikir aklına gelir.
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Kullanıcı avatarı
ikramyagdiran

daha e derginin nerede paylaşılacağına karar vermedik. ben en başta issuu da paylaşırız diye düşünüyordum ama telekominikasyon orada güvenlik şeysi yapmış. yani şuan için daha nereye konulcağı belli değil. en kısa zamanda haber vermek dilieğimle...
Kullanıcı avatarı
ikramyagdiran

ARKADAŞLAR YENİ BİR KONU AÇMAK İSTEMEDİM. HERKESİN BU DERGİDE BİR EMEĞİ OLSUN İSTİYORUZ. KİMSEDEN TEK KELİMELİK BİR ŞEY ÇIKMADI BEN DE ŞUAN Kİ İSME LOGA TASARLAMAYA BAŞLADIM. HALA DAHA DERGİ BİTMİŞ DEĞİL. SADECE SİZİN FİKİRLERİNİZ GELMEDİĞİ İÇİN SIKINTIDAN YAPILMIŞ BİR İŞTİ BENİMKİSİ ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞLAR HANGİ LOGO SİZCE EN İYİSİ.

Resim

Resim

Resim

Bana göre 4 elemnt çok yakışıklı :D Türk bayrağı motifli olanlardan ise siyah beyaz olanlar sempatik. sizin fikirleriniz.
daha ADINI KOYMADIK HALA İSİM ARIYORUZZZ
Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

Aklıma gelen isimler: Psecret , Görünmez Taraf, Psych , Psi-Taraf, Enerji ve Psi

belki biraz saçmaladım ama bilmiyorum belki aralarında iyi bir isim de olabilir ondan gönderiyorum :)
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."

Kilitli