Parapsikolojik E-Dergimize İsim Arıyoruz !
Moderatör: Sai
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Parapsikolojik E-Dergimize İsim Arıyoruz !
Arkadaşlar bir süre önce bahsettiğim projemiz için hazırlıklar tamamlandı. Hatta konular hazırlanmaya başlandı. Tek eksiğimiz isimimiz yok. Sizce ismimiz ne olmalı ?
-
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Parapsikolojik E-Dergimize İsim Arıyoruz !
parapsikopatlar dikkat çekici olur hem :D yada telekinetik dünya da olabilir benim fikirlerim bunlar
- RezanTsn21
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Telekinezik Sırlar
Başlamak için mükemmel olmak zorunda
değilsin, fakat mükemmel olmak için
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
değilsin, fakat mükemmel olmak için
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
- ikramyagdiran
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
merhaba ben ve fullmanyak ortak yapıyoruz. aslında sorunun muhattapı tam olarak benim. derginin dizaynı ve isimlendirilmesi falan benim alanıma giriyor. gençler fikirler hoş güzel ama daha kısa tek kelimelik hoşbişiler arıyoruz. örnek hani windows veya vista gibi anlamı pek önemli değil sadece akılda kalıcı olması bizim için önemli olan. örnek veriyim benim aklıma ilk PSI geldi hani psi pet ball wheel varya onların başındaki PSI logosu olur diye düşünmüştüm. derginin adıda ]Piesay (ingilizce okunuşu pi-es-ay) olur dedim ama sizede danışıp fikir almakta fayda var bunun gibi başka ve güzel isimler olmassa bunu kullanmakta karar kıldık gibi. beyin jimnastiği yapın yaaaaaa.
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
-
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
İOB
inan odaklan başar yada İnOdBa
kısa olsun demiştiniz buna benzer olabilir
inan odaklan başar yada İnOdBa
kısa olsun demiştiniz buna benzer olabilir
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
e-dergi nerde olacak eğer google playde olursa küçük ekranlı telefonlar için de olsun çünkü bendeki telefon galaxy pocket ve ekranı çok küçük.
Bence ismi Bilinmeyen güç ya da İnsanların bilmediği gücü gibi bir şey olabilir bence hem dikkat çeker diye düşündüm
Bence ismi Bilinmeyen güç ya da İnsanların bilmediği gücü gibi bir şey olabilir bence hem dikkat çeker diye düşündüm
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- ikramyagdiran
tavsiyelerin için saol fakat isim konusunda dediğim gibi tek kelimelik ve konuyu içeren isimler bekliyoruz. banada kalsa öyle isimler insanların dikkatini çeker fakat kapağa sığabilecek tek kelimelik ve konuyu izah eden bir isim bekliyoruz. tekrar teşekkürler. belki daha iyi bir fikir aklına gelir.
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
- ikramyagdiran
daha e derginin nerede paylaşılacağına karar vermedik. ben en başta issuu da paylaşırız diye düşünüyordum ama telekominikasyon orada güvenlik şeysi yapmış. yani şuan için daha nereye konulcağı belli değil. en kısa zamanda haber vermek dilieğimle...
- ikramyagdiran
ARKADAŞLAR YENİ BİR KONU AÇMAK İSTEMEDİM. HERKESİN BU DERGİDE BİR EMEĞİ OLSUN İSTİYORUZ. KİMSEDEN TEK KELİMELİK BİR ŞEY ÇIKMADI BEN DE ŞUAN Kİ İSME LOGA TASARLAMAYA BAŞLADIM. HALA DAHA DERGİ BİTMİŞ DEĞİL. SADECE SİZİN FİKİRLERİNİZ GELMEDİĞİ İÇİN SIKINTIDAN YAPILMIŞ BİR İŞTİ BENİMKİSİ ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞLAR HANGİ LOGO SİZCE EN İYİSİ.

Bana göre 4 elemnt çok yakışıklı :D Türk bayrağı motifli olanlardan ise siyah beyaz olanlar sempatik. sizin fikirleriniz.
daha ADINI KOYMADIK HALA İSİM ARIYORUZZZ

Bana göre 4 elemnt çok yakışıklı :D Türk bayrağı motifli olanlardan ise siyah beyaz olanlar sempatik. sizin fikirleriniz.
daha ADINI KOYMADIK HALA İSİM ARIYORUZZZ
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Aklıma gelen isimler: Psecret , Görünmez Taraf, Psych , Psi-Taraf, Enerji ve Psi
belki biraz saçmaladım ama bilmiyorum belki aralarında iyi bir isim de olabilir ondan gönderiyorum :)
belki biraz saçmaladım ama bilmiyorum belki aralarında iyi bir isim de olabilir ondan gönderiyorum :)
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
-