Durugörü ve Telekinezi
Moderatör: Sai
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Durugörü ve Telekinezi
Arkadaşlar ben gözüm kapalıyken çevredeki her şeyi görebiliyorum ya da görmüş gibi oluyorum.Bu yüzden uyku problemim oluyor bu nedir ?
Birde YOL adında bir telekinezi kitabı aldım.Psi ball yaparken (hayatımda ilk defa yapıyorum) nasıl düşünmeliyim ? Kitapta bunu anlatmamış.
Ben mor bir enerji kümesü olarak başladım anında büyülttüm küçülttüm başlangıç için zor mu ?
Birde YOL adında bir telekinezi kitabı aldım.Psi ball yaparken (hayatımda ilk defa yapıyorum) nasıl düşünmeliyim ? Kitapta bunu anlatmamış.
Ben mor bir enerji kümesü olarak başladım anında büyülttüm küçülttüm başlangıç için zor mu ?
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Durugörü ve Telekinezi
şimdi ne olduğunu bilmiyorum ama uyku problemini çözebilirim yatmadan önce kafanın üstüne siyah karton koy böylece en son gördüğün şey yine siyah olucak ve psi ball konusu istediğin renk yapabilirsin büyültüp küçültmeek önemli olsa da bence önemli olan fırlatmak
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
uzun süre önce bırakmıştım sayfayı ama psi ball gerçek diye bir söylenti yeniden mi yayıldı dağınık şekilde oluşmuyormuydu o ?
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Daginik ama onu sekillendirebilirsiniz yapmayin arkadaslar.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Cinsiyetiniz: Kadın
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Tas atar gibi diyenler var. Elinden nereye istiyorsan oraya dogru psisik olarak firlatmak vs vs. Sana kalmis.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-