Elektrokinezi nin ikinci kısımına hoş geldiniz
3.adım
Bir yere uzanın ve ampule odaklanın onu titremeye çalışın
4.adım
Bir yere oturun karşınızda biri olsun sanki el kızartmaca oynar gibi karşınızdakinin elinin üzerine elinizi koyun elinizden karşınızdakinin eline enerji aktığını imaje edin 10 dakika yapın
5.adım
Karşınıza basit bir elektrik devresi alın oradaki ampulü odaklanarak oynatmaya çalışın
Dediğim gibi mobilden yazıyorum PC olsaydı tek bir konuda yazardım
Elektrokinezi bütün teknikler 2.kısım
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- mantis11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokinezi bütün teknikler 2.kısım
Psi-wheel %1
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3
Esprikinezi %100(uydurdum
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3
Esprikinezi %100(uydurdum

Re: Elektrokinezi bütün teknikler 2.kısım
Sen ampulü titrettin mi oynatabildin mi ?
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
oynatsaydı bu telekineziye girerdi bence ışığı titretmiştir diye düşünüyorum bn yavaş yavaş kontrollü titretmeye başladım işin sırrı kapak çalışmasında :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bunlar elektrokinezinin en basit, başlangıç teknikleri. Yapılması kolay. Eminim yapmıştır.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- mantis11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Evet bu yüzden ilk bunları yazdım
Psi-wheel %1
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0