Kavonoz içinde psi wheel
Moderatör: Sai
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kavonoz içinde psi wheel
arkdaşlar.Psi whell kavonoz içindeyken nasıl bir imgeleme yapacağız?Kavanozun içinde bir rüzgar mı dönecek yok enerjimiz kavonozu geçip psi whell'e mi ulaşacak?
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Kavonoz içinde psi wheel
Ben kavanoz içinde pek önermiyorum kendini çok zorlarsın.Enerjin kavanozu geçerek psi*wheele ulaşacak.Ama enerjini direk kavanozun içinde hissettir.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Alakası yok neden daha zor olsun? Sonuçta ne farkı var ki? Aynı şey. Ellerini yine iki yanına koy ve enerjinin döndüğünü düşün. Rahatlıkla yapacağından eminim. Sonuçta enerji geçemeyecek mi kavanozdan? Beyninizi sakın bu şekilde kandırmayın. Yoksa işler daha da zorlaşır.Nariana yazdı:Ben kavanoz içinde pek önermiyorum kendini çok zorlarsın.Enerjin kavanozu geçerek psi*wheele ulaşacak.Ama enerjini direk kavanozun içinde hissettir.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ha kavanozun içi Ha kavanozun dışı ama sen yinede kavanozda yapmayı bırak normal çalış çünki kavanoz koyduğun zaman beyinde bi engel oluyor o engelide aşmak zor olduğu için zaman kaybı normalde geliştir kendini
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- Dogukan64
İşte bahsettiğim şey tam da bu. Beyni kavanozda sanki dönmesi daha zormuş gibi şartlandırıyoruz. Halbuki bu sitedeki herkesin hiç farketmez ister dışında, ister içinde yap demesini beklerdim. Dışında ve içinde yapmak tamamen aynı şeyler.MrCapTaiN yazdı:Ha kavanozun içi Ha kavanozun dışı ama sen yinede kavanozda yapmayı bırak normal çalış çünki kavanoz koyduğun zaman beyinde bi engel oluyor o engelide aşmak zor olduğu için zaman kaybı normalde geliştir kendini
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Orası öyleDogukan64 yazdı:İşte bahsettiğim şey tam da bu. Beyni kavanozda sanki dönmesi daha zormuş gibi şartlandırıyoruz. Halbuki bu sitedeki herkesin hiç farketmez ister dışında, ister içinde yap demesini beklerdim. Dışında ve içinde yapmak tamamen aynı şeyler.MrCapTaiN yazdı:Ha kavanozun içi Ha kavanozun dışı ama sen yinede kavanozda yapmayı bırak normal çalış çünki kavanoz koyduğun zaman beyinde bi engel oluyor o engelide aşmak zor olduğu için zaman kaybı normalde geliştir kendini
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Arkdaşlar şimdi psi whell'i az döndürüyorum hatta emin olamıyorum ben mi döndürdüm diye soruyorum.İlerlediğim zaman başlayacağım kavanoza
- Dogukan64
İlerlediğin zaman başlama hemen başla. Daha rahat görürsün yaptığını ve özgüvenin artar. Sakın beynini şartlandırma kavanoz var aman tanrım enerji kavanozdan geçemiycek diye rahat ol aynısını yap eminim dönecek.
-