Pes etmek üzreyim
Moderatör: Sai
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Pes etmek üzreyim
Arkadaşlar artık psi whell yapamıyorum.Normalde,kavanozla da.Olmuyor bir türlü.Demişlerdi beyninde engel oluştuturursun diye.Ne yapacağım şimdi?
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Pes etmek üzreyim
Doğrusu herkes böyle diyor.Neden biraz meditasyon yapmayı denemiyorsun ? Yada neden telepati astral seyahat üzerinde çalışmıyorsun ?
Eğer birkaç gündür çok yapıyorsun tıkanmışsındır.Birkaç gün sadece meditasyon ve kapak yap sonra devam et
Eğer birkaç gündür çok yapıyorsun tıkanmışsındır.Birkaç gün sadece meditasyon ve kapak yap sonra devam et
Başarı,benimdir diyebilenindir.
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
psi wheel böyledir.enerjin bazen vücudunun farklı yerlerinde yoğunlaşabilir. tekrar ellerine gelmesi biraz zaman alabilir. bunun için dönmese bile döndürmeye çalışmak gerekir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
kapak çalışması yapıyor musun andre
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- andre
Yalan söylemeyeceğim.Yapmıyorum çünkü gözlerim bozuk ve aynı yere uzun süre bakınca turuncu bir yuvarlak gözümde gezmeye çıkıyor :D
- andre
Eldeki mini çakraları açmak için teknik duydum işe yarar mı?merciless yazdı:psi wheel böyledir.enerjin bazen vücudunun farklı yerlerinde yoğunlaşabilir. tekrar ellerine gelmesi biraz zaman alabilir. bunun için dönmese bile döndürmeye çalışmak gerekir.
- andre
Birde evde kapak yok inflames ondan :D
- andre
Telepati denedim annem üzerinde ona baktığımı fark edince trip atmaya başladı. Astral seyahatten korkuyorum.Vücüduna dönemiyormuşsun karşına bir şey çıkıyormuş falan.Nariana yazdı:Doğrusu herkes böyle diyor.Neden biraz meditasyon yapmayı denemiyorsun ? Yada neden telepati astral seyahat üzerinde çalışmıyorsun ?
Kapak çok sıkıcı.
Umutsuz vakayım.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
o turuncu yuvarlak kapağın renginden dolayı olan bir şey. yani herkeste var. sorun yok devam et. o küçük noktaya bakmak zor oluyorsa başka küçük nesnelere de konsantre olabilirsin. kalem, silgi, ping pong topu...andre yazdı:Yalan söylemeyeceğim.Yapmıyorum çünkü gözlerim bozuk ve aynı yere uzun süre bakınca turuncu bir yuvarlak gözümde gezmeye çıkıyor :D
pixies forever <3<3
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
işe yaramaz. psi wheel çevirdikçe zaten ellerindeki enerji akışı artar, çakralar dediğin şey de açılır.andre yazdı:Eldeki mini çakraları açmak için teknik duydum işe yarar mı?merciless yazdı:psi wheel böyledir.enerjin bazen vücudunun farklı yerlerinde yoğunlaşabilir. tekrar ellerine gelmesi biraz zaman alabilir. bunun için dönmese bile döndürmeye çalışmak gerekir.
pixies forever <3<3