SÜPERTRANS NEDEN KURULDU? SÜPERTRANS DA BİZE LAZIM OLAN NE?

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

SÜPERTRANS NEDEN KURULDU? SÜPERTRANS DA BİZE LAZIM OLAN NE?

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

Şimdi süpertrans fikirleri atmadan önce süpertransın neden kurulduğunu yazalım. filmlerde gördüğümüzde believe olsun merlin olsun kolayca nesneleri hareket ettiriryorlardı çok zorlanmadan. GEN X düşündü neden biz de onlar kadar kolay yapmayalım. sitedeki biri 5 yıl sabah akşam element çalışıyordu. ve sonuç zihin gücüyle kağıdı yakmıştı. tamam kağıdı yakmak güzel bir şey ama 5 yılı telekineziye ayıracağına o kadar vakti başka bir alana ayırsaydı daha başarılı olurdu. GEN X bu projenin nasıl olacağını düşündü ve bilinçaltı ile ilgili araştırmalarında bilinçaltının gücünün bilinçten yaklaşık %90 daha güçlü olduğunu gördü. sonra yaptığımız telekinezinin bilinç ile yapıldığını da anladı. ve eğer bilinçaltı ile yapsaydık nasıl olurdu neleri başarırdık dedi ve cevap araba kaldırmayı bile başarırdık ama bilinçaltına inip bilinçaltında telekinezinin nasıl yapılacağı bilinmiyordu. bilinçaltına inmek trans haliyle mümkündü ama bilinçaltında telekinezi yapmak işte kilit mesele burasıydı o yüzden bu projenin adı SÜPERtrans oldu

ben okuduğum yazılarda bir şey farkettim süpertransa birden fazla teori atılmış. ve hepsi de mantıklı şeyler. mesela arkadaşınızdan alarm kurmasını istiyorsunuz ama siz zamanı bilmiyorsunuz tam çok iyi odaklandığınız zaman alarm çalıyor ve siz birden hareketleniyorsunuz aniden sesden dolayı bu sırada kilitlenen enerji ANİ ENERJİ ÇIKIŞI yapıyor. ilk başta bu teori sopertrans denildi ama bu teori kısa sürmüyordu alarm en az 10 dk ya kurulmalıydı ve süpertrans kısa zamanda nesneleri hareket ettirmeyi amaçlıyordu ama bu yöntem amacına tersti.

ben burda bilinçaltında telekinezi yapmayı savunuyorum yani biz şu an %5 gücüyle telekinezi yapıyoruz ve %5 in tamamıyla da yapmıyoruz %95 in tamamıyla yapsaydık neleri başarırdık? araba kaldırmaktan bina oynatmaya kadar her şeyi

şimdi aradığımız bilgi bilinçaltında nasıl telekinezi yapılır bu gruptaki kişilerden görüşlerini bekliyorum

umarım anlatabilmişimdir....
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Uchiha Sasuke

Re: SÜPERTRANS NEDEN KURULDU? SÜPERTRANS DA BİZE LAZIM OLAN NE?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Normal bilincimizle herşeyi anında yapabiliyoruz.Ama bilinç altı çok derin bunun için süreç gerekiyor.Halk arasında bir söz vardır birine 40 gün deli dersen deli olur,40 gün akıllı dersen akıllı olur.Bu bilinç altıyla alakalı Ama ben hala ani enerji çıkışı,trans ve bilinçaltını bağdaştıramadım biraz daha açık yazar mısın konu tam vakıf olmadığım için fikir yürütmem zorlaşıyor.Ama dediğim gibi bilinçaltına bunu %95 lik kısmı kullanacağımızı kabul ettirmemiz gerekir.
Kullanıcı avatarı
inflames

şimdi benim de kafam karışmıştı sonra süpertransın telekinezi gibi olduğunu farkettim nasıl telekinezi pyrokinezi hidrokinezi diye ayrılıyorsa süpertrans da da amaca ulaşmak için farklı yollar olduğunu gördüm yani bütün kinezilerdeki amaç nasıl beyin gücüyle bi şeyler yapmaksa ani enerji çıkışı,bilinçaltında telekinezi bunların hepsi de aynı amaca hizmet eder

trans halinde bilinçaltımızla bilincimizin arasında oluruz ve bizim amacımız bilinçaltında telekinezi yapmak ya transı biraz daha geliştirirsek bilinçaltında telekinezi yapılabileceğine inanıyorum

ani enerji çıkışı ise yine araba kaldırmayı psi whell kadar kolaylaştırmaya çalıştıran bir düşünce yani uchiha bayağı konu var süpertransla ilgili ve hepsini okumadan anlaman zor ben istediğim kadar anlatayım yaklaşık 200 sayfalık konuyu özetleyemem :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Uchiha Sasuke

Anladım biraz :)
Tamam siz ilerletin ben konuları okudukça katılmaya çalışırım size ama bu kadar az kişiylede olmaz birilerini daha almak lazım
Kullanıcı avatarı
inflames

ben şu an kimi alsak diye düşünüyorum iştee eliyorum kafamda fln

Uchiha Sasuke

inflames yazdı:ben şu an kimi alsak diye düşünüyorum iştee eliyorum kafamda fln
Forumda doğru düzgün birileri yok ki adamlar psi wheelden başka birşey düşünemiyorlar.Bize hayal gücü olan birileri lazım o hayal edecek biz oluruna bakıcaz.
waffeln98
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen waffeln98 »

Bilinç altında çalışma yapmak demek beyinin bizi değilde bizim beyini yönlendirmemiz demek şu kelimeleri yazarken bile beyin beni kontrol ediyor yani oynatmadan önce ilk o uyarı geliyor bilinç duyu organlarımızdan gelen çoğu şeyi algılamaz direk bilinç altına işlenir bilinç altı demek okyanusun derinlikleri demek bilinç demek okyanusun yüzeyi demek yani bilinç altı beyinin yaklaşık %99 unu kaplıyor diyebiliriz bu mantıkla :) neyse saçmalamaya başlıyorum sanırım :D gerisi sizin takdirinize kalmış yani fikir edinebilmişseniz ne mutlu bana
Yardım isteyenler öm.
Kullanıcı avatarı
inflames

waffeln98 şu an aklıma bi şey gelemse de ileride gelecektir verdiğin bilgi için teşekkür ederim ve hoşgeldin aramıza
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Aslında Bilinçaltı ile bilinç arasında telekinezi yapmaya çalışırsak ne kadar başarırız ? bu aynı uyku ile uyanıklık arasındaki bişeydir. Nasıl sa uyku ile uyanıklık arasında hareket edemiyosun astral seyehat felan v.s yapıyorsun, bilinç arası ile bilinçaltı ilede Allah'ın izniyle telekinezi yapabiliriz.Bunun içinde kapak çalışmak gerek veya kapak çalışmadan düşünce gücüyle bilinçaltımıza inebiliriz.Herşey aslında düşünce'de bitiyor :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Uchiha Sasuke

MrCapTaiN yazdı:Aslında Bilinçaltı ile bilinç arasında telekinezi yapmaya çalışırsak ne kadar başarırız ? bu aynı uyku ile uyanıklık arasındaki bişeydir. Nasıl sa uyku ile uyanıklık arasında hareket edemiyosun astral seyehat felan v.s yapıyorsun, bilinç arası ile bilinçaltı ilede Allah'ın izniyle telekinezi yapabiliriz.Bunun içinde kapak çalışmak gerek veya kapak çalışmadan düşünce gücüyle bilinçaltımıza inebiliriz.Herşey aslında düşünce'de bitiyor :)
Telkin ile olabilir belki..
waffeln bize çok yardım edecek online olursa bilinç altını iyi kontrol ediyor nasıl ediyor bilmiyorum ama :)