Bir kaç sorum var size
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bir kaç sorum var size
Selamun Aleykum cevabını bilenler ya da tecrübesi olanlar(aynı şey sayılır ama olsun)cevap versin.
1)Bir şeye odaklandığımda alnımın ortasında bir baskı hissediyorum içe doğru ama odaklandığım şey hareket etmiyor.(nesne hareket ettirmeden bahsediyorum)
2)Psi-ball yapmaya çalışdığımda elim ısınıyor ve ellerimi bir şey itiyor ama nesneye attığım zaman hareket etmiyor.
3)pipeti döndürmeye çalıştığım zamanda dönmiyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
AMA KAPAK ÇALIŞMASINA DEVAM(HER ZAMAN UMUTLUYUM VE MUTLUYUM)
1)Bir şeye odaklandığımda alnımın ortasında bir baskı hissediyorum içe doğru ama odaklandığım şey hareket etmiyor.(nesne hareket ettirmeden bahsediyorum)
2)Psi-ball yapmaya çalışdığımda elim ısınıyor ve ellerimi bir şey itiyor ama nesneye attığım zaman hareket etmiyor.
3)pipeti döndürmeye çalıştığım zamanda dönmiyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
AMA KAPAK ÇALIŞMASINA DEVAM(HER ZAMAN UMUTLUYUM VE MUTLUYUM)
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Bir kaç sorum var size
1-Baskı senin tam odaklanmadığına işaret olabilir.Daha çok odaklan ve yapabileceğine inan.
2-Psi ball'u büyütüp küçültmeye çalış belki işe yarar.
3-psş-wheel'i dödürebiliyorsan pipeti de döndürebilirsin.Azıcık gayret daha göster.
2-Psi ball'u büyütüp küçültmeye çalış belki işe yarar.
3-psş-wheel'i dödürebiliyorsan pipeti de döndürebilirsin.Azıcık gayret daha göster.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Anlında baskı hissediyorsan çakranı açmış olabilirsin.Y da açılmaya başlamıştır. Çakra açmayı dene
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
1 - o alın çakrasının harekete geçtiğini gösterir
2 - psi ball atılmaz yönlendirilir. yönlendirmek çalışma gerektirir eğer eline topladığın enerjiyi bozmadan psi wheelin etrafına koyarsan farkı göreceksin
3 - enerji toplayıp öyle dene
2 - psi ball atılmaz yönlendirilir. yönlendirmek çalışma gerektirir eğer eline topladığın enerjiyi bozmadan psi wheelin etrafına koyarsan farkı göreceksin
3 - enerji toplayıp öyle dene
Yardım isteyenler öm.
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
çakra açmaktan korkuyorum çünkü açmaya çalışınca ve kapanınca bir daha açılmıyormuş o yüzden hiç denemicem
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Çakra açılmaz ya da kapanmaz.Çakralar döner düzgün çalışmamasının nedeni normal olarak dönmemesidir.Çakralar hep açıktır kapalı olsa ölürsünüz.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Aynen. Çakra açmaktan kastımız çakranın verimli çalışmasını sağlamaktır.Uchiha Sasuke yazdı:Çakra açılmaz ya da kapanmaz.Çakralar döner düzgün çalışmamasının nedeni normal olarak dönmemesidir.Çakralar hep açıktır kapalı olsa ölürsünüz.
-
- Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
kapak ımajne calıs 1 saat sbh ole aksdm 2 gun yap dene bkm
-