psi wheelin dönmesi

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
osmn.ozcn
Yaşadığınız İl: 15 Burdur
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

psi wheelin dönmesi

Okunmamış mesaj gönderen osmn.ozcn »

1.SORU: Ben psi wheeli dondurebilecegimi ogrenince hemen ise basladim. Psi wheelin karsina gectim ilk seferim de biraz dondurdum sonra cam bir kabin icerisinde dondurmeye calistim ama donmedi bunun icin erken mi yoksa ben mi yapamiyorum ???
2.SORU: Psi wheelin yani uzun bir sure durunca donmemeye basliyo ama yandaki bir odayi gidip geliyorum ona baktigim zaman hemen donuyo :) tekrar uzun bir sure bakinca donmesi duruyo nedeni nedir ???? Acill
★İnan ve sabret başaracaksın★

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: psi wheelin dönmesi

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

cevap 1= kap içinde yapmak seni geliştirse bile ilk başlarda yapamamak senin inancını kırabilir kap içinde deneme bence
cevap2=belki gidip gelirken rüzgardan dolayı dönüyordur belki de o zaman enerjin açıktır sonra kendini sıkmışındır yani psi whell bu bi ara döner bi ara dönmez :).... kızlar gibi ne yapıcağı belli olmaz:D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
osmn.ozcn

Ruzgardan olmadigini biliyirum cok yavasca yanina gidiyom bir sure sonra donmeye basliyo sonrada duruyo bida da donmuyo :( sadece titresiyo
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

psi wheel değil imalijasyon çalış
Kullanıcı avatarı
osmn.ozcn

imajinasyon mu demek istedinz

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Soru 1'in Cevabı = Öncelikle psi-wheeli herhangi bir araç veya bir engel olmadan döndürmede ustalaşana kadar devam et. Kendinden emin olduğun zaman, yapabileceğini düşündüğün zaman cam kapta çalışmaya başlarsın. Şu an yapamıyor olabilirsin ama yapılabilir bir şey.
Soru 2' nin Cevabı = Enerjin yüksek olup bir anda hepsi kullanılıyorsa böyle bir durum olabilir. ( Bu sorunun cevabı kesin değil daha iyi bilen birisi cevaplarsa daha iyi olur. )
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön