Tam olarak nedir ?
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Tam olarak nedir ?
Merhabalar öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim.Size kendimle ilgili biraz bahsetmek istiyorum ve ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Yazacaklarım tamamıyla gerçektir ve hiçbir şekilde gerçekdışı bilgiler verilmemiştir !
Öncelikle 19 yaşındayım ve 1 yaşında kabristan ziyaretinde yatan kişinin ruhunu görmüştüm bu bilinçaltımda yaşadıklarımın bir kısmını hatırlıyorum geriye kalan kısmını ise o vakitte bulunan ve yaşadıklarımı,hareketlerimi ailem anlatıyor.12-14 yaş aralığında gördüğüm 3 rüyada farklı mekanlardaydım (şehir),ve rüyalardan yaklaşık 1-2 hafta sonra rüyamda gördüğüm mekanların birebir aynısını gördüm.Benzetmiş olamam çünkü bunu kanıtlayabileceğim bulgularım fakat uzun olduğundan kanıtlamak istemiyorum.2 sene önce görünmeyen bir varlık daha insan kılığında gördüm buda uzun mesele ama öyle bir şahsın olmadığını anladığım için görünmeyen bir varlık diyorum.Ve 4-5 ay önce ilk defa denediğim telekinezi yöntemini gözümü açarak , gözümden enerji oluşturduğumu düşündüğüm her denemede gözlerim şişiyor hafta boyunca etkisi kalıyor.Onun haricinde denediklerimde olmadı cisim hareket ettirme olsun ,nesne kırmak olsun bunları yapamadım.Böyle bir durumda nasıl bir yeteneğim var ne yapmam gerekir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle 19 yaşındayım ve 1 yaşında kabristan ziyaretinde yatan kişinin ruhunu görmüştüm bu bilinçaltımda yaşadıklarımın bir kısmını hatırlıyorum geriye kalan kısmını ise o vakitte bulunan ve yaşadıklarımı,hareketlerimi ailem anlatıyor.12-14 yaş aralığında gördüğüm 3 rüyada farklı mekanlardaydım (şehir),ve rüyalardan yaklaşık 1-2 hafta sonra rüyamda gördüğüm mekanların birebir aynısını gördüm.Benzetmiş olamam çünkü bunu kanıtlayabileceğim bulgularım fakat uzun olduğundan kanıtlamak istemiyorum.2 sene önce görünmeyen bir varlık daha insan kılığında gördüm buda uzun mesele ama öyle bir şahsın olmadığını anladığım için görünmeyen bir varlık diyorum.Ve 4-5 ay önce ilk defa denediğim telekinezi yöntemini gözümü açarak , gözümden enerji oluşturduğumu düşündüğüm her denemede gözlerim şişiyor hafta boyunca etkisi kalıyor.Onun haricinde denediklerimde olmadı cisim hareket ettirme olsun ,nesne kırmak olsun bunları yapamadım.Böyle bir durumda nasıl bir yeteneğim var ne yapmam gerekir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Tam olarak nedir ?
birazdan doktor gibi konuşucam ama :D senin gibi bir vakayla daha önce karşılaşmadım :D hakkatten tamam olayları anlarım da gözünün şişmesi 3.gözün açıldı desem neden diğer gözlerin şişiyor biraz araştırma yapıp sana yazarım
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- PsycCix
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Belkide kendini çok sıkıyorsundur . Rahatlamaya bak . Nasıl istersen öyle olur bu cümleyide unutma. İyi akşamlar
Destiny is all
-
- Yeni Kullanıcı
Tamam inflames sağol.Dediklerini denemeye çalışacam PsycCix.
- death
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Dostum bence bu siteye tıkılma cunku bu site nin
Seni tatmin edecegini sanmiyorum belkide kendine
Yonelmelisin kim bilir belkide yenibir kinezi bulursun
Bana sorarsan sen ruhları gorebiliyosundur belkide
Yani nediyim dedegimgibi bence kendine yonel
Inanirsan yeni bisiler bulursun kendine inan basarılar :)
Seni tatmin edecegini sanmiyorum belkide kendine
Yonelmelisin kim bilir belkide yenibir kinezi bulursun
Bana sorarsan sen ruhları gorebiliyosundur belkide
Yani nediyim dedegimgibi bence kendine yonel
Inanirsan yeni bisiler bulursun kendine inan basarılar :)
Basaranlar once inanıp sonra basardilar basaramayanlarsa once basarip sonra inanmayi denediler
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Medyumluğa dalayım ruhlarala görüşeyim deme...günah ama sn ruhları görme özelliğine sahip olabilirsin.
-
- Yeni Kullanıcı
Yeni bir kinezi bulacağımı sanmıyorum aslında ama bilmiyorum belkide olabilir :) yok andre zaten öyle birşey yapmam.Bu anlattıklarımı daha önce bir din hocasına söylemiştim bunun için sürekli dua okumam gerektiğini söyledi ama bende bilmiyorum bunun nasıl bir özellik olduğunu yani sürekli olan birşey de değil sadece 2-3 sene veya daha fazla aralıklarla oluyor.
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
kardeşim senin gibi bi vakayla aynen karşılaştım hatta kendimle mutluyum yalnız değilmişim 11-12 yaş aralığımda bi görev yapıyodum oyunda çok zor bi görev nereye gidicem adım adım gördüm ve birgün sonra bam ! aynı yerdeyim gerçekten çok şaşırmıştım
-
- Yeni Kullanıcı
hmm peki herhangi bir kinezi yeteneğin var mı yani bunu nasıl değerlendiriyorsun ?
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
valla yetenek dersen hem kontrolümde hem değil levitasyon yaparken kaşığı yaktım sonra aerokinezide başarılıyım allahın izniyle avatar olucam töbe töbe ne belim telepati ye ilgi göstermeye başladım şu anda
-