Garip Bir Rüya
Moderatör: Sai
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Garip Bir Rüya
Öncelikle herkese merhaba.
Geçen gün garip bir rüya gördüm.Ben 20'li yaşlardaydım ve Yıldız adında kızım vardı.Kızım bi 2 yaşında bi 6 yaşında oluyordu.Değiştikçede tipi kıyafetleri vb. değişiyordu.Beraber siteli bir eve gidiyorduk.İnsanlar bizle dalga geçiyordu.Sonra bir balkona çıktık.Balkon Akdeniz'e bakıyordu ve yan tarafta başka bir dairenin balkonu vardı.O balkonda biri düşüyor gibi oluyordu.
Sonra kızımla durağa iniyorduk.Birden insanlar oraya toplanıyordu.Ben yazıları ve numaraları okuyabiliyordum.Otobüse binecekken hiç tanımadığım insanları görüyordum ve birden Yıldız kayboluyordu.Sonra uyandım
Yatmadan önce astrak yada lucid için çalışmalar yapmamıştım.Onun içindeuyumaya çalışmamıştım.Sizce ne anlama geliyor ?
Geçen gün garip bir rüya gördüm.Ben 20'li yaşlardaydım ve Yıldız adında kızım vardı.Kızım bi 2 yaşında bi 6 yaşında oluyordu.Değiştikçede tipi kıyafetleri vb. değişiyordu.Beraber siteli bir eve gidiyorduk.İnsanlar bizle dalga geçiyordu.Sonra bir balkona çıktık.Balkon Akdeniz'e bakıyordu ve yan tarafta başka bir dairenin balkonu vardı.O balkonda biri düşüyor gibi oluyordu.
Sonra kızımla durağa iniyorduk.Birden insanlar oraya toplanıyordu.Ben yazıları ve numaraları okuyabiliyordum.Otobüse binecekken hiç tanımadığım insanları görüyordum ve birden Yıldız kayboluyordu.Sonra uyandım
Yatmadan önce astrak yada lucid için çalışmalar yapmamıştım.Onun içindeuyumaya çalışmamıştım.Sizce ne anlama geliyor ?
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Garip Bir Rüya
yazıları okuyabilmen biraz garip ama onun dışında her gün görebileceğimiz saçma bir rüya :D benim rüyalarım o kadar saçma ki anlatsam gülmekten nefessiz kalıp ölürsünüz :D
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
öm de söylediklerimi aynen destekliyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
3 kere soluna tükürüp Allah'a havale et :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Günlük saçma bir rüya gibime geldi. Daha tuhaflarını görmüştüm :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Benimde rüyalarım çok garip :D Kısacası kabus denebilir ama yazıları okuman biraz ilginç geliyor..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bence yazıları okumanda takılmalıyız normalde okuyamazsın bence bu yazılar insan beyin ile alakalı olabilir sen telepati ile uğraşıyordun belki insanlarız zihnini okuduğun gibi yazıyı okduun?
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yada birşeyi çok kafana taktın.Ve bunu rüyanda bilinçaltının etkisiyle gördün.
- EmRe67
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Ben Günde en az 3-4 tane rüya görüyorum yarısı gelecekle ilgili ve rüyamda yazılar felan okuyabiliyorum....
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
-
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Ben birşey görmüyorum lan :O
-