AMAÇ
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
AMAÇ
Önceki yazımdan sonra
telekinezik-sirlar/telekinezideki-esas- ... sas%20hata
yorumlarda olsun başka yerlerde olsun herkeze yanlış bir bilgi verdim o yüzden herkezden özür diliyorum
herkeze demiştim ki amacınızı büyük tutun mesela benim amacım bina oynatmaktı ama amacı büyük tutmak iyi değil neden:
çünkü binayı oynatmama kaç adım var? belki binlerce ilk önce küçük eşyaları oynatmak sonra masa sonra daha büyük eşyalar falaln en son binayı oynatmak bayağı zor değil mi yani gerçekleşmesine çok var beni tetiklemiyor çünkü diyorum ki önümde çok adım var ben bunu yapamam yani bazen 1 yılda yapımı biten bi şeyi ben nasıl oynatıcam ki diyorum çünkü şu anki seviyeme baktığımda hafif cisimleri bile zar zor oynatıyorum ve ben diyorum ki amacım BİNAYI OYNATMAK!!!!!
bunun yerine daha olabilir amaçlar seçiyoruz amacımız şöyle olsun mesela kaşığı bükmeye başlayacağım(hep kaşık diyorum :D) amacım ilk önce kaşığı bükmek kaşığı büktüm diyelim 40 dk'da bir diğer amacım kaşığı 20 dk'da bükmek(yani süreyi kısaltıyoruz habire) ve en son 5 saniyede kaşığı bükmek amaçlar çok ve olabilecek amaçlar olmalı
Umarım anlatabilmişimdir
telekinezik-sirlar/telekinezideki-esas- ... sas%20hata
yorumlarda olsun başka yerlerde olsun herkeze yanlış bir bilgi verdim o yüzden herkezden özür diliyorum
herkeze demiştim ki amacınızı büyük tutun mesela benim amacım bina oynatmaktı ama amacı büyük tutmak iyi değil neden:
çünkü binayı oynatmama kaç adım var? belki binlerce ilk önce küçük eşyaları oynatmak sonra masa sonra daha büyük eşyalar falaln en son binayı oynatmak bayağı zor değil mi yani gerçekleşmesine çok var beni tetiklemiyor çünkü diyorum ki önümde çok adım var ben bunu yapamam yani bazen 1 yılda yapımı biten bi şeyi ben nasıl oynatıcam ki diyorum çünkü şu anki seviyeme baktığımda hafif cisimleri bile zar zor oynatıyorum ve ben diyorum ki amacım BİNAYI OYNATMAK!!!!!
bunun yerine daha olabilir amaçlar seçiyoruz amacımız şöyle olsun mesela kaşığı bükmeye başlayacağım(hep kaşık diyorum :D) amacım ilk önce kaşığı bükmek kaşığı büktüm diyelim 40 dk'da bir diğer amacım kaşığı 20 dk'da bükmek(yani süreyi kısaltıyoruz habire) ve en son 5 saniyede kaşığı bükmek amaçlar çok ve olabilecek amaçlar olmalı
Umarım anlatabilmişimdir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: AMAÇ
bu biraz narutodaki lee nin çalışmasına benzemiş ben herzaman amacımı küçük tutarım mesela amacım şu anda kağıt yakmak ama şu anda sadece içine çökertebiliyorum kağıdı yakınca plastik bardağa geçicem ordan şişeye ordan ip e ve ensonda katı maddelere veya daha zor yanan maddelere benim amacım şu anlık bu
- Banshee
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
amacın küçük olması hem iyi hem kötü amacın küçükse hemen biter yeni amacın ilk amaç gibi olmaz bence amaçları büyük tutmakta fayda var ebnim amacım her zaman büyüktür
BÜYÜCÜLERDEN NEFRET EDİYORUM BANA YAPTIKLARI YÜZÜNDEN LÜTFEN BÜYÜCÜ TANIDIĞINIZ VARSA BANA BİLDİRİNİZ
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
ama amacın küçük olması çabuk ulaşılsa da hırslı biriysen küçük amaçları yapmaktan usanmazsın
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
O bazı şeyler çalışmak tred..Herkes çalıştığının karşılığını alır.
-
Herkese göre farklı olamaz.Uydurma birtek sen telekinezi yapmıyorsun..
-
Bu arada flood için özr ama çalışmadan olmaz tred bunu bil..