Hayvan Telekinezisi..

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Uchiha Sasuke

Hayvan Telekinezisi..

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Selamun Aleyküm

Ben direk beyin dalgalarını çözmekle işe başlamayı düşünüyorum.Biraz beyin dalgalarını tanıyalım tanımadan trans halini tam kavrayamayız değil mi (:
Bizim ilk yapmamız gereken bence beta 3 ü bulmak :) Yani öyle birşey yapmalıyız ki bu hz 50-100 hz lere fırlamalı.Bu dalgalar belirli aralıklarla yayılıyor.Biz bu dalgaları kesintisiz olarak yayarsak birşeyi kaldırıp fırlatabiliriz.Kesintisiz olmazsa ne olur kaldırdığımızda tekrar dalga gitmez ise yere düşer fırlatamayız.Kafamdan kendi kendime mantık kurmaya çalışıyorum ama yanlış mı düşünüyorum sizce ?
Neyse uzatmadan bilgilere geçelim.

Kayıtlarda sakin gözleri kapalı durumdaki erişkinin beyin elektrosunda alfa dalgaları egemendir. Dikkatini bir şeye yönelttiğinde ise alfa dalgalarının yerini beta dalgaları alır. Delta dalgaları derin uyku döneminde görülür. Teta dalgaları ise çocuklarda görülür.[4]

Hızlarına göre beyin dalgaları ve ilişkin oldukları durumlar şöyledir:

Delta (0-4 Hz) derin uyku,
Theta (4-8 Hz) hayal kurma,
Alpha (8-12 Hz) relaksasyon,
Smr (12-15 Hz) konsantrasyon,
Beta1 (15-18 Hz) problem çözme,
Beta2 (18-25 Hz) anksiyete.

Bilinçaltına yeni imgeler yerleştirip onu ikna edebilmek, bedeni tamamen rahatlatarak, saniyede 7-14 Hz. arasında titreşen alfa beyin dalgalarının oluşturduğu bilinç seviyesine inmekle mümkündür. Bir başka ifadeyle, uykuyla uyanıklık arasındaki bu süreç alfadır. Meditasyon(Burda meditasyondan kasıt gözleri kapatık derin nefes alıp verip karanlığa dalmaktır ama uyumayın sakın :)) yapıldığında alfa düzeyindeyizdir. Burada dikkatin yoğun olması gerekir, yoksa beyin dalgaları thetaya düştüğünde uykuya dalarız.

EEG'nin Temel Ritimleri

Frekans Hz Oluşumu
DELTA 0.5-4 Erişkinlerde uykuda görülür. Uyanık bebeklerde görülmesi normal, erişkinde patolojiyi gösterir.
TETA 4-8 Bebeklerde uyanıkken, erişkinde uykuda, emosyonel streste veya beyin patolojilerinde.
ALFA 8-13 Uyanık, gevşek durumdayken ve özellikle gözler kapatıldığında pariyetooksipital bölgede en yüksek genliklidir.
BETA >13 Sinir sistemi duysal bir bilgiyi işlerken veya zihinsel aktivite içindeyken..

Bu kadar yeter geri kalanınıda siz okuyun hepsini ben mi kopyalıyıcam :D

http://gizliilimler.tr.gg/Beyin-Dalgala ... %3B,-I.htm
http://gizliilimler.tr.gg/Beyin-Dalgala ... %2C-II.htm

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Hayvan Telekinezisi..

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Yazı için teşekkür ederim :)
Bence çok iyi düşünüyosun nasılsa telekinezi yaptığımız zaman beyin kaslarımız gelişiyor.Bu dalgalarda böyle olabilir dediğin gibi öyle birşey yapmalıyız ki dalgalar fırlasın :D meditasyonda alfa dalgası yayılırken bilinçaltımıza inip programlarımızı da değiştirebiliriz :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

sizce kimsenin denemediği bir dalga olabilir mi ya da aynı anda alpha ile tetha dalgasını dinlersek ne olur ben bunları çok merak ediyorum denemekte fayda var
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Çok güzel bir fikir harbi denemek lazım :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Uchiha Sasuke

Bu dalgaları bulan adamlar muhakkak telekinezi yapmamışlardır.Biz telekinezide gelişince caip dalga yayıcaz bu görüşteyim. 2 dalga dinleme olayı pek güvenilir değil sanki :D
Ya da dalga dinlemeye gerek var mı bu dalgalar arası geçişi nasıl yapabiliriz onu bulalım.İstediğimiz an istediğimiz dalgaya geçeriz olmadı hepsini birden yayarız felan :D

Kullanıcı avatarı
inflames

işte o yüzden dedim denek alalım gruba diye bizim söylediklerimizi denesin sonuçları bize söylesin :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Uchiha Sasuke

Denek dediğin kişiyi gruba alamayız.Birini seçiceksin burda ortak fikirde olduğumuz teknikleri söyliyicez yapıcak.Gruba alırsak bilgileri ifşa etmeyelim.
Ayrıca deneğe ne gerek var.Denek dedirtiyon bana denek nedir ya :lol:
Biz deneyelim bişte birşey olursa bize olsun başkasının vebalini alamam (:
Kullanıcı avatarı
inflames

ama biz denemiyoz ki :D herkeze zor geliyor :D
Uchiha Sasuke

Bu tembellikle hiçbirşey yapamayız :lol:
Kullanıcı avatarı
inflames

neden böyleyiz ki :D üşenmeden bilgi buluyoruz ama denemiyoruz :D

“Paradoks” sayfasına dön