Bu işlerde yeniyim yardım eder misiniz lütfen

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Maestro
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Bu işlerde yeniyim yardım eder misiniz lütfen

Okunmamış mesaj gönderen Maestro »

Herkese merhaba ben bu telepati olaylarında yeniyim arkadaşlarımın aklından tuttuğu sayıları, meyveleri, renkleri ... bilebiliyorum daha doğrusu hissediyorum gözümün önünden görüntü geçiyor. Birde insanların duyamadığı ince sesler çıkarabiliyorum bu özelliğimi yeni keşfettim nasıl oluyor bilmiyorum bu sabah köpeğime bu sesi çıkardım ve hayvan deliye döndü yerlere yattı hırlamaya başladı. Bazen sesin inceliğini değiştiriyorum çok daha farklı hayvanlara çok daha farklı şeyler oluyor. Bu konunun telepati ile ilgisi var mı bilmiyorum. Pek fazla yerdedir bu konu hakkında cevap bulamadım bana bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim birde telepati tahmin işini ilerletmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
eb1234eb
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Bu işlerde yeniyim yardım eder misiniz lütfen

Okunmamış mesaj gönderen eb1234eb »

Hani köpekleri çağırırken kullanılan şey varya(küçük bi aletti adını unuttum insanların duyamayacagı frekansta bir ses çıkarıyor)(çokta özel bir adı yoktu aslında ama aklıma gelmedi :D) Bazı insanlar ses tellerini iyi kullanarak farklı frekanslarda sesler çıkarabilir bence bu sadece senin yeteneğin :D fakat diğeri herzaman oluyorsa yani bir tahminedip bir yanılma filan değilde çoğunlukla tutturuyorsan telepati olabilir.(Ama bildiğim kadarıyla telepati öyle direk resimler filan görerek değilde hani daha çok empati gibi birşey sanırım sadece kişinin o anki ruh halive davranıştan ne düşündüğünü anlamak...)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
Kullanıcı avatarı
Maestro

Tahmin ederken çoğunlukla tutuyor karşımdaki kişiyi benimsiyorum sonra aniden bi his bi önsezi geliyor 3-4 basamaklı sayıları tahmin edebiliyorum. Ve bu yetimi geliştirmek istiyorum sese gelince o da tuhaf bi yetenek olsa gerek. Bu formda bazı insanlar pisywheel falan diyolar ne demek hiç bir fikrim yok.
Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Öncelikle merhaba.Tam adamına sormuşsun telepati sorusunu :D 3-4 basamaklı sayılar? Bu oldukça zor birşe.En iyi telepatikler bile yapamıyor onları.Hani çoğu zaman yapamıyor.Ben bile daha şimdi iki basamaklılara geçtim.Belki sadece tahmin ediyorsundur.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
Kullanıcı avatarı
Maestro

Okulda arkadaşlar arasında yapıyorum tabi dediğim gibi her zaman olmuyor 10 kere yapıyorsam 7 si oluyor. Belkide sadece tahmin ama oluyor işte nasıl bilmiyorum belkide altıncı hissim kuvvetlidir. Bu tarz telepati vb çok inanmam ama böyle tahminler yapınca bi şeyler var demek ki dedim.

Kullanıcı avatarı
eb1234eb
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen eb1234eb »

Ozaman bence bu tip şeylere çalış dertim fakat inanmassan çoğu şeyi başaramazsın bu konularda uyarı olsun :D Psiwheel in ise yapılışını alatiyim ben sana telekinezide genelde ilk yapılan odur.(ayrıca istersen yani telepati filan da kendini geliştirebilirsin farklı şeylerde yapabilirsin konulara filan bak biraz :D) Bir silginin üstüne iğne batırırsın iğnenin üstüne küçük kare bir kağıdı dört köşesinden katlayıp dengelersin ve onu döndürmeye çalışırsın :D Döndürmek içinse ya kendine bir yöntem bulmalısın yada şuan aklıma gelen 3 yolu kullanabilirsin 3 yoluda faklı yerlerden buldum :D
1.Kağıdın ortasına odaklanıp döndüğünü hayal etmek(imajinasyon)
2.Kağıdı hisstemek, onunla birleşip o gibi olmak (sonra dönmesini istersen dönücektir.)
3.biliyorum 3 yol dedim ama üçüncüyü ilk ikiyi yazarken unuttum yazıyı değiştirmiyim dedim :D
Bu arada bende biraz oluyor başlayalı çok tecrübeli değili ama biraz yaptım bu işleri herzaan döndürmek çok çalışma istiyor ve her olmasını istediğinde bu tip şeyler olmaz :)
Bıkmadan usanmadan sonuna kadar çalışmalısın :)
ÖNEMLİ NOTTTTT:pencere senin nefesin gibi şeylerden dönmemesine dikkat et ayrıca ellerini etrafında tutarak yaparsan dediklerimi(yeniyken öyle daha kolay) ellerin çok da yakın olmasın ellerindeki ısının yükselmesiylede aynı dönme olayı olur :D
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
Kullanıcı avatarı
Maestro

Sağol cisimleri hareket ettirmeye yada döndürmeye psywheel mi deniyor. Bide böyle ateşi falan kontrol etmek, zihin okuma, zihin kontrolü falan bunlar herhalde baya üst seviye işleri ben böyle şeyler yapmak istiyorum. Tabi böyle şeyler zor diyeceksiniz ama bunları nasıl yapabilirim
Kullanıcı avatarı
Maestro

Nasıl yaptım hiçbir fikrim yok ama psywheel i 1 gün içinde öğrendim ve şuan yapabiliyorum.
İğnenin ucundaki kağıdı döndürebiliyorum. Sırada ne var ?
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Sana tavsiyem pipet çalışmasına geç :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Nariana yazdı:Öncelikle merhaba.Tam adamına sormuşsun telepati sorusunu :D 3-4 basamaklı sayılar? Bu oldukça zor birşe.En iyi telepatikler bile yapamıyor onları.Hani çoğu zaman yapamıyor.Ben bile daha şimdi iki basamaklılara geçtim.Belki sadece tahmin ediyorsundur.
Patikleri karıştırmayın bu işe..

Kilitli