Telepati yapanlar buraya toplansınlar bir şey sorcam
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telepati yapanlar buraya toplansınlar bir şey sorcam
Selamun Aleyküm.Kurban bayramınız kutlu olsun.Arkadaşlar ben insanların aklını okumaya çalışıyorum bazen oluyo ya da ben öyle zannediyorum.Bunu geliştirmek için neredeyse her yerde tekrarliyorum bazende kendi fikrim başkasından çıkıyo yani ben bir şey düşünüyorum meğersem düşündüğüm şeyi başkası önceden düşünmüş.Birde gözlerimi kapatıp geçmişi düşünüyorum ve geçmişte önümde olan bir adamın zihnini okumaya çalışıyorum(bazen işe yariyor).
Bazen gözlerimi kapattığım zaman bir olay görüyorum 2-3 saniye sonra gözlerimi açiyorum çünkü sanki üstümden tren geçmiş gibi hissediyorum ve o olayı daha önceden yaşamış gibi hissediyorum fakat geçmişime bir göz attığım zaman öyle bir olay ya da ona benzer bir şey yaşamadığımı hatırlıyorum.
Bazen gözlerimi kapattığım zaman bir olay görüyorum 2-3 saniye sonra gözlerimi açiyorum çünkü sanki üstümden tren geçmiş gibi hissediyorum ve o olayı daha önceden yaşamış gibi hissediyorum fakat geçmişime bir göz attığım zaman öyle bir olay ya da ona benzer bir şey yaşamadığımı hatırlıyorum.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- Pricens
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Telepati yapanlar buraya toplansınlar bir şey sorcam
Öncelikle Aleykum Selam Kardeşim Seninde Bayramin Kutlu Olsun . Kardeş Zannetme Yap. Telapatiyi Başriyorsun çalişmana bak Müslümansan Namazini Kil , İlahi Dinle Çok Gelişme Katedersin.
İkinci Olay Herkezde Oluyo Bendede Oluyodu Onda Sorun Yok :)
İkinci Olay Herkezde Oluyo Bendede Oluyodu Onda Sorun Yok :)
Ön Yargili İnsanlar Benden Uzak Dursun.
Sorulari Olan Sorabilir.
Sorulari Olan Sorabilir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
aleyküm selam 2.sinin adı dejavu olmalı bir araştır derim telepati insanlarda olan bir şeydir ve sık sık farketsek de farketmesek de telepatiyi kullanırız. telepati.org daki tekniklere bir bakabilirsin internette de araştırabilirsin ve telepatide insanların beynine girmek için bir odak noktası bul ben gözü kullanıyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
dejavuyu biliyorum ama ben onu rüyalarımda görüyorum :D bu ise uyanıkken
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
hem dejavuda ayrıntı yoktur uyurken görürsün ve uyandığında hatırlamazsın ve o anı yaşadığında nerede yaşadığını fark etmezsin.Ama benim dediğim farklı bunu ayrıntısıyla görüyosun ve nerde gördüğünü filan hatırlıyosun.
-
mesela ben 3-4 sene önce rüyamda bir yer görmüştüm böyle yüksek ve büyük binaya benzeyen daire sütünlar vardı ve 2 kişi orda dövüşüyodu.Ben onu dün telefonda oyun oynarken gördüm yani o oyunda rüyamdaki aynı yerdi her şeyi aynıydı.
-