Levitasyon ve element
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Levitasyon ve element
Öncelikle arkadaşlar kısaca söyleyeyim ben 3 aydır parapsikolojiyle ilgileniyorum.Element kontrolü oldum olsı uğraşımdır.aynı zamanda telekinezi ve durugörü de yapıyorum şimdi sadete gireyim;
Öncelikle insanların element kontrolunu hayalden öte birşey değildir diye düşünüyorlar.ama yanılıyorlar.Kendi düşüncelerim şunlar
Ben 2 aydır hidrokinezi yapıyorum ve artık tek düşünmemle birlikte suda dalgalar titreşimler oluşturabiliyorum.Ama çoğu kişinin söyledikleri şeyler beni çeldirmek içindi"suyu toprağı havaya kaldırmak yok olmaz tek gerçek telekinezi dediler.
Ama bence bir insan levitasyon yaparak kalemi havaya kaldırabiliyorsa neden suyu da kaldıramasın.veya neden vücut ısısını kullanarak elinden ateş çıkaramasın evet biraz abarttmış olabilirim ama ben yinede yapılabileceğinin kanaaatindeyim.Evet toprağı yerinden sökemeyiz ama parçalanmış bir taşı havaya kaldırabiliriz.Levitasyon gerçekse bunlarda yapılabilir.Sizce haksız mıyım lütfen yorumlarınızı seviyeli olarak belirtin .belkide elektrokineziyi geliştirerek enerjimiz görünür hale gelebilir.Belkide geliştirirsek hava da ustalaşabiliriz. Benim söylryeceklerim b u kadar okuduğunuz için
TEŞEKKÜRLER...
Öncelikle insanların element kontrolunu hayalden öte birşey değildir diye düşünüyorlar.ama yanılıyorlar.Kendi düşüncelerim şunlar
Ben 2 aydır hidrokinezi yapıyorum ve artık tek düşünmemle birlikte suda dalgalar titreşimler oluşturabiliyorum.Ama çoğu kişinin söyledikleri şeyler beni çeldirmek içindi"suyu toprağı havaya kaldırmak yok olmaz tek gerçek telekinezi dediler.
Ama bence bir insan levitasyon yaparak kalemi havaya kaldırabiliyorsa neden suyu da kaldıramasın.veya neden vücut ısısını kullanarak elinden ateş çıkaramasın evet biraz abarttmış olabilirim ama ben yinede yapılabileceğinin kanaaatindeyim.Evet toprağı yerinden sökemeyiz ama parçalanmış bir taşı havaya kaldırabiliriz.Levitasyon gerçekse bunlarda yapılabilir.Sizce haksız mıyım lütfen yorumlarınızı seviyeli olarak belirtin .belkide elektrokineziyi geliştirerek enerjimiz görünür hale gelebilir.Belkide geliştirirsek hava da ustalaşabiliriz. Benim söylryeceklerim b u kadar okuduğunuz için
TEŞEKKÜRLER...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Levitasyon ve element
tek gerçek telekinezi diyenlere en sert tepki veren bendim :)
söylediklerine katılıyorum vücut ısınla ateş fırlatmak dışında söylediklerini yapabileceğine inanıyorum çünkü vücudun belirli bir sıcaklık dayanıklılığı var o yüzden ateş çıkaramayacağımızı düşünüyorum onun dışında çalışmalara devam et başarıcaksın :)
söylediklerine katılıyorum vücut ısınla ateş fırlatmak dışında söylediklerini yapabileceğine inanıyorum çünkü vücudun belirli bir sıcaklık dayanıklılığı var o yüzden ateş çıkaramayacağımızı düşünüyorum onun dışında çalışmalara devam et başarıcaksın :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Suyu toprağı kaldiramazsin. Ya da elinden ateş cikaramazsn' çünkü sana lazim olan maddelere sahip değilsin önce gercek dünyaya dön. Daha sonra elementler için biseyler öğrenmek istiyorsan grubuma git bak. Levitasyon basittir. Zor olan gozunuzdeki perdeyi kaldirmaktir
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-
İnflames kardeşim fikirlerime saygı duyduğun için teşekkür ederim ayrıca elinden ateş çıkarma konusunda acayip abarttığımın farkındayım TTmf eminimki bu konuda senin tecrübelerinin benimkinden bin kat fazla olduğunun bilincindeyi benim söylemeye çalıştığım nokta elinden ateş çıkarma değil yani bir insan kalemi levite edebiliyorsa bir taşı da levite eder burda avatardaki gibi bi kontrolden söz etmiyorum.yani kayalar toprağa şekil vermek değil ben sadece bir silgi levite oluyorsa bir su da bir taş da levite olur ateş için bir düşüncem yok konuyla alakadar olduğunuz için teşekkür ederim ayrıca ttmf abi ben bu işi elementallerle yapmak istemem .o tarz lara girmek istemiyorum :/
-
İnflames kardeşim düşüncelerime ssygı duyduğun için saol ;)
Ttmf bu konuda senin tecrübelerinin benimkinin kaç katı olduğunun bilincindeyi fakat ben öyle düşünmüyorum
Bir silgi levite oluyorsa. Bir su bir taş neden olmasın ateş konusu sadece verdiğim en abartılı bir örnekti. Ateş konusuna benim de inandığım söylenemez ama benm kastettiğim levitasyon yere bağlı toprağa avatardaki gibi duvar yapmka falan değil ;) dikkate aldığınız için saolun :)
Ttmf bu konuda senin tecrübelerinin benimkinin kaç katı olduğunun bilincindeyi fakat ben öyle düşünmüyorum
Bir silgi levite oluyorsa. Bir su bir taş neden olmasın ateş konusu sadece verdiğim en abartılı bir örnekti. Ateş konusuna benim de inandığım söylenemez ama benm kastettiğim levitasyon yere bağlı toprağa avatardaki gibi duvar yapmka falan değil ;) dikkate aldığınız için saolun :)
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bence istediğin her şeyi yapabilirsin fakat bunun için çok büyük enerji gerekir ki bunu bulmak çok uzun sürebilir mesela taş mı kaldıracaksın zıplarken harcadığın enerji kadar enerji yollayabilmelisin ve bunu yapmakla kalmayıp havada tutturacaksın yer çekimine karşı geliyorsun sonuçta iş zor yani söyleyeceğim zor olsa da imkanı var bana göre :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- TTmF##
- Genel Yetkili
yanlış anladın. Bu şöyle bi şey. Bir levitasyonu yapabilmen için ya hindu tabletlerini çözmen ya çok yüksek bir telekinetik gücünün olması ya da iyi bir elementsel çalışma geçmişin olması lazım. eğer sen levitasyonu yaparsan ve gidip bir taşı yerden kaldırırsan bu elemente levite edilmek değildir. bu bir maddeyi kaldırmaktır ki zaten levitasyon yapabilen insan için normal. Ha ama siz bir elementi uçurma gibi ( kökten dalgaları , yanan ateşi vs) bu imkansızdır işte. Bu sitedeki kimse bunu yapamaz.ayrıca böyle hayalllerinizi buralara yazacağınıza gidip kapak çalışması yahut enerji meditasyonları yapıp kendinizi geliştirmeniz daha faydalı.
-
Söylediğin herşeye saygım sonsuz..
Benim söylediklerimz aten avatar daki gibi suyu kullanıp uçmak yada toprağı kulnıp büyük kayaları fırlatmak değil ilginiz için gerçekten teşekkürler bu konularla acayip ilgiliyim ama bunu elementallerle olan kısmını sevmiyorum daha çok telekinetik yollarla bunlaru yapabileceğimizi düşünüyorum.Levitasyon ve telekinezi ile çünkü bunların fiziksel tarafı bunlara dayalı olduğunu düşünüyorum ruhsal kısmına sıcak bakmıyorum.bnm kasyım zaten bir taş bir su kütlesini, bir havaya telekineziyle yön verip ve ya levitasyonla uçurmaktıı.İster element levitesi diyin ister levitasyon ben sadece bunu kast etmiştim.
Benim söylediklerimz aten avatar daki gibi suyu kullanıp uçmak yada toprağı kulnıp büyük kayaları fırlatmak değil ilginiz için gerçekten teşekkürler bu konularla acayip ilgiliyim ama bunu elementallerle olan kısmını sevmiyorum daha çok telekinetik yollarla bunlaru yapabileceğimizi düşünüyorum.Levitasyon ve telekinezi ile çünkü bunların fiziksel tarafı bunlara dayalı olduğunu düşünüyorum ruhsal kısmına sıcak bakmıyorum.bnm kasyım zaten bir taş bir su kütlesini, bir havaya telekineziyle yön verip ve ya levitasyonla uçurmaktıı.İster element levitesi diyin ister levitasyon ben sadece bunu kast etmiştim.
- TTmF##
- Genel Yetkili
ruhsal yönü olmadan yapamazsın.
-