Gelecek görme zannttiğiniz şey..
Moderatör: Sai
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Gelecek görme zannttiğiniz şey..
Bazı arkadaşlar"aniden bir kişi aklımda beliriyor ve onu görüyorum"diyor.Bu gelecek görme değil.Sadece bir altıncı his örneği.Yani olay şöyle;
O aklınızda aniden beliren kişi,aslında sizinle ilgili bir şeyler düşünüyor ve sizinle görüşmek istiyor.Sizde bunu telepatik olarak algıladığınız için onun size geleceğini hissediyorsunuz ve geliyor.Çünkü zaten o sizinle görüşmek istiyor ve bunu yapıyor.Siz sadece gelmeden önce haber alıyorsunuz.
Altıncı his,telepatiden ibarettir.Bunu bir kitapta okudum ve mantıklı geldi.Ki iyice düşünce zaten öyle olduğunu fark ettim.
O aklınızda aniden beliren kişi,aslında sizinle ilgili bir şeyler düşünüyor ve sizinle görüşmek istiyor.Sizde bunu telepatik olarak algıladığınız için onun size geleceğini hissediyorsunuz ve geliyor.Çünkü zaten o sizinle görüşmek istiyor ve bunu yapıyor.Siz sadece gelmeden önce haber alıyorsunuz.
Altıncı his,telepatiden ibarettir.Bunu bir kitapta okudum ve mantıklı geldi.Ki iyice düşünce zaten öyle olduğunu fark ettim.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Re: Gelecek görme zannttiğiniz şey..
Ben arkadasimla kapinin onundeydim biranda siyah mobtlu bi adam gördüm 1 sn kadar gördwwüm azami içeri girecek sandim ama kayboldu sonra ondan 4-5 sn sonra siyah mibtlu bir adam geldi ve içeri girdi onu tanimiyordum bile
- andre
Adam bulunduğun yere girmeyi düşündüyse sende bunu telepatik olarak algıladın.Tanıman şart değil.
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
çok yanlış gelmişsin sen. değindiğin olay farklı verdiğin örnek farklı asıl olay çok çok farklı.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- andre
TTmF## yazdı:çok yanlış gelmişsin sen. değindiğin olay farklı verdiğin örnek farklı asıl olay çok çok farklı.
Bazıları "birini hissettim geldi,kehanet mi bu?" diyor.Eğer telepatik açıdan iyiyseniz,etrafınızdaki tanıdık veya tanımadık insanların düşüncelerini hissedebilirsiniz.Gayette doğru demişim.
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Beyin de tat ve koku merkezlerinin yakın olmasından dolayu yemekten alınan koku tadın aynı olması ya da tam olarak hakim olamadığımız kaş, kulak gibi kaslar da bir bölgeyi oynatmak amaçken her yerini oynatmak zamanla hakim olabilmek gibidir bu. Başlangıç aşamasında ve gündelik deneyimlerde çalışmalarla oluşacak bazı oluşumlardan önce çoğunlukla içte belirenlerin telepati ya da durugörü diyebileceğimiz bir çok olayda imge ve hislerin neredeyse aynı gibi gözükmesi normaldir. Özünde çok farklı mekanizmalardır. Hocam eksiğim varsa düzeltin.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
dükkanımda otururum genelde.. en çok çalıştığım şey ise telepatidir aklıma ne zaman bir şarkı gelse ya radyoda çalar yada biri bunu fısıldar :D
-