Gelecek görme zannttiğiniz şey..

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Gelecek görme zannttiğiniz şey..

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Bazı arkadaşlar"aniden bir kişi aklımda beliriyor ve onu görüyorum"diyor.Bu gelecek görme değil.Sadece bir altıncı his örneği.Yani olay şöyle;

O aklınızda aniden beliren kişi,aslında sizinle ilgili bir şeyler düşünüyor ve sizinle görüşmek istiyor.Sizde bunu telepatik olarak algıladığınız için onun size geleceğini hissediyorsunuz ve geliyor.Çünkü zaten o sizinle görüşmek istiyor ve bunu yapıyor.Siz sadece gelmeden önce haber alıyorsunuz.

Altıncı his,telepatiden ibarettir.Bunu bir kitapta okudum ve mantıklı geldi.Ki iyice düşünce zaten öyle olduğunu fark ettim.

utkupo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Gelecek görme zannttiğiniz şey..

Okunmamış mesaj gönderen utkupo »

Ben arkadasimla kapinin onundeydim biranda siyah mobtlu bi adam gördüm 1 sn kadar gördwwüm azami içeri girecek sandim ama kayboldu sonra ondan 4-5 sn sonra siyah mibtlu bir adam geldi ve içeri girdi onu tanimiyordum bile
Kullanıcı avatarı
andre

Adam bulunduğun yere girmeyi düşündüyse sende bunu telepatik olarak algıladın.Tanıman şart değil.
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

çok yanlış gelmişsin sen. değindiğin olay farklı verdiğin örnek farklı asıl olay çok çok farklı.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
andre

TTmF## yazdı:çok yanlış gelmişsin sen. değindiğin olay farklı verdiğin örnek farklı asıl olay çok çok farklı.

Bazıları "birini hissettim geldi,kehanet mi bu?" diyor.Eğer telepatik açıdan iyiyseniz,etrafınızdaki tanıdık veya tanımadık insanların düşüncelerini hissedebilirsiniz.Gayette doğru demişim.

Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Beyin de tat ve koku merkezlerinin yakın olmasından dolayu yemekten alınan koku tadın aynı olması ya da tam olarak hakim olamadığımız kaş, kulak gibi kaslar da bir bölgeyi oynatmak amaçken her yerini oynatmak zamanla hakim olabilmek gibidir bu. Başlangıç aşamasında ve gündelik deneyimlerde çalışmalarla oluşacak bazı oluşumlardan önce çoğunlukla içte belirenlerin telepati ya da durugörü diyebileceğimiz bir çok olayda imge ve hislerin neredeyse aynı gibi gözükmesi normaldir. Özünde çok farklı mekanizmalardır. Hocam eksiğim varsa düzeltin.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
SeventhHokage23
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen SeventhHokage23 »

dükkanımda otururum genelde.. en çok çalıştığım şey ise telepatidir aklıma ne zaman bir şarkı gelse ya radyoda çalar yada biri bunu fısıldar :D