Merhaba arkadaşlar. 3 yılın sonunda en sonunda enerjiyi hissedebildim. Ama şöyle bir şey var. Ben enerjiyi hissetmeye çalışırken karıncalanma değil uyuşma olunca hani titreşim olur ya. aynı onun gibi oluyor. Ama az bir şey oluyor. Ve imajine etmiyorum. Sadece düşünüyorum. Yani nasıl desem Enerjiyi aklımda görmeye çalışmıyorum. Sürekli aklımda müzik çalıyor. Ona rağmen müzik çalarken, hem müziğe eşlik edip hemde enerjinin sol elimde toplandığını düşünüyorum. Mesela 1 saniye bile düşünsem hemen o uyuşma şeysi oluyor. Sağ elimde hissetmeye çalışırken sağ elimde de hissediyorum. Ama sol elimin enerjisi azalıyor. Sürekli stabil kalıyor. Ayaklarımın altında hissetmeye çalışırken biraz zaman alıyor. ama enerjimi hareket ettiremiyorum. Mesela göğsümde hissetmeye çalışınca hissedemiyorum. bi ara enerjiyi kalbime doğru yönelttim ama o da bir kere oldu. Enerjiyi arttırmaya çalışıyorum olmuyor. Yerden veya aydan çekmeye çalışınca (3. Katta oturuyorum. Yerden çekmeye çalışınca 3. katta olduğum aklıma geliyor ve kendim istemsizce mesafe koyuyorum. Yani yüksekteyken o enerji nasıl bana ulaşabilir ki? Aydan çekmeye çalışınca yüzbinlerce kilometre uzakta olduğu aklıma geliyor ve yine enerjiyi çekemiyeceğimi istemsizce düşünüyorum. Yani sonuçta enerjiyi) çekemiyorum. Çakra filan vardı bi ara araştırıyordum. Onu da unuttum. Bir de çok fazla dejavu yaşıyorum. 6 yaşımdan beri bu güne kadar nerden baksanız bi 150 200 kere dejavu yaşadım. yani ben küçüklükten olan hiç birşeyi unutmam. Ve daha önce yaşadığım herşeyi tekrar yaşadım. ve geçen haftada yaşadım ve bu haftada yaşadım. Bir de dün akşam yaşadım.
Bi yardımcı olsanız?
Enerji hissetmekle alakalı bi baksanız
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Enerji hissetmekle alakalı bi baksanız
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Enerji hissetmekle alakalı bi baksanız
mesela bana şöyle bişey olmuştu rüyamda odada oturmuş gazoz işiyodum telefonumda masanın üstündeydi sonra gazozu döktüm yanlışlıkla telefon bozulmuştu. ondan 2-3 gün sonra aynı odada gazoz içiyodum bi baktım telefon masanın üstünde ortam falan aynı televizyon açık, her neyse birden rüyam aklıma geldi hemen telefonu kaldırdım masadan :D diyceksin ki ne alaka? şu alaka belki sende dejavu yaşıycanı hissettiğin anda olayı boz :D bakalım bişey olucakmı
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
- end_bender
aha dün de aynı olayı yaşadım. Bazen senin gibi dejavuları bozuyorum ama bazen bırakıyorum. Dejavular sıkıntı değilde şu enerji filan onu nası yapcaz? Adın ChiMaster Göster bakalım ustalığını :D
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
enerjiyi iyi hissetmek için o beynindeki şarkı var ya onu susturmalısın o şarkının pause düğmesine bas. meditasyon ve kapak çalışmasıyla enerjiyi her yerinde hissetmeye başlarsın zamanla :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Aga şu şarkıyı susturma olayını bana bi öğret yav bazen aynı şarkı 3 gün çalıyo. :)inflames yazdı:enerjiyi iyi hissetmek için o beynindeki şarkı var ya onu susturmalısın o şarkının pause düğmesine bas. meditasyon ve kapak çalışmasıyla enerjiyi her yerinde hissetmeye başlarsın zamanla :)
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Psi-ball % 70
- end_bender
Şarkıyı susturmayacaksın. Bırak su gibi akıp gitsin. isterse arka planda günlerce çalsın. İlk baş müziğe eşik edeceksin. Sonra yavaş yavaş odaklanacaksın. Dediğim gibi Brak müziği çalsın.ChiMaster60 yazdı:Aga şu şarkıyı susturma olayını bana bi öğret yav bazen aynı şarkı 3 gün çalıyo. :)inflames yazdı:enerjiyi iyi hissetmek için o beynindeki şarkı var ya onu susturmalısın o şarkının pause düğmesine bas. meditasyon ve kapak çalışmasıyla enerjiyi her yerinde hissetmeye başlarsın zamanla :)
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

-