Yardım lütfen

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Mhysa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Kadın

Yardım lütfen

Okunmamış mesaj gönderen Mhysa »

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Gördüğünüz üzere yeniyim. Oldukça faydalı bir yer burası, bunun için her birinize emekleri için teşekkür ediyorum. Kafamda çok soru vardı fakat okuya okuya çoğunu giderdim. Kalanlardan başlamak istiyorum..
Yıllar önce telekineziye ilgi duymaya başlamıştım ancak, hiç denememiştim. Bir haftadır bu ilgi tekrar uyandı bende, tekrar araştırmalarıma başladım, bol bol okudum. Kendime sırf bunun için bir defter aldım ve kısa kısa notlar tutuyorum meditasyon,telekinezi,kinezi çeşitleri vs. hakkında. Dün sabah ilk denememi yaptım kağıt döndürmeye çalışarak. Çok kolay bi şekilde başardım bunu; uzun süre çalışmam gerekir sanıyodum. Kağıt kontrolsüz biçimde dönüyordu ama dönüyordu işte. Daha sonra yön vermem gerektiğini öğrendim. Birkaç denemeden sonra aynı günün akşamı kağıda kolaylıkla yön vermeye başladım. Sorum şu; uzun süre çalışmam gerekiyordu ama bu kadar kolay yapmamın sebebi nedir? Kişiden kişiye değişen yatkınlık mı var?
Bir başka sorum, telekineziyi ilerletmek için neler yapmalıyız? Yani kağıt döndürmekten sonraki basamaklar nelerdir arkadaşlar?
Ve son sorum, burçların ve elementlerin bize sağladığı kolaylık veya fayda var mı, varsa nedir? (bu konu hakkında çok şey yazılmış kimisi alakası yok diyo kimisi çok alakalı diyo)

Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler :)
Öfkeyle hareket ediyorum, öfkeyle hareket ettiriyorum..

Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yardım lütfen

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

imgeleme yeteneği daha fazla olabilr :D

kaslarının gelişmesi için ne yapıyorsan onu yap çalış sonra daha zor şeyler yap :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
Mhysa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Mhysa »

İşte nedir o daha zor şeyler :D kinezi çeşitlerine mi geçmeliyim?
Öfkeyle hareket ediyorum, öfkeyle hareket ettiriyorum..
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen andre »

hipnoz-ve-telkinler/trans-ile-bilinc-al ... t8143.html

Bilinç altına inme tekniği bunu kullan.Bilinç altına inerek kendine telkin verebilirsin.