Yıllar önce telekineziye ilgi duymaya başlamıştım ancak, hiç denememiştim. Bir haftadır bu ilgi tekrar uyandı bende, tekrar araştırmalarıma başladım, bol bol okudum. Kendime sırf bunun için bir defter aldım ve kısa kısa notlar tutuyorum meditasyon,telekinezi,kinezi çeşitleri vs. hakkında. Dün sabah ilk denememi yaptım kağıt döndürmeye çalışarak. Çok kolay bi şekilde başardım bunu; uzun süre çalışmam gerekir sanıyodum. Kağıt kontrolsüz biçimde dönüyordu ama dönüyordu işte. Daha sonra yön vermem gerektiğini öğrendim. Birkaç denemeden sonra aynı günün akşamı kağıda kolaylıkla yön vermeye başladım. Sorum şu; uzun süre çalışmam gerekiyordu ama bu kadar kolay yapmamın sebebi nedir? Kişiden kişiye değişen yatkınlık mı var?
Bir başka sorum, telekineziyi ilerletmek için neler yapmalıyız? Yani kağıt döndürmekten sonraki basamaklar nelerdir arkadaşlar?
Ve son sorum, burçların ve elementlerin bize sağladığı kolaylık veya fayda var mı, varsa nedir? (bu konu hakkında çok şey yazılmış kimisi alakası yok diyo kimisi çok alakalı diyo)
Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler