Telekinezinin Müzik ile İlgisi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
The Perceiver
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezinin Müzik ile İlgisi

Okunmamış mesaj gönderen The Perceiver »

Öncelikle merhabalar hepinize. Telekinezi ile yaklaşık 6 sene kadar önce uğraşmıştım. Elimden geldiğince bir şeyler yapıyordum. Fakat bazı sebepler yüzünden ara verdim. Daha sonra aklımdan çıktı ve gitti. Bir kaç gün önce arkadaşım WhatsApp üzerinden geçen bir konuşmada Hüddam(Cinleri kontrol etme öğretisi) ile ilgili bir anısını anlattı. Bu uğraş bana telekineziyi hatırlattı tekrar. Psiwhell ile yeni bir adım atmak üzere düzeneğimi kurdum. İlk denemem biraz sıkıntılı geçse de çakralarımın hala tamamen kapanmadığına şükrettim ve çalışmaya devam ettim. Bir kaç antreman sonra; tek el ile, psiwhellin bulunduğu zemine temas etmeden, belli bir mesafe uzaklıkta denemelere gittim ve epey başarılı sayabileceğim bir hızda döndü. Tek sıkıntım ise sol elimi, sağ elime göre daha güçsüz ve kontrolsüz kullanmam, hatta kullanamamam. Bu akşam ise rahatlamak için açtığım bir müzik ile psi-whell döndürmeye çabaladım. Geleneksel bir çin müziğiydi ve bambu flütü ile seslendirilmişti. Zihnim o kadar rahatladı ve boşaldı ki Psi-whell'e tam odaklanmadan hızla dönmeye başladı. Bahsettim sıradan bir dönüş değil. Gözlerim müziğin nahoşluğu ile kısılırken psi-whell kusursuz bir şekilde gözle görülmeden dönüyordu. Ne kendimi ne de zihnimi zorlamıştım bu faaliyeti gerçekleştirirken. Ellerimdeki kapaklar ardına kadar açılmış enerjimi dilediğimce kullanmamı sağlıyordu. Hazır ortamı sağlamışken psi-ball'a girişmek istedim. Lambayı söndürdüm ve perdeyi sonuna kadar açtım. Elementim hava olduğu için enerjimi gökyüzünden almam gerektiğini hissettim bir şekilde. Müzik çalmaya başladı ve ben bir tek sağ elimi havaya kaldırarak avucumdaki mavi enerji topunu imaje ettim. Müzik yarılanmıştı ki elimi uyuz bir karıncalanma aldı. Göz kapaklarımın ardında mavi ışığı hissedebiliyordum. Tam olarak fiziksel görüntüyü elde edecek kadar uğraşmasamda elimdeki hissiyat enerji topunun varlığını tüm benliğime hissettirdi. 5-6 senelik uzun bir aradan sonra sıfırdan başlamam gerektiğini düşünsemde, bu narin ses resmen çakralarımı ardına kadar açmıştı.

Bu duruma dayanarak saf sessizliğin telekinezi için uygun olmadığı görüşündeyim. Aksine çinlilerin meditasyonlarında kullandığı müzik türleri telekinezide size %100 başarı sunacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=-5qhNRmMilI

Bu konu hakkında görüşlerinizi merak etmekteyim.

abc1wqx1
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Telekinezinin Müzik ile İlgisi

Okunmamış mesaj gönderen abc1wqx1 »

yğzde yüz demiyelim ama etkisinin olacağı görüşündeyim sessizlikde odaklanmak yerine müziği kullanmak bence iyi bir fikir
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Telekinezinin Müzik ile İlgisi

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Çok iyi ^^
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1