1haftadır çalışıyorum aura görmeyi başardım 1-2dk odaklanınca görebiliyorum ama zayıf görüyorum aurayı rengide tam olarak seçemiyorum bu aura görme bu kadar mı oluyor en fazla yoksa zamanla güçlenirmi ?
ikinci sorum hala durugörü fln yaşamadım hiç ne kadar zaman alır durugörü benim yaptığım tek teknik 3.gözü hissetmeye çalışmak ve hissediyorumda
3.göz
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 3.göz
Dostum , Çakralar ağaç kökleri gibidir. Dallı budaklıdır. Hepsi birbirine bağlıdır. Buna şöyle bi örnek verirsek ;
tek ayak ile zıplayarak bazı sayıların üzerine basıp sonra zirveye ulaşınca aynı sayılara basıp geri döndüğümüz bir oyun vardı hatırlar mısın ? Sek sek oyunun ismi. Kural neydi ? sırayla geçebilirdin . Çakralarda öyle. Şimdi sen 1. basamağı yapmadan 6. basamağa zıplamaya çalışırsan ya düşersin , ya zıplarsın ama kendine zarar verirsin. Bunu önlemek için önce çakraların ne olduğunu ve önemini anlamalısın. Vücutta 100'den fazla çakra varken hele , direkt isteklerine ulaşmak için birini seçmek başına sorunlar açar.
Şimdilik ödevin çakraların yerleri ,renkleri,dönüş yönleri ve hayatta ki anlamları. Bunları anladığın zaman tüm çakraların aktif olacaktır.
tek ayak ile zıplayarak bazı sayıların üzerine basıp sonra zirveye ulaşınca aynı sayılara basıp geri döndüğümüz bir oyun vardı hatırlar mısın ? Sek sek oyunun ismi. Kural neydi ? sırayla geçebilirdin . Çakralarda öyle. Şimdi sen 1. basamağı yapmadan 6. basamağa zıplamaya çalışırsan ya düşersin , ya zıplarsın ama kendine zarar verirsin. Bunu önlemek için önce çakraların ne olduğunu ve önemini anlamalısın. Vücutta 100'den fazla çakra varken hele , direkt isteklerine ulaşmak için birini seçmek başına sorunlar açar.
Şimdilik ödevin çakraların yerleri ,renkleri,dönüş yönleri ve hayatta ki anlamları. Bunları anladığın zaman tüm çakraların aktif olacaktır.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
güldürdün hacı yav, Allah da seni güldürsün :)Uchiha Sasuke yazdı:Küçükken oynarken hiç böyle düşünmemiştim ne muhteşem oyunmuş yav :DTTmF## yazdı:
tek ayak ile zıplayarak bazı sayıların üzerine basıp sonra zirveye ulaşınca aynı sayılara basıp geri döndüğümüz bir oyun vardı hatırlar mısın ?
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- superisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
Ben hem durugörü yapabiliyorum hemde aura görebiliyorum. Bunun için hiç vücudumu zorlamadım hatta aura görmek için uğraşmadım bile :D bir gün babamın etrafında beyaz bir sis gördüm. Araştırdım adı auraymış. Git gide renklendi auralar. Ama 6 aydır meditasyon yapıyorum. Ben genelde insanların kol ve omuzlarına bakıyorum bazen kafalarına bakıyorum . 1-2 cm aura görürken artık daha çok görüyorum. O yüzden kendini zorlama meditasyon yap konsantre olmaya çalış düşüncesiz kalmayı öğren. Bir süre sonra zaten belirtileri oluyor. Hatta astral seyehat de yapabilirsin .
Çakra konusuna gelirsek . Direk altıncı çakraya yönelme. Kök çakradan başla . Mesela ben en son altıncı çakrama geldim ve çok düzenli çalışıyor :D gözüm açıkkende durugörü yapabiliyorum. Gözün kapalıyken odaklanınca etrafı görmeye başlayacaksın ama gözlerin açıkken gördüğün gibi görünmeyecek. Ben ilk başlarda çok korkmuştum ve kontrol edemiyordum geceleri biraz korkutucu oluyordu . Çünkü Yüzler ve gölgeler görüyorsun. Altıncı çakranın açmak için vücudunu hazır hale getir ve korkularını yen yoksa daha önce hiç yaşamadığın yeni şeyler yaşayınca korkabilirsin.psikolojin bozulabilir . Hep olumlu düşün . 1 hafta çok kısa bir süre daha çok çalışman lazım . Soru sormak istersen mesaj atman yeterli . Kendine iyi bak :Dd
Çakra konusuna gelirsek . Direk altıncı çakraya yönelme. Kök çakradan başla . Mesela ben en son altıncı çakrama geldim ve çok düzenli çalışıyor :D gözüm açıkkende durugörü yapabiliyorum. Gözün kapalıyken odaklanınca etrafı görmeye başlayacaksın ama gözlerin açıkken gördüğün gibi görünmeyecek. Ben ilk başlarda çok korkmuştum ve kontrol edemiyordum geceleri biraz korkutucu oluyordu . Çünkü Yüzler ve gölgeler görüyorsun. Altıncı çakranın açmak için vücudunu hazır hale getir ve korkularını yen yoksa daha önce hiç yaşamadığın yeni şeyler yaşayınca korkabilirsin.psikolojin bozulabilir . Hep olumlu düşün . 1 hafta çok kısa bir süre daha çok çalışman lazım . Soru sormak istersen mesaj atman yeterli . Kendine iyi bak :Dd