telekinezideki enerji ne boyutta?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
wampirella

telekinezideki enerji ne boyutta?

Okunmamış mesaj gönderen wampirella »

bu gün telekineziyle ilgili bazı seyler okuduktan sonra psi-wheeli döndürmek için uzun bi süre ugrastım ama daha önce yapmıs olmama rağmen basarılı olamadm ve dinlenmeye karar verdm.daha sonra odaklandıgım seyler üzerinde kısa aralıklarla bazı gariplikler oldu.mesela mutfaktaydm doğal gazın alarmndaki ısığa bakıyordm ve birden ısık söndü ve elektrikler gttiinde verdii alarmı verdi ama kısa bi süre.daha sonra bilgisayarın basndaydım kendi kendine kapanıp tekrar acıldı.bi süre sonra da televizyon kendiliğinden kapandı.yani kısa bi süre ilgilendiim elektronik esyalar acılıp kapandılar.bu telekinezi sırasında psi-wheel e yönlerdiremediim enerjinin aniden acığa cıkmasından kaynaklanıyo olablr mi?ve yeni baslamama rağmen telekinezi sırasnda bu sekilde etrafı etkileyebilecek düzeyde bi enerjiyi yönlendirmeye calısmıs olabilir miyim?
† ı'M noT sCAre oF yOur sTOleN poWeR!!! †

Kullanıcı avatarı
UmuT

Re: telekinezideki enerji ne boyutta?

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

bu tamamen enerjini kontrol altına alamamandan dolayı bol kapak çalış
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

enerjini biriktirmissin kafan bosalincada enerji serbest kalmis
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

evine bi elektirikçi geitir:) sigortalar atıyodur :D
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bendede banyonun ampulu bozuldu florasan olmasına rağmen ama kimse inanmıyor evdekiler... :evil:
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
UmuT

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

ya evden destek almaya asla çalışmayın ben sadece 1 kere psi wheel döndürdüm önlerinde inanmadılar bende hehehe azdaha inanıyodunuz üflüyom ben üfürükçüyüm dedim öyle çevirdim olayı :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

wampirella yazdı:bu gün telekineziyle ilgili bazı seyler okuduktan sonra psi-wheeli döndürmek için uzun bi süre ugrastım ama daha önce yapmıs olmama rağmen basarılı olamadm ve dinlenmeye karar verdm.daha sonra odaklandıgım seyler üzerinde kısa aralıklarla bazı gariplikler oldu.mesela mutfaktaydm doğal gazın alarmndaki ısığa bakıyordm ve birden ısık söndü ve elektrikler gttiinde verdii alarmı verdi ama kısa bi süre.daha sonra bilgisayarın basndaydım kendi kendine kapanıp tekrar acıldı.bi süre sonra da televizyon kendiliğinden kapandı.yani kısa bi süre ilgilendiim elektronik esyalar acılıp kapandılar.bu telekinezi sırasında psi-wheel e yönlerdiremediim enerjinin aniden acığa cıkmasından kaynaklanıyo olablr mi?ve yeni baslamama rağmen telekinezi sırasnda bu sekilde etrafı etkileyebilecek düzeyde bi enerjiyi yönlendirmeye calısmıs olabilir miyim?
enerji cekiyosun bence cünkü bendede mp3 ün telefonun şarjı aniden bitiyo ampülde voltaj düşmesi oluyo
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

yok arkadaslar.bu dusunceler bos birakildiginda enerji ilk olarak elektrik ve elektrikli esyalara gidiyor.bizler eskiden bunlari bilmedigimiz anlamazdik elektriklerin oyanamasini felan.bunlar dusuncelerin bos birakilmasindan dolayi olan seyler.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
telekült

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

0 düşünce herşeye çözüm
siyah

Okunmamış mesaj gönderen siyah »

mrb sacma gelebılr ama merak edyorum benım elektronık aletlerım 1ay dayanmıyor ne olursa olsun cep telefonu mp3 kullanmasamda bole dusurp kırma falan da yok kendı kendıne bozuluyor sızce benle alakalı bısey mıkı