telekinezideki enerji ne boyutta?
- wampirella
telekinezideki enerji ne boyutta?
bu gün telekineziyle ilgili bazı seyler okuduktan sonra psi-wheeli döndürmek için uzun bi süre ugrastım ama daha önce yapmıs olmama rağmen basarılı olamadm ve dinlenmeye karar verdm.daha sonra odaklandıgım seyler üzerinde kısa aralıklarla bazı gariplikler oldu.mesela mutfaktaydm doğal gazın alarmndaki ısığa bakıyordm ve birden ısık söndü ve elektrikler gttiinde verdii alarmı verdi ama kısa bi süre.daha sonra bilgisayarın basndaydım kendi kendine kapanıp tekrar acıldı.bi süre sonra da televizyon kendiliğinden kapandı.yani kısa bi süre ilgilendiim elektronik esyalar acılıp kapandılar.bu telekinezi sırasında psi-wheel e yönlerdiremediim enerjinin aniden acığa cıkmasından kaynaklanıyo olablr mi?ve yeni baslamama rağmen telekinezi sırasnda bu sekilde etrafı etkileyebilecek düzeyde bi enerjiyi yönlendirmeye calısmıs olabilir miyim?
† ı'M noT sCAre oF yOur sTOleN poWeR!!! †
- UmuT
Re: telekinezideki enerji ne boyutta?
bu tamamen enerjini kontrol altına alamamandan dolayı bol kapak çalış
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
enerjini biriktirmissin kafan bosalincada enerji serbest kalmis
- KhornE
evine bi elektirikçi geitir:) sigortalar atıyodur :D
-
Bendede banyonun ampulu bozuldu florasan olmasına rağmen ama kimse inanmıyor evdekiler... :evil:
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- UmuT
ya evden destek almaya asla çalışmayın ben sadece 1 kere psi wheel döndürdüm önlerinde inanmadılar bende hehehe azdaha inanıyodunuz üflüyom ben üfürükçüyüm dedim öyle çevirdim olayı :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
enerji cekiyosun bence cünkü bendede mp3 ün telefonun şarjı aniden bitiyo ampülde voltaj düşmesi oluyowampirella yazdı:bu gün telekineziyle ilgili bazı seyler okuduktan sonra psi-wheeli döndürmek için uzun bi süre ugrastım ama daha önce yapmıs olmama rağmen basarılı olamadm ve dinlenmeye karar verdm.daha sonra odaklandıgım seyler üzerinde kısa aralıklarla bazı gariplikler oldu.mesela mutfaktaydm doğal gazın alarmndaki ısığa bakıyordm ve birden ısık söndü ve elektrikler gttiinde verdii alarmı verdi ama kısa bi süre.daha sonra bilgisayarın basndaydım kendi kendine kapanıp tekrar acıldı.bi süre sonra da televizyon kendiliğinden kapandı.yani kısa bi süre ilgilendiim elektronik esyalar acılıp kapandılar.bu telekinezi sırasında psi-wheel e yönlerdiremediim enerjinin aniden acığa cıkmasından kaynaklanıyo olablr mi?ve yeni baslamama rağmen telekinezi sırasnda bu sekilde etrafı etkileyebilecek düzeyde bi enerjiyi yönlendirmeye calısmıs olabilir miyim?
- fenomen
- Yönetici
yok arkadaslar.bu dusunceler bos birakildiginda enerji ilk olarak elektrik ve elektrikli esyalara gidiyor.bizler eskiden bunlari bilmedigimiz anlamazdik elektriklerin oyanamasini felan.bunlar dusuncelerin bos birakilmasindan dolayi olan seyler.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- telekült
0 düşünce herşeye çözüm
-
mrb sacma gelebılr ama merak edyorum benım elektronık aletlerım 1ay dayanmıyor ne olursa olsun cep telefonu mp3 kullanmasamda bole dusurp kırma falan da yok kendı kendıne bozuluyor sızce benle alakalı bısey mıkı
-