Biyokinezi acil

Moderatör: Sai

WareWolfAlfa
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Biyokinezi acil

Okunmamış mesaj gönderen WareWolfAlfa »

Arkadaşlar ben bu foruma sırf bu konuyu sormak için kaydoldum öncelikle ben biyokineziye başlama amacaım kendimi olduğumdan daha güçlü bir yaratık yapmaktı evet çok uzun uğraşlar sonucu bunu yaptım 1 gün meditasyon yaptığımı bilirim ama bu en azı göz rengim hafifte olsa kızıllaşmaya başladı ama sadece sinirlendiğimde ve ben istediğimde Bir gün yolda okul dönüşü gelirken bir kedi gördüm çöpten atladı be tekrar çöpe gircekti ama gözünün içne doğru baktım o sırada göz rengimin değiştiğini ve onu kontrolüm altına aldığımı düşündüm ve ilgiçtirki kedi oturdu ve öyle beni izlemeye başladı ben baya bi uzaklaştım ama kedi kıpırdamıyordu taki ben kıpırdamasını istediğim zaman tabi sonrasında çok güçlü bir baş ağrısı oluyordu ancak şöyle bir şey var ki bu her sinirlenip bu düşündüğüm yaratığa dönüştüğümü hissettiğimde oluyor ne zaman kontrolü ele alsam başım çok ağrımaya başlıyor ancak tek bir şey sorucam Nasıl daha çok öfkelenip öfkemi kontrol altına alabilirim Ciddi bir şekilde yavaş yavaş kontrolümü kaybediyrum bana biyokineziye başlarsan bunu sakın yapma dediler kontrolüdü kaybedersin dediler dinlemedim şimdi başımdertte lütfen yardım edin

BugraDeep
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Biyokinezi acil

Okunmamış mesaj gönderen BugraDeep »

ulaşır msn bana